Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 879
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
А хубав ли е този Kuschelweich.🙂

# 406
А хубав ли е този Kuschelweich.🙂
Праха или течния ?

# 407
Като цяло..не съм ползвала до сега..
Кой е по хубав..

# 408
Праха е за бяло . Него ползвам , доволна съм . Има лек и много приятен аромат след пране .
Течния е за цветно , и син гел универсал .
Не съм ги ползвала още . Има и същите омекотители .

# 409
Скоро ви споменах за забежката ми към една стара любов (Бинго) след дълга употреба на Персил. Всичко е прекрасно, но последните 2 пъти нещо ме изнерви (супер много ми се разпени)... Вярно, че пералнята ми не беше много пълна и аз си имам навик да слагам по повечко, но все пак... Иначе поне вече имам достатъчно наблюдения, че да кажа, че тоя "tinolux" определено работи!

# 410
Какво е мнението ви за:

# 411
  • Пловдив
анемония,има го на "разумна" цена в тахта-магазини(on line),за 8,30 за 23пранета.Аз купих миналият месец 3броя,доставка с Лео експрес до адрес около 5лв.Прахът е много добър,премиум клас.

# 412
Благодаря!

# 413
Българско ОМО .

# 414
Тахта Кърджали ли?

# 415
# 416
Скоро ви споменах за забежката ми към една стара любов (Бинго) след дълга употреба на Персил. Всичко е прекрасно, но последните 2 пъти нещо ме изнерви (супер много ми се разпени)... Вярно, че пералнята ми не беше много пълна и аз си имам навик да слагам по повечко, но все пак... Иначе поне вече имам достатъчно наблюдения, че да кажа, че тоя "tinolux" определено работи!
Можеш ли да снимаш праха, който имаш, защото на нито един Бинго видях нищо за Тинолукс?

# 417
  • Велики Преслав
На мен също ми е любопитно за Бингото. Аз много обичам този за бяло. Пера или с него или с Персил мегаперли.

# 418
Преди време някой беше написал , че в Елитис се продава немски Ариел Компакт . Сега има ли го още ?

# 419
Прави ми впечатление,че малко по малко праховете изчезват,две седмици под ред например в Кауфланд на акция има гелове о капсули,но не и прахове 😔

Общи условия

Активация на акаунт