Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 774
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Вчера бях в Лидл и имаше цветоулавящи кърпички на 1,99 лв. Взех 2 пакета, но веднага след каса си проверих бележката - бяха ги таксували по 3,99 лв. Върнах се, продавачката се обади на колегите си и ми върна надплатеното. Тоест, купих ги на 1,99 лв.

# 586
  • Русе
Това в Лидъл ли? И аз не намерих цветоулавящи кърпички - празно-празнооо беше.
Simple Smile
Там, там. В Родина.

Е, чакайте,де! Не бяха ли до неделя на 2 лв кърпичките?

# 587
  • На изток от Ада
Simple Smile
Там, там. В Родина.

бяха , но сигурно са били с не сменен етикет. И затова и са върнали парите

# 588
  • Русе
Simple Smile
Там, там. В Родина.

бяха , но сигурно са били с не сменен етикет. И затова и са върнали парите
Че те нямаха етикет за намаление. Бяха си с редовен етикет и имаха табела, че се купуват с Лидл+

# 589
  • На изток от Ада
За казуса на Ррр говоря , кърпичкъе бяха Мин седмица от петък до неделя.

# 590
  • Русе
За казуса на Ррр говоря , кърпичкъе бяха Мин седмица от петък до неделя.
Да, де, но по етикет си бяха на редовна цена. Т.е. не са го сменяли с червен, за да са забравили да върнат белия.

# 591
  • На изток от Ада
Казва , че са били по 1,99 на етикет, а на каса по 3.99 лв са излязли .

# 592
  • София
Да, бяха с червен етикет 1,99 лв. Може би само в нашия Лидл да е било.

# 593
Забравили са да го сменят след неделя. Бяха намалени миналата седмица - така и не ги намерих в друг филиал (до Болницата).
Тази седмица още не съм ходила за тези на д-р Бекман.

# 594
  • Русе
Забравили са да го сменят след неделя. Бяха намалени миналата седмица - така и не ги намерих в друг филиал (до Болницата).
Тази седмица още не съм ходила за тези на д-р Бекман.
Ама, в Русе не бяха с намалена цена по етикет, бе, хора! Бяха си с бял етекет на цена 3,99 и до него табелка за купуването им с Лидл+.

Имам аз кърпички, не съм без хич, ама исках да си взема за резерв.

# 595
Взех аз една кутия с 10 капсули Ariel +Ultra Oxi Effect. Бяха 5 лева. Трябва да ви кажа, че много ми харесват. Разтварят се без остатък, перат отлично, миришат хубаво и доста трайно. Подкарах ги на общо основание и за бяло, и за цветно като на бялото добавям една доза Vanish Crystal White или солта на DM. Да, също така дозирането определено е доста по-лесно, но като свършат, ще се върна към добрия стар прах.

# 596
Взех аз една кутия с 10 капсули Ariel +Ultra Oxi Effect. Бяха 5 лева. Трябва да ви кажа, че много ми харесват. Разтварят се без остатък, перат отлично, миришат хубаво и доста трайно. Подкарах ги на общо основание и за бяло, и за цветно като на бялото добавям една доза Vanish Crystal White или солта на DM. Да, също така дозирането определено е доста по-лесно, но като свършат, ще се върна към добрия стар прах.
Радвам се!
От лятото ги хваля тези капсули в темата.
Да допълня публикацията си - аз не слагам добавки, ползвам само капсулите и съм доволна от резултата от изпирането на бялото пране.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 09:42 от Djordja

# 597
И аз сега ги ползвам . Слагам от солта на ДМ . Бялото е добре изпрано , но петната куцат ...
Кухненските кърпи понякога си ги вадя с петната , но може би причината е , че в последно време ги пера на по_кратка програма _ около 1 час и 50 минути , 60 градуса . Иначе аромата е хубав, наистина , но капсулите на Персил, които ползвам за цветно , ухаят повече .

# 598
  • София
Радвам се!
От лятото ги хваля тези капсули в темата.
Да допълня публикацията си - аз не слагам добавки, ползвам само капсулите и съм доволна от резултата от изпирането на бялото пране.
И аз съм много доволна от тези капсули.

# 599
Имат разлика с mountain spring и color. Определено миришат по-силно и трайно.
Цветните дрехи изобщо не се повлияват отрицателно от тях като да избеляват например.
Даже се чудя дали да не забърша другата седмица от Кауфланд един по-голям плик.
Нали знаете как понякога обувките пускат боя върху чорапите. Е, с това боядисване на светли и бели чорапи тези капсули не се справят много успешно, дори и в съчетание с Вениш. С прах се маха.
Иначе всичко друго е перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт