Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте. Дали сте ползвали някой от тези омекотители които се каня да поръчам?

# 601
Когато си купих капсулите на Ариел за бяло, бях очарована (от всичко). Реших да си взема и тези за цветно.
Техният аромат обаче не ми направи никакво впечатление. Не, че не мирише, по-скоро бих определила аромата като “нищо особено”.
Не мога да кажа как пере, защото не се случвало да има петна по дрехите, в случаите, когато съм ги ползвала, и да не могат да се изперат. Подарих ги и няма да си купя повече от тях.

# 602
На мен пък аромата на тези за цветно и тези с оксито ми е еднакъв .. Еднакво миришат , еднакво трайни са .
Обаче нещо не съм им фенка на капсулите ...
Пък и днес намерих промоция на Ариел прах за цветно и си взех - 6 лева и стотинки , със Ленор ..
Сега пък си търся омекотител Ленор на промоция , че имам 2 вида , но не са от тези със син Ленор ...

# 603
  • Mostly in my mind
Аз пък съм забелязала, че едни и същи уж капсули Ариел купени по различно време, от различно място, ми миришат по различен начин. От партиди ли е, страна производител.ли е, но определено има разлика. Последно взех за цветно Ариел капсули от кауфланд.  Няма толкова силна миризма, едва ги прекарах. Предпочитам да мириша на парфюм, не на прах за пране. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 604
  • София
Бях скептична към мегаперлите, прах с тези за цветно два пъти и не видях особено различие спрямо обикновения Персил. Тъкмо да кажа, че не са нищо особено и... днес накиснах 2 детски карирани ризи, купени от 2-ра употреба. Понеже имах друга работа, направо ги забравих и след час някъде се сетих да ги изпера. Ами... като нови са. Цветовете греят просто. Страхотен прах!

# 605
Аз пък малко ги забравих , имам нова любов- Ариел за цветно с Ленор . Страхотен прах ! Цветовете греят , петната ги маха , аромата е страхотен .

# 606
Blueberry може ли снимка кой точно Ариел имаш предвид...

# 607
Blueberry може ли снимка кой точно Ариел имаш предвид...

# 608
Не мога да разбера защо има прах Ариел за 18 пранета и за 20 пранета на една и съща цена.

# 609
  • София
Не мога да разбера защо има прах Ариел за 18 пранета и за 20 пранета на една и съща цена.
За 18 не е ли с омекотител, а за 20 - без? Предполага сумата за двете пранета е вложена в омекотител, което прави една и съща крайна цена. Може и да греша, не знам.

# 610
Няма омекотител. Само аромат е.

# 611
  • Русе
Няма омекотител. Само аромат е.
Ми, той и аромата е с пари Satisfied

# 612
  • София
Е този, на който пише Ленор не е ли с омекотител или е само с аромата му? Всъщност то не ми е ясно защо омекотители им казват, като масово се купуват за ароматизатори, а реално омекотяване лично аз не виждам.

# 613
Тези кутии като показаната винаги са били за 18 пранета, малко под 7 лв. е в кварталния магазин. Има за бяло, този показания и за цветно, който аз купувам нон стоп. Ще взема да пробвам и този с Ленор другия път.

# 614
Ариел-а беше 6.50 , на промоция. Този за бяло и за цветно/без аромат на Ленор/ също бяха по 18 пранета . Произведен е скоро - 9 септември .

Общи условия

Активация на акаунт