Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 720
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Значи при нас промоцията е целогодишна, сега може и на него да са му сложили някоя стотинка отгоре. Винаги е 6,85.
Не го заменям за нищо, много икономичен и добре перящ, аз затова и този с Ленора още не съм пробвала- когато съм доволна от нещо, нямам желание за експерименти.
Сега го ползвам с комплект с Бинго Магнолия, много ми харесва крайния аромат.

# 616
Не, няма нищо общо с аромати, омекотители и тем подобни. От всички видове Ариел прах има за 18 и за 20 пранета в различните магазини на приблизително еднаква цена – посочили сте я по-горе около 7 лева. Не схващам логиката.

# 617
  • На изток от Ада
Да не е производител различен?

# 618
Какво имаш предвид ? Да не са за различни пазари ли ? Производителя е P&G , както на всеки Ариел , с изключение на А+ .

# 619
  • На изток от Ада
Какво имаш предвид ? Да не са за различни пазари ли ? Производителя е P&G , както на всеки Ариел , с изключение на А+ .
Да това .

# 620
Някой с фазите на Miele за Twindos да ми припомни толкова ли Не миризливи бяха или много изплаква пералнята и нищо не усещам. Иначе става малко пяна на 60мл ми е нагласена фаза 1, на 40мл фаза 2. С твърда Пловдивска вода съм. Вие на колко сте ги нагласили ? 
Просто сигурно над година не съм купувал и след персилите сега ми се струва, че няма никакъв аромат и нищо.

# 621
  • София
В е-Маг пак промоция на Сано Spring Flowers  - 40 пранета, 11.99 лв.

# 622
Някъде да има Персил прах на промоция ? Освен в Лили до утре , там не е останало нищо .

# 623
  • София
В Била до 05.01 Ариел прах, капсули и гел са на промоция.
Персил гел и капсули са на промоция.

# 624
Някъде да има Персил прах на промоция ? Освен в Лили до утре , там не е останало нищо .

И в Кауфланд

# 625
Само чорби са в К. Доколкото виждам де...няма прах.

# 626
Да ... в Билла също ..

# 627
Да ... в Билла също ..

Сори!
Моя грешка!

# 628
В дм наскоро взех Персил за 13.99 по спомен.

# 629
  • Mostly in my mind
Момичета, има и прах в Кауфланд, ей сега  го видях. С що на 17.99. Много голяма кутия беше. Но и в брошурата е описано. Просто няма снимка на прах.

Общи условия

Активация на акаунт