Бързи здравословни въпроси и отговори – 31

• 33 823
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Бета брокерите не трябва ли да се приемат без прекъсване? И да не се спират внезапно....

# 211
  • Варна
Afl_Pbd,
AST е антистрептолизинов титър, другите изследвания са според конкретната симптоматика, някои са си стандартните изследвания.
Лекарите УНГ във Варна ги знам почти всички с изключение на новопоявилите се последните 7-8 години. Не мога да ти препоръчам някой, доста от тях си вадят хляба с правене на операции със или без причина така че не се впечатлявай много от призивите им.
За дренажа няма какво много да се обяснява, симптоматиката от повечето проблеми особено хроничните на горни дихателни пътища се дължи на слузно-гнойни бетонирани затлачвания.
Яко муколитици, течности, оцет, хлебна сода, локални антисептици, натурални масла за локално попиване, но по важното е усвояване на чисто физическа техника за разбиване и изтегляне.

# 212
Бета брокерите не трябва ли да се приемат без прекъсване? И да не се спират внезапно....

Без прекъсване и без рязко спиране. Дозата постепенно се намалява, докато организмът свикне с отнемането.

# 213
Благодаря ви за мненията. Значи отивам на кардиолог.

# 214

А междувременно, ако още ти е високо кръвното, вземи една лъжица кисело мляко с малко канела на върха.

# 215

Да.
Но за кръвното сега направи чай от каркаде, той го намалява също.

# 216
Чай от Каркаде нямам, но имам канела. Веднага ще взема. Мерси!

п.п. Канелата нали няма да ми свали пулса?

# 217
Здравейте, каква причина да търся за вътрешо треперене на тялото след по-обилно хранене (не чак преяждане)?
Не всеки път?

# 218
  • под тепетата
При мъжа ми е обратно - висок пулс с ниско кръвно. Пие камари лекарства. Не вярвам да свали пулса канелата. Друг начин за сваляне на кръвно е да потопиш стъпалата в гореща вода.

# 219
При високо кръвно може да потопиш краката в гореща вода, колкото може да търпиш, обливаш и прасците.

# 220
  • София
Стъпалата в гореща вода и наплискай лицето с хладка.
Високо кръвно и нисък пулс съм имала и аз.

# 221
Чай от Каркаде нямам, но имам канела. Веднага ще взема. Мерси!

п.п. Канелата нали няма да ми свали пулса?

От 50 накъде повече да го сваля? Канела мъничко, на върха. Като за начало.

# 222
Чесън също сваля кръвно.

# 223
Ходене и плуване нормализира кръвното. Също знам и за контрастните душове. Но ако е тревожност трябва някакви успокоителни. Мен бета блокер добре ми действа и намалява и тревожността. Пиех конкор, но като имам кризи пак пия.

# 224
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Здравейте, каква причина да търся за вътрешо треперене на тялото след по-обилно хранене (не чак преяждане)?
Не всеки път?

Ако храната е по-въглехидратна явно правиш хипогликемия.
От повечето храна се вдига рязко кръвната захар, отделя се повече инсулин, кръвната захар пада рязко - хипогликемия.
Следи след какви храни се случва.

Общи условия

Активация на акаунт