🎤 Гласът на България - сезон 8

• 34 040
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Много ми хареса дуета ,страхотни бяха!
Развълнуваха ми душата....

# 91
Страхотни са наистина,дуета.Само момчето в бъдеще да не си подчертава фигурата с облеклото.Много силни кандидати има тази година.Като започнат да отпадат ще бъде напрегнато.

# 92
Рая ме изненада приятно с гласа си. Но трябваше да избере познато българско парче, а те предпочетоха май собствена песен. За мен бе непозната. Стилово подобна на състезателната и песен.
Май не е авторска песента, ама ми се чу, че казаха - авторска. Сигурно съм объркала.
Позната ми е тази песен, ама не мога да се сетя кой я пее.

# 93
И аз харесах много дуета. Хубаво е, че момичето не се е отказало след неуспешния опит преди две години.
Хареса ми и мъжът, който пя с Никеца, много богат глас.
Рая е интересна, първото изпълнение беше страхотно, българската песен не ми хареса.
Като цяло, добър епизод.

# 94
Българската песен била на Рут Колева.
Не ми хареса Рая как пее на български,а не самата песен.

# 95
Българската песен била на Рут Колева.
Не ми хареса Рая как пее на български,а не самата песен.
Да, и аз това имах предвид, не съм се изразила правилно. Имаше едно маниерничене в пеенето ѝ, в начина на произношение.

# 96
  • IC 1101,Abell 2029
Сонай от дуета с Атанаска,бе в трио "Парадайс" в 4-ят сезон на X-фактор и бяха даже на концертите в отбора на Люси Дяковска,но не направиха особено впечатление,поне на мен.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 23:44 от alex_bg

# 97
  • София

Гласът на България - сезон 8, епизод 4 (03.10.2021)

.

# 98
Гледам. Макар и на запис.
Двете дами от журито, как са попаднали там? Нито едната разбира от музика (ако не е чалга), нито другата (още не доизкара пубертета).
Шоу да става.
Аз харесах фризьорката от Варна. Здраво се раздаваше жената на сцена.

# 99
Галена не знаела с какво може да му помогне.Добре,че си го каза жената откровено.
     Тя не знае и кога да се обърне.Все поглежда колебливо наляво и надясно и като види посягане към бутона и реагира веднага.

# 100
Сигурно си пада по анимета или по някоя от източните култури.
100% аниме фенка : )) Много ми хареса, дуета също.

# 101
  • София
Различна е Рая. Доста е талантлива, но като каза, че е на 16 г. щях да падна. Искам да я видя без грим и грозните орлови нокти. Мисля, че ще стигне далеч в предаването.

# 102
и анимето ми хареса, и дуетът. това момиче ми се ще да го видя в друга стилистика, не крещяща за внимание.

# 103
От сутринта досега слушах поне десетки пъти изпълнението на Иван. Избра мега яка песен и я представи повече от добре. Май това ще е моят фаворит.
Галена и Дара се озъртаха като в необрано лозе какво става. Дано се усетиха, че всъщност истинската музика е твърде далече от тях.

# 104
Темата актуална ли е или има нова?
Не виждам нови коментари... Напр. за последното чудесно изпълнение и жестът на Дара "отивай при някого" може би Любо беше от лявата й страна...

Ами тъпо е Дара да е ментор, за пореден път го казвам. Когато участничката е започнала кариерата си, Дара е била в детската ясла.

Общи условия

Активация на акаунт