🎤 Гласът на България - сезон 8

• 34 069
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Денден май е най-добрият засега, и мен ме побиха тръпки, като го слушах.

# 136
  • DE
Личи си кой не е слушал азиатските високи гласове Grinning
Добре беше Денден.
Тази година повечето участници стават, ще е интересно на концертите.

# 137
Едничка Галена горкАна не можа да му каже нищо на английски.
Приемната българска майка  изглежда яка рокаджийка. Дано и донесе много моменти на радост това момче, което е избрала да обикне след загубата на своето.

# 138
Днес май само индонезиеца е впечатляващ. Иначе Петя Панева ми е фаворит засега. Ще ми е интересно да я чуя в друг стил, освен народното пеене. И Лидия харесах много.

# 139
  • Пловдив
И на мен страшно много ми хареса Денден, даже веднага си го пуснах втори път.

# 140
Денден много ми хареса, според мен ще стигне до финал.

# 141
Много добри!
И момичето с арфата, рядко срещано високо Самочувствие Със Покритие! Браво!
И момчето с фалцета! Уникален!

# 142
Цитат
Личи си кой не е слушал азиатските високи гласове
Аз например.Преди мнооого години,когато за малко се занимавах с музика,преподавателката по солфеж казваше,че те не ни допадат на нас европейците.Нямаме ли сме техният изтънчен и по-развит слух.И аз харесах Денден,да видим ще направи ли наистина кариера.Не просто да стане известен в Б-я.Има великолепни певци и музиканти,а накрая Павел и Венци венц,или онзи ''рапър'' от Враца.Трябва си и шанс в живота.

# 143
  • София
Аууу, дуетът е ужасно посредствен!

# 144
  • IC 1101,Abell 2029
Индонезиецът започна супер в началото,но после ми дойде твърде много крещенето.

# 145
Дуетът е много зле - голямо напъване му удариха с тази песен. Трудничко им беше - чак се учудих, че са завършили музикално училище.

# 146
Чалгаджии. С песен и визия. Колко пластики на това дребно лице, отблъскващо. И на тоя изпилен нос оставили грамадни ноздри. Няма ме тук.
Излишен шанс им дадоха.

# 147
  • София
Не всички са отличници. Някои завършват с четворки, там не са само самородни таланти, все пак е средно училище, а не академия.

# 148
Чалгаджии. С песен и визия. Колко пластики на това дребно лице, отблъскващо. И на тоя изпилен нос оставили грамадни ноздри. Няма ме тук.
Излишен шанс им дадоха.

Няма да успеят са преборят конкуренцията и не мисля, че ще стигнат кой знае колко напред - в този сезон летвата е много висока.

# 149
  • София
Блогър, който иска още лайкове на канала си.

Общи условия

Активация на акаунт