🎤 Гласът на България - сезон 8

• 34 075
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Боян - не от мен! Нищо специфично няма в гласа му - става само за пеене в компания на маса.

# 151
Блогър, който иска още лайкове на канала си.
Пък даже се и издържал с канала си. Thinking

# 152
Боян - не от мен! Нищо специфично няма в гласа му - става само за пеене в компания на маса.

Денден много вдигна летвата просто . Сега доста гласове изглеждат слаби, а на Боян особено.

# 153
  • София
С дървени счекове едва ли се издържа.

# 154
Галена толкоз го вири понякога тоя *крак от щайгата* , че ми иде да бръкна през екрана и да ѝ го застопоря на едно място.

# 155
Нора - страхотен глас и ужасен аутфит.

А относно аутфитите - не знам защо Дара и Галена са се облякли с тези ужасни дрехи. Като евтини китайски ментета изглеждат

# 156
Скрит текст:
Нора - страхотен глас и ужасен аутфит.

А относно аутфитите - не знам защо Дара и Галена са се облякли с тези ужасни дрехи. Като евтини китайски ментета изглеждат

Като се прибави и аксесуара на "дама" - крак върху бутона, всичко е точно. Simple Smile

# 157
Ох, и аз се разплаках . Животът е жесток.. Милото момиче, какво звънко гласче.

# 158
Прекрасен глас има това момиче Хриси - толкова чист и звънък.

# 159
Хубав, чист глас, но изпълнението не ми хареса.

# 160
  • Испания
Рачков разказва истински случай. Преди години режисьорът на Х Фактор събира финалистите, сред които Дара, и казва:

- Всички ще пеете песента "Най-щастливият ден" заедно с... Кольо Гилъна.

Дара пита:

- А кой е Кольо Дилъра?

Като гледам, хич не е мръднала оттогава.

# 161
  • София

Гласът на България - сезон 8, епизод 5 (10.10.2021)

# 162
  • IC 1101,Abell 2029
Дара ми е брутално антипатична.Едва ли бих си го причинил да гледам предаване в което тя участва.Преди време на кастинга в X-фактор беше голям сладур,но тогава бе на 16 години и изпя даже народна песен,като втора такава,но оттогава доста вода изтече.

# 163
  • София
Според мен знаеха много добре, че момичето е с увреждане, защото реакциите им бяха различни още от самото начало, преди да се обърнат. Това е социалният елемент в историята. А те се държат различно с Нора, покровителствено, което е доста обидно, тя не е дете. Пее хубаво, но ще я бутат до някакъв момент според сценария, но няма да стигне до финала никога.

# 164
Когато момичето с увреждане на очите приключи изпълнението си,Любо много внимателно и обясни кой се е обърнал .Явно не е съвсем да не знаят кой кога ще пее и какво представлява.Няма лошо.....Но понякога така се правят на учудени и преиграват ......

Общи условия

Активация на акаунт