🎤 Гласът на България - сезон 8

• 34 071
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • София
разбира се, че знаят, тези хора не идват от улицата и веднага в залата. Този оркестър отзад да не би изведнъж да засвирва с изпълнителя, нали са имали репетиции, а всичко се разбира в един момент. Да не говорим за предварителните кастинги. Не съм се интересувала конкретно, но сигурно изпращат демо версии и имат предварителни разговори.

# 166
Всичко се знае.

# 167
Аз смятам, че всичко е сценарий. И обръщането им, разговорите, уж импровизираните сценки.. всичко. Даже смятам, че на Дара и суфлира в ухото някой какво точно да каже и само крясъците са си нейна хрумка Simple Smile

# 168
  • София
Аз да попитам, че нещо не ми стана май много ясно. Като каква точно приемна майка се явява българката на индонезийския певец? Той не е ли дошъл тук вече голям и няма ли си семейство там?

# 169
Най-много ми хареса Флоралин - момичето с арфата, изпълнението беше магично, гласа като на звънче.
Сляпото момиче също има хубав глас. Нямаше ли една победителка Богдана, също с проблеми с очите 🤔

# 170
  • Испания
Не. Във втори сезон спечели Ивайло Донков от отбора на Миро.

В първия пост са всички победители, треньори и водещи от всички сезони.

Богдана спечели първия сезон на "България търси талант".

# 171
Аз да попитам, че нещо не ми стана май много ясно. Като каква точно приемна майка се явява българката на индонезийския певец? Той не е ли дошъл тук вече голям и няма ли си семейство там?

Три минути усилие само, за да бъде чуто инфото от певеца преди участието и там е казано всичко.
А иначе ако сте пропуснал - градчето Бандинг е много бедно и родителите едва са успели да дадат основно образование на сина си. Но той не е спрял с мечтата си да пее,а е качвал изпълнения в ютуб, които българката Карин вижда случайно и оттам започва тяхната имейл комуникация в началото.
После тя го кани в България да му помогне за развитието в музиката и връзката им става по-силна. Всеки намира в другия онова, което прави живота му по-смислен. Потребността да даваш обич и благодарност.

...............................
А  уж влязох тук само да попитам групата - В деня след кастинга звучи ли още в ушите ви изпълнението на даден певец?
Аз съм наистина много повлияна от Денден и цял ден пускам записа. Дори на моменти ми се струва, че пее по-чувствено от певеца в оригинал.

Цяла седмица слушах непрекъснато Гетсиманската градина на Иван, сега минавам на  She's Gone.
И дано да е била последната вечер на слепите кастинги, че ми втръснаха до болка тоалетите на двете Арлекинки.

# 172
  • Велико Търново
Когато момичето с увреждане на очите приключи изпълнението си,Любо много внимателно и обясни кой се е обърнал .Явно не е съвсем да не знаят кой кога ще пее и какво представлява.Няма лошо.....Но понякога така се правят на учудени и преиграват ......
А защо точно този момент се счита за показателен? Любо не може ли да обясни и без предварителна информация за изпълнителя? Все пак обясненията са СЛЕД изпълнението и включват неща, които са се случили по време на изпълнението. Аз не виждам защо за това да е необходима предварителна подготовка.

# 173
  • София
И никой не им каза, че не вижда, нали? А те изведнъж започнаха много кротичко и внимателно. Лъжат, та дрънка. С толкова много изпълнители сигурно работата е кипяла поне месец с репетициите и се е говорило и споделяло. Това не са специалните служби, че да държат всичко в тайна.

# 174
Обърнаха се и видяха момиче с очила на сцената. Съвсем нормално да се сетят, че може да не вижда - нито един друг участник май не е излизал с очила на сцената.
Освен това, ако беше нагласено и знаеха предварително, 100% щяха да се обърнат всички - просто от съчувствие.
Нормално беше Любо да обясни след изпълнението кои двама ментора са се обърнали, за да може момичето да знае и да си избере от тях. Не мисля, че са знаели предварително

# 175
  • София
Може и да ги предупреждават, че примерно следващите два часа ще има незрящо момиче. Да не знаят кое точно, но да имат предвид, ако се обърнат и видят някой с очила.

# 176
Всичките кастинги в един ден ли са ги направили? Че гледам все са с едни и същи дрехи и грим.

# 177
  • Испания
Всичките кастинги в един ден ли са ги направили? Че гледам все са с едни и същи дрехи и грим.

Не са в един и същ ден. Във всички държави са с едни и същи дрехи, защото не ни излъчват изпълненията в реда на записване.

Абсолютно убедена съм, че имат предварителна информация за участниците.

# 178
Днес сутринта в Бтв гостува онази жена, която пяла в някаква момичешка група навремето. На въпроса защо е избрала Галена, тя отговори, че Галена най-добре щяла да я научи как да успее или да стартира в професията /не помня точните думи/. И веднага се сетих за стартирането на Галена в професията с онзи "интересен" клип, който уж изтече в интернет без нейно съгласие Joy

# 179
  • София
И с мъжа, който плати за кариерата й. За малката не знам, но останалите трима са връзкари отвсякъде. Няма в този бранш случайни хора.

Общи условия

Активация на акаунт