🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 33 011
  • 714
  •   1
Отговори
# 105
И на мен ми беше като леко режисиран диалога.
   А кой е "братчеда" ? Вътре във фермата ли е?
Хахах, не. Но мисля да го пратя да се пробва. Хем ще им готви, хем ще се зевзечи там. Ако не вземе наградата, поне ще е забавно Joy

# 106
...а и какво значение има в крайна сметка?

# 107
И аз мисля, че етноса му е последния проблем на Ивчо. Заяжданията му с жените ми приличат на нескопосан опит за свалка. Ама нали жена му е отвън и само като се присети за нея, се просълзява...Подозирам, че при все намазаната му мениЖърска визитка доста силно се нуждае от парите от наградата. Не си прави голяма услуга като скача така на всеки "дразнител". Ама пък историята помни не малко проблемни участници, стигнали доста напред във формата. Ясно е вече, че той ще е от онези, които са със заявка, че са "истински". От него очаквам разни грубиянски изцепки от рода на Романовите и тези на Марчето.

# 108
  • Варна
И аз мисля, че етноса му е последния проблем на Ивчо. Заяжданията му с жените ми приличат на нескопосан опит за свалка. Ама нали жена му е отвън и само като се присети за нея, се просълзява...Подозирам, че при все намазаната му мениЖърска визитка доста силно се нуждае от парите от наградата. Не си прави голяма услуга като скача така на всеки "дразнител". Ама пък историята помни не малко проблемни участници, стигнали доста напред във формата. Ясно е вече, че той ще е от онези, които са със заявка, че са "истински". От него очаквам разни грубиянски изцепки от рода на Романовите и тези на Марчето.
Каква намазана мениджърска визитка? Ивайло е барман. Да не го бъркаш?

# 109
Хексе, ако правилно си спомням, разказваше, че бил започнал от мияч, после се издигнал до барман, а сега бил управител на заведения.

# 110
Поне познах за Деси и Иво да бъдат номинирани. Живка тръгва и тя да се обеснява на Ралица за номинациите. Жалко надявах се тя да бъде , но уви не стана.

# 111
Ралица тепърва ще ни разочарова, поне мен. Няма обективен поглед върху нещата.

# 112
Ралица ме изненада с избора си на Цвети и Деси. Особено Цвети и това, че била превзета. Не съм забелязала такова нещо - да капризничи или да се скатава.

# 113
Цвети наистина не я видях да се скатава от работа. Не е и конфликтна, не е кречетало. Ок ми е. Виж Деси и Краси не ги харесвам, бързо показаха кофти черти.

# 114
Кофти ми стана за Ралица , но това е игра и трябва да се играе. Не иска да създава конфликти , но няма как. Но и аз на мнение че Цвети не изглежда да е капризна, виж Деси е такава. Не я виждам толкова да помага на останалите. Ако имаше стратегия от Рали трябваше пак Красимира и Деси да са жените.

# 115
Мисля си, Ралица съвсем се оплете в аргументите си. Притеснителна и мисля си, че това и изигра лоша шега. Не и се отдава говоренето пред публика. Още повече, че никой от тях не и е враг в играта. И аз си мисля, че ще ме разочарова.

# 116
  • Варна
Хексе, ако правилно си спомням, разказваше, че бил започнал от мияч, после се издигнал до барман, а сега бил управител на заведения.
Управител на заведение  -  предполагам че е станал супервайзър, което не е мениджър. Според мен недоразумение с длъжностите в БГ и УК.

# 117
  • Велико Търново
От неискане да създава конфликти изкара Цвети претенциозна. Поне да беше измислила някакъв друг, по-реалистичен довод.

# 118
Този гьол няма ли да го почистят, то вече е гнусно да го гледаш, камо ли да паднеш в него. Отврат! Сигурно така ще го поддържат  до края. Оф, Деси къде си? Превзетото Цвети се оказа по-добро.
Вече виждам как Деси ще ожули всички хълмове дет има и Венерини, хахаха. Браво на нея!

# 119
Егати тъпата битка с това пълзене в праха Flushed
Тази Цвети мина половината отсечка до финала странично, не по корем. Въпреки, че сигнализираха другите, никой не взе отношение.

Деси много неприятна изглежда - бррр. С кеф да я оставиш да рине обора цяла седмица.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 21:47 от Like_Smoke

Общи условия

Активация на акаунт