🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 989
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
И на мен ми беше като леко режисиран диалога.
   А кой е "братчеда" ? Вътре във фермата ли е?

# 91
Любов се занася, Виктор и Пламен може би и те, а никой не коментира как вчера момичетата се къпаха с Цоньо. Даже го и поливаха. Е ви го новият Казанова

# 92
  • Стара Загора
Сега успявам да се включа. Благодаря за прекрасната тема!

# 93
И мен малко ме поприспа епизодът, но все още ми е интересно да видя как ще се избират ратаи и дуелисти. Сигурна съм, че са мислили много как да разбият практиката с едни и същи ратаи, това им харесвам на Иван и Андрей, че мислят как да разнообразят предаването. Може и да не намират най-сполучливото решение, но поне търсят.
На мен ми харесва с викторината за избор на фермер - така няма опасност въпросите да са от една област и някой чичо митко перманентно да се измъква от дуел.
За алманаха се кръстя да са разкарали бутона.

# 94
  • Варна
Любов се занася, Виктор и Пламен може би и те, а никой не коментира как вчера момичетата се къпаха с Цоньо. Даже го и поливаха. Е ви го новият Казанова
E, той умишлено им викаше дечицата, да го мислят за безопасен. Trollface

Диалогът между Пацо и Виктор беше хм...абе, да кажем, че и двамата нямат нужната подготовка за такъв диалог.
Братчеда ако отиде, ще ги спука с аргументи, че Бог са извънземните, та да спрат да се карат.Joy
И добре че нямаха нужната подготовка, просто разговор. Дори и да бяха подготвени  с аргументи не биха тръгнали да спорят сериозно за нещо такова точно сега, след като не се познават добре.

# 95
Краси ме издразни с това "не искам Ралица за фермер" към Кирил. Не схванах какъв и е проблема там и защо не я ще.
Любо с подмятанията - черна точка от мен.😂 А Лора доколкото помня е обвързана.
Ивайло пак подскача за едното нищо. Вярно, че Ваня не се съобрази, но веднага се извини и реагира нормално, а той продължи да се ежи. Не харесвам такива конфликтни хора, които от нищо правят нещо. И тя леко ме подразни с подмятането си към Ралица, че би пратила Ивайло ратай.
Според мен от жените ще прати по-силните, които са и реална конкуренция - Мартина и Живка. За мъжете - нямам идея. Може Пламен, Любо, Борислав, Стефан. Със сигурност няма да са Георги или Кирил. Цоньо и Костадин мисля, че няма да ги закачат скоро.

# 96
  • Варна
Пропуснах да се фръцна на Иван и Андрей, че няма участници от североизточна България. Simple Smile Чувстваме се непредставени. То не че 1/3 от населението не живее в София, ама ей така един за цвят.

# 97
Лора е родена в Шумен , но от години живее в София.

# 98
  • Варна
Лора е родена в Шумен , но от години живее в София.
Е, години.. тя не е ли на 23? Ако живее от дете в София си е софиянка вече.

# 99
Мисля че от 5 или 6 години живее в София, защото тя 96 набор.

# 100
  • Sofia
Аз продължавам да мисля,че един от участниците е от ромски произход,но крие.Във фейсбук е на циганска сватба. Жена му е гримьор -предполагам с грим умело се прикрива и тя.

# 101
За Ивайло ли става дума?

# 102
  • Другата България
За кой се съмняваш?
За Ивайло ли?

# 103
Мариян? Той женен ли е? Само предполагам,де.

# 104
  • Варна
Аз продължавам да мисля,че един от участниците е от ромски произход,но крие.Във фейсбук е на циганска сватба. Жена му е гримьор -предполагам с грим умело се прикрива и тя.
Защо да крие? Просто не го афишира. Ако го афишира пък ще кажем, че иска да се възползва.

Общи условия

Активация на акаунт