🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 802
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Много неприятно впечатление ми направи снощи Красимира, докато си оправяше багажа за под навеса - "Ама нищо ли нямате там? Къде си държите нещата? Ау, ама и възглавници ли нямате?"
Сериозно ли цяла седмица не си се поинтересувала и отишла да видиш в какви условия нощуват 1/3 от хората, с които живееш?! No Mouth

# 76
  • Велико Търново
Ау, да! Красимира направо е потрес! Любопитно щеше да е с Деси да са под един покрив.

Според мен използваха колелото, за да покажат наченките на "мазнене" от страна на мъжете. Или поне внушенията на Ваня, че това е така. Дали е било - вероятно никога няма да разберем. А иначе едва ли Ралица цял ден седи там. Все пак нямат задача, свързани с грънчарството. Пък дори и да имат, не мисля, че целта е тя да бъде изпълнена от професионалист. По-скоро е и останалите да понаучат нещичко.

# 77
Мдаа,най-вероятно жената не седи само на грънчарското колело.Но коментирам това,което се излъчва.Ясно е,че всичко е решение на продукцията - кога и как да бъде показано, и колко.
  Аз нещо не мога да харесам Кирил, особено след снощния коментар за фермерската битка  - как се почукваше по главата и се хилеше ,че там няма нищо.
   Емиии, не че е въпрос на средна интелигентност да знае точната възраст на онзи мъж със самолета,но и такава реакция не ми е ок.
    Хубаво е вече да дават въпроси от алманаха.До кога ще ги чакаме?!

# 78

Аз нещо не мога да харесам Кирил, особено след снощния коментар за фермерската битка  - как се почукваше по главата и се хилеше ,че там няма нищо.

Мдааа и много ме подразни коментара му относно фермерството на Ралица - да не станело грънци или нещо подобно. Злобничко ми дойде.
Някои участници не ги показват толкова, на моменти се питам тая/тоя пък кой/коя беше. Така ли пък нищо интересно не правят?
Иначе само Георги ме дразни, адски много. Не харесвам невъзпитани и злобни индивиди с адско самочувствие.

# 79
При Любо нещо изби селянията. Какви бяха тез подмятания подир момичето…. Що за неуважение. Дали е подмятал така в Америка след някоя американка…? Съмнявам се ( ако въобше е имал досег до някой извън бг общност).

# 80
  • Варна
Откъде дойде това, че любовния триъгълник ще е Цвети-Пламен -Виктор? От думите на Анасатасия ли?

П.П. Любо  - типичен тираджия простак.

# 81

На 100% съгласна!!!

# 82
  • Sunshine state
Тя и физиономията му една такава - все със зяпнала уста гледа. Никак не ми харесва Любо.

# 83
  • Другата България
Бързо го надуших аз.

# 84
Любо ми е такова разочарование. По визитката го помислих за свестен тип, тренира бойни изкуства, ала бала... Вътре се държи като „жена не виждал”, абсолютен пубер. Такъв голям мъж, пък лигльо... Ммм, мерси! В черния списък ми е вече. Лора е красавица, но има много по-интелигентен начин да направиш комплимент или закачка. Ако Любо си мисли, че е забавен...

Иначе въпросите за избора на фермер ми допадат. На 99% не им знам отговорите, но пък научавам нови неща. И на мен ми липсва Алманаха. Какво беше това от Кирил, че жените от Абба са свързани с България Joy Сигурно са идвали на море лятото Joy

# 85
Любо се заявява като любовчията, с надеждата да поостане повече.
Сигурно е гледал Даньо Маджика и Петър Пилота и сега търси новата Даяна.

# 86
Георги за пореден път показва неуважение на масата. На вечерята, докато Ралица говори, той най-деманстративно си пуши ...
Любо е голям простак, има крещяща нужда от женско внимание.

# 87
  • Варна
...
Любо е голям простак, има крещяща нужда от женско внимание.
. Едва ли му липсва. Такъв му е маниера.

# 88
  • София
Откъде дойде това, че любовния триъгълник ще е Цвети-Пламен -Виктор? От думите на Анасатасия ли?

Ахам. От Анастасия. Но и не само... Улавям много често точно Пламен и Виктор все да са около Цвети, а и на нея явно и е приятно двама млади и хубави мъже да я ухажват. Почти съм сигурен, че ще има рицарски дуел между двамата за сърцето на принцесата. Simple Smile

# 89
Любо е като селски ерген.
Аре да зима кака си Сия. Като дупе и гащи са двамата.
Ивайло нещо много раздразнителен пък. Много лесно му се разбутват чакрите.
Аз ако съм на Ралица, ще пратя Гошо и Мариян за ратаи, ама пусто Мариян нали е ранен- ще мрънкя. Дъртийо и той, че го спукват от дуели. Деса и Краса си приличат като аура секаш. И двенките вечно не на кеф.
Диалогът между Пацо и Виктор беше хм...абе, да кажем, че и двамата нямат нужната подготовка за такъв диалог.
Братчеда ако отиде, ще ги спука с аргументи, че Бог са извънземните, та да спрат да се карат.Joy

Общи условия

Активация на акаунт