🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 789
  • 714
  •   1
Отговори
# 480
Добро начало на дуела Simple Smile Лично аз имах далеч по-скромни очаквания от тези две дами на арената. Много равностойни бяха и в двете игри.

Хареса ми и коментара на Виктор и Кирил ,че учат Анастасия да им помага като не им пречи Simple Smile

# 481
  • Монреал
Добре започна дуелът, дори по-добре от очакванията ми. Подкрепям Деси, по простата причина, че никак не харесвам тоталните поведенчески демонстрации, дори и да са на тема позитивна енергия, възвишеност и т.н. Една идея ми идва в повече непрестанното, хвърковато и полюсно поведение в стил перманентно дозиране с екстази😆 Хубаво е да сме позитивни, да вибрираме с чиста енергия и прочее. Не е хубаво, да се натъртва нон стоп на това. Намирисва на фамилиарничене и поза от страна на Теди. Затова съм за Деси, колкото и да не се припокрива нейният характер с ценностите, в които вярвам и поддържам. Има нещо интересно в нея, под пластовете кифлеене, провокация и претенции. Иска ми се да остане и да видим как ще раздвижи нещата около себе си. Мисля, че има тези качества, да разбунва и да не оставя равнодушни около себе си. Така ще се разкриват картите, образно казано, и на другите участници☺

# 482
Някой не могат да търпят Теди, защото много ни я натрапват. Постоянно и взимат интервю и тя се превзема, докато има участници, за които нищо не казват Лора, Мартина...
За Деси по пък целенасочено ни показваха как само си почива... Не че е много стока, но това със свръхбагажа беше прекалено...

# 483
  • Sunshine state
И двете искам да си ходят, ако имаше такава възможност. Едната дразни с високопарните си изказвания, а другата се прави на ангел неземен, та чак нагарча.

# 484
  • Другата България
Някой не могат да търпят Теди, защото много ни я натрапват. Постоянно и взимат интервю и тя се превзема, докато има участници, за които нищо не казват Лора, Мартина...
За Деси по пък целенасочено ни показваха как само си почива... Не че е много стока, но това със свръхбагажа беше прекалено...
Прекалено в смисъл?
Има правила, които са за всички. Деси не е някакво изключение от цялото, въпреки, че явно се има за такова. Нарушителите се наказват, иначе трябваше всички да го отнесат. И защо? За да има Деси за три дни пет хавлии, три чифта обуща, 7 тениски и т.н.?
Че то утре всички ще станат нарушители, щом може безнаказано.
За вида наказание....да, вероятно можеше нещо по-безобидно да измислят. Но то си беше и за сеир.

# 485
  • София
Не очаквах бияча да се откаже. Провал за психолога на предаването и за избора на И/А да го включат в сезона. Крайно време е Иван и Андрей да престанат да викат мутри в предаванията си, защото освен излагация друго не остава...
Според мен, не се разкая истински и определено на Мариян му трябва психолог и то много добър. Дано не се пробват да го върнат по-нататък. Не че го вярвам де. Пълен провал!

Според мен също така има не малък шанс да оставят загубилата дуела, именно заради отказът на Мариян. И миналата година започнаха с ранни липси, което не е добре и разваля плановете им. Особено ако Деси изгуби дуела съм почти сигурен, че ще я оставят.

Иначе дуелът бе добър в първото си действие. Теди е по-сръчна и бърза и натрупваше преднина, но стрелбата явно и е слаба страна, а и явно няма толкова физическа сила. Деси има повече груба сила, както и спортна злоба. От това което видях, дуелът ще е оспорван до финала, защото е малка разликата между двете.

# 486
  • Другата България
Още когато ви прочетох в 22 часа, че този си тръгва, предположих че никой няма да отпадне.
Дано греша.
Но наистина е гадничко да се хабят и накрая....изненада.

# 487
Яд ме е на продукцията, вместо Мариан, можеше да изберат някой стойностен играч.Сигурно са имали доста избор...А на Мариан само като му видиш погледа и е ясен, какви психолози...Но може и продукцията да не са настоявали да остане, видя се , че беше готов...сценария е сруг явно.

# 488
Мен ме интересува, Мариян взе ли Кари, или заради овцете, тя ще трябва да остане?
А като свикне с овцете и после какво ще стане? Дали също, някой съфермер няма да смени името й?

# 489
Много странно е напускането на Мариян. Да не кажа детинско. Без основателна причина се отказа. Тези рани, колкото и да са болезнени, все можеше да се включва в по-леки задачи, ако щете и да помага в готвенето. Показа много слаба психика и липса на воля. Поредното доказателство, че трениран здрав мъж, ужким го е раздавал лошо момче, бияч или за какъвто там се представя, се оказва един слаб и уплашен човек.

И мен ме дразни, че някои участници ги дават непрестанно, а други изобщо не ги виждаме. Мартина все едно я няма, а много други само ги мяркаме отвреме навреме на камерата. Grinning Докато реването на Теди ни се натрапва постоянно, защото дават само нейни интервюта.

Дуелът се очертава интересен. Деси ме дразни, че беше толкова мудна в игрите. Ако беше само половин идея по-бърза, с лекота щеше да вземе и втората игра.

Сийка е пълна откачалка, но няма как да не й призная, че внася много добро настроение. Страшно съм се смяла с последната им игра.

# 490
Надявам се, че Теди си тръгва и затова я дават постоянно.

# 491
Все си мисля, че има скрита причина Мариян да си тръгне и да не го спрат.

# 492
И аз мисля, че заради напускането на мутрата, никой няма да си тръгне днес. Деси ще поостане със сигурност, за да дразни, няма да я изпуснат. Сеири им трябват, а тя е идеална.

# 493
Много ми хареса епизода снощи. Радвам се, че не развиха сюжет между Мариян и попа, даже доста кротко си тръгна. Дано се оправи момчето и нямам предвид раните на дланите, а че той изобщо е много объркан и непоследователен. Не вярвам да го върнат нататък, защото е напуснал по свое желание и не е отпаднал на дуел.
Дуелът добре започна, Деси правилно си е избрала противника, надявам се, че Теодора пък добре си е точкувала нейната част от игрите. Публиката не я чувах обаче какво съветва и не знам дали защото много се надвикваха и са на открито или проблемът е у мен.

# 494
За мен Деси не се е събрала, а просто Теди е много разпиляна, което е характерно за такива емоционални хора като нея. Тръгва, бърза, спира, не мисли, хвърля, мята. То просто беше смешно с това целене - жена 180 см с дълги ръце и крака. Все пак я предпочитам пред Деси - не харесвам такива хора като нея и в живота - нахални, с огромно самочувствие, но с много малко съдържание обаче светът да се завърти около нея.

Не знам, дали ми допада това разделяне на битките в два дни. От една страна е окей за участниците - опипват почвата и противника. От друга два дни да ходиш на арената не е забавно. Предполагам, че го правят основно за рейтинг, така че да има екшън два поредни дни и като отговор на Игрите на волята - там пък само търчат и влачат някакви неща.

Забравих да кажа, че в момента любимите ми участници са малките кучовци - тоооолкова са сладки! Дано не му дават куче на този Мариан, сигурно ще го направи бойно.

Общи условия

Активация на акаунт