🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 919
  • 714
  •   1
Отговори
# 465
Ама как си ги разпозна по дворовете. Опасна е кака Сийка.😂

# 466
  • Велико Търново
Аз не разбрах редът на игрите дали ще е този, по който бяха написани на листа, където писаха точките.
Питам си се и си отговарям - не е в този ред

Не се вижда, но там, където ѝ е малкото пръстче, пише 2. Със сигурност обаче първата игра в списъка е за 6 точки, а тя не е играна. Интересно тогава как се определя редът.

Ох, голям смях с това опипване. И да, много по-важното е, че ги позна Satisfied

# 467
Цоньо трябваше и той да е там щеше да се види дали Сийка щеше да го познае. 😁😁.

# 468
  • гр.София
Дама Пика, днес играха игрите, на които двете са дали най-малко точки

# 469
  • Велико Търново
О, Mimi_Demi, много благодаря! Ако продължат по тази логика във възходящ ред на точките, то тогава утре ще са в следния ред: за 2 (от Теди), за 4 (от Деса), за 6 (от Т), за 5 (от Д) и за 7 (от Т) точки.

# 470
Деси продължава да поддържа интереса ми.  И битките направи интересни. Като я видях как се влачи като охлюв и реших, че е бита карта. Обаче тя беше на косъм да гътне Теди и в двете битки. Стискам ѝ палци за утре.

# 471
И на всички игри да бие Деси, пак няма да искам да остане.

# 472
Деси е ужасно дразнеща, но хлипането и реването на Теди не мога да го понеса. Тя или е емоционално нестабилна или играе театър. А превземките за енергия и доброта с лигава интонация направо ще ме довършат. Grinning Затова служебно ще викам за Деси. И като гледам тя ще победи, защото се държи по-хладнокръвно докато Теди е с доста емоционална и мисля, че ще рухне психически.

# 473
На мен Теди не ми хареса тази вечер. Нещо като "прекаленият светец и богу не е драг" ми идва. Може да си е такава, но съм по-склонна да мисля, че има театро в цялата работа.

# 474
  • София
Фермата - сезон 7, епизод 12 (24.09.2021)

директен линк за България и чужбина

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 23:47 от Mari_Mar

# 475
Не харесвам и двете, но Теди наистина не мога да изтърпя. В началото долавях някакъв чар в поведението й, но вече ми идва в повече.

# 476
Колкото и да реве Теодора, предпочитам да гледам нея пред Деси. Дано се събере утре и победи по-категорично онова поамериканчено чудо.

Иначе играта на Сийка ми се стори много нередна на един купон в шести клас и тогава категорично отказах да я играя, ама тази вечер добре се посмях с нея. Напомни ми за един пиперлив виц, моля, чувствителните да не четат. Flushed
Скрит текст:
Пленил вождът на канибалите някакво село, но преди да сготви всички решил да се изгъбарка със селяните и им казал:
- Така... всички мъже от селото да си събуят гащите и да се наредят в редица! Всички жени да си завържат очите! Ако някоя успее да познае мъжа си - ще ви пусна да си ходите по живо, по здраво.
Притеснил се кметът на селото, обаче се разпоредил по редицата първо да се пусне Минка Общата. Завързали и на Минка очите и тя започнала:
- Тоя е Гошо кантонерът, тоя е Славчо лесничеят, тоз е кръчмарят бай Желязко, другият е Кольо фелдшера...
Видял вождът на канибалите, че работата отива на зле, събул си гащите и се бутнал в редицата, а Минка продължавала:
- Тоя е Жеко от кланицата, тоя е Пешо пияницата, тоя е Иванчо селския идиот, тоя е... аааа, тоя не е от нашето село!

Малкият кокер е абсолютен сладур, как сладко си ръфаше розовата блузка на Живка. Бонбон.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 08:58 от Дидичка

# 477
  • Другата България
Може ли накратко резултата и нещо друго интересно ако имаше, защото май няма да мога да гледам?

# 478
И в двете битки Теди започваше добре и имаше значителна преднина, но като стигнеше част с целене и почваше да се бави. През това време Деси успяваше да я догони и понеже мерника и беше по-добър се изравняваха. В първата за 1 т. Деси победи, във втората за 3 т. победи Теди на косъм.

# 479
На мен първият епизод ми беше скучен, съответно не гледах и следващите, но тези дни се позагледах и ми стана много интересно - съответно сега съм в btvplus да наваксвам. Grinning
Eй, тази година им имаме зодиите, редактирам се и за да кажа нещо смислено, ще кажа, че на база визитките и отделни кадри Теодора ми стана много симпатична и съм за нея в дуела, но по време на играта се усетих, че "викам" за Деси, защото ми хареса как се събира в средата и изравнява.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 01:21 от Clouded Mind

Общи условия

Активация на акаунт