🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 930
  • 714
  •   1
Отговори
# 450
Юхууу, тоя дуднещия мрънкач си тръгва, нали???????
Айде и Деса да ходи да чатка на ла'топа и да почва същинската ферма.

# 451
Искам да усетя всичките енергии така както Теди ги усеща. Тази жена живее много емоционален живот.

# 452
Нека позная.
Ако Мариян си тръгне наистина, няма да има отпаднал.
Ще гледам нощес на запис.
Ако направят така и изчанчат двете грации с битки, а после ги оставят, е нелепо.
Екстра е. Иначе ще гледаме само как спят следобед сън и чистят на кравата.

# 453
  • Велико Търново
Уф!... Какъв надменен поглед на Деса Smiling Imp
Голям късмет да ѝ падне повече от половин стена с един удар! Едва ли е знаела точно къде и с каква сила да хвърли топката.

# 454
Само не разбирам защо трябва да има 7 дуела? Нещо тази година битките ми идват малко в повече. “Игри на волята” ли “гонят”…

# 455
  • На морето!
Ти явно не познаваш изявите ѝ преди да я видиш в този формат. Това е един от най безсмислените хора, които са показвали по телевизията. Освен това мисля, че е зла.
И аз не я знам тази Деси, за първи път я гледам. Голям дразнител е, което я прави в много ценен играч за риалити формати.

# 456
Много близко бяха. Дано Теди вземе следващата игра. Не ми се гледа Деска.

# 457
Теодора е пренавита.

# 458
  • Разпиляна във въображението
Теодора ми е като Ралица - тръгва добре и на финала - греда. Добре, че взе втората игра.

# 459
Ох, много лош мерник на Теди. Десито пък 100 часа развива. И утре ще е доста оспорвано.

# 460
  • Велико Търново
Десислава обаче повтаря нещо много важно - че при равен брой точки се гледа броят на спечелените игри. Теди също не бива да го забравя това и след днешните 3 ѝ трябват поне още 5 и 7.
Аз не разбрах редът на игрите дали ще е този, по който бяха написани на листа, където писаха точките.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 22:18 от DamaPika

# 461
Анастасия е такава шматка. 😁😁

# 462
  • гр.София
Оххх, много се изнервих с Теди. Много крив мерник има. Деси в това отношение е много по-точна и ефективна.

# 463
Анастасия е такава шматка. 😁😁
Любимка ми е. 😆

# 464
Тя обходи задните ни дворове 😂

Общи условия

Активация на акаунт