🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 952
  • 714
  •   1
Отговори
# 420
Деси ще победи според мен, така и гласувах.

# 421
Не знам как един чувствителен човек, който явно има сърце и душа, може да ви напряга, а откровена безскрупулна тъпачка да ви е интересна, но хора най-разни. За да ми е интересен човек като Деси и да имам нужда от скандалите ѝ, за да ми е интересен и формàта, трябва да съм подобна на нея, което пък няма да говори добре за мен. Ако съм само за сеира - пак нищо добро за мен. Така аз разбирам нещата - простичко и линейно като 2+2=4.

# 422
  • Варна
Според мен въпроса в анкетата не е коректен.
Аз лично писах пристрастно - коя  искам да победи, но смятам, че по-скоро ще победи другата.
Е, кое да е отбележа?

# 423
Аз дадох отговор без значение. И двете не са ми по вкуса.

# 424
Както припомнихте , доста дават Деси и вероятно тя ще си тръгне. Но, тя е добър дразнител,  ще е удобно за продукцията да остане. Какви игри биха били в полза на на Деса от АМЕРИКА? И какви са слабите места на Теди?

# 425
  • София
Според мен въпроса в анкетата не е коректен.
Аз лично писах пристрастно - коя  искам да победи, но смятам, че по-скоро ще победи другата.
Е, кое да е отбележа?

Коректен е. Ако бях питал, коя искате да победи или коя харесвате повече, щеше да е размазваща преднина за Теди. Идеята е да се прогнозира и да видим колко са познали. Осъзнавам и че повечето хора сливат двете и не правят разлика. Например харесват едната и гласуват за нея или пък не харесват другата и гласуват против нея. Но аз за мен си правя разграничение. Аз например съм за Теди, защото ми харесва повече като човек, но в темата гласувах за Деси, защото мисля, че 'някак' ще победи. Т.а. бих зложил за нея на букмейкърси жаргон.

Ако искате мога да поставям анкетата с два въпроса? Така всички ще са доволни, хм?
1) За кой ще сте в дуела / Кой искате да спечели?
2) Каква е вашата прогноза / Кой ще победи?

# 426
Не знам как един чувствителен човек, който явно има сърце и душа, може да ви напряга, а откровена безскрупулна тъпачка да ви е интересна, но хора най-разни. За да ми е интересен човек като Деси и да имам нужда от скандалите ѝ, за да ми е интересен и формàта, трябва да съм подобна на нея, което пък няма да говори добре за мен. Ако съм само за сеира - пак нищо добро за мен. Така аз разбирам нещата - простичко и линейно като 2+2=4.
Деси на мен лично ми е интересна с това, че е напълно възможно да катализира прояви на определени качества и постъпки при хора, които се опитват да стоят в покой и под радара.

# 427
Ти явно не познаваш изявите ѝ преди да я видиш в този формат. Това е един от най безсмислените хора, които са показвали по телевизията. Освен това мисля, че е зла.
А относто играта - мисля, че и физически е слаба, но зависи какъв тип игра ще дадат и дали няма да е удобна в нейна полза. Ако пък е нужна мисъл и тактика - там съвсем я няма.

# 428
Вие пък, се изказахте... Чак най-безсмисления човек показван по ТВ.

# 429
Ами изказахме се ние, не може ли? Ако смяташ, че да си наблъскаш бузите и пазвата с нещо, за да приличаш на Ким Кардашиян е смислено, ок. 😂
Надявам се разбираш, че говоря за смисълът на нещото, заради което те показват по телевизора, а не за това, че персонално е човек без смисъл. Всеки е за нещо на тая земя.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 19:27 от Анонимен

# 430
Според мен Деса ще я оставят по някакъв начин, защото е скандалджийка. Тоест ще има сеир. Тези работи но е тиха, критика. А на опосумите не им трябва това. Въпреки че и Ваня се очертава като при мадона със склонност към скандали та знае ли човек

# 431
Да Дяволче.
От следващата седмица нека да са няколко въпросите за елиминацията.

Кой искате да спечели?
Кой според вас ще спечели?
Колко игри ще спечели победителя - 3 4 или 5.

Този сезон ще правиш ли статистика на представянето на играчите на арената ?

# 432
Ами изказахме се ние, не може ли? Ако смяташ, че да си наблъскаш бузите и пазвата с нещо, за да приличаш на Ким Кардашиян е смислено, ок. 😂
Надявам се разбираш, че говоря за смисълът на нещото, заради което те показват по телевизора, а не за това, че персонално е човек без смисъл. Всеки е за нещо на тая земя.
Нито е човек без смисъл, нито знаем аз и Вие защо я показват по ТВ.
Не я защитавам, просто ми направи впечатление силното изказване.

# 433
  • София
А защо пък трябва "да я оставят" Деси?
Или ще вземе дуела и ще остане, или ще го загуби и ще си тръгне.
Не че историята не познава случаи, в които някой губи дуел, а остава, де....
Теди ще има повече поддръжници в публиката и се надявам да й помагат със съвети - тогава, когато са й нужни. Виждали сме колко много пъти точно съветите са били важни за спечелването на битките.

На въпроса от анкетата няма да отговарям, защото не съм врачка, уви.... Simple Smile
Но предпочитам Теди за победител. Не ме натоварва с емоциите си. Напротив - радвам се, че все още се намират хора като нея. Изглежда ми свестен човек.

И за Мариян да се изкажа. Simple Smile
Според мен е вкарал историята с произхода си и срамното си минало, за да се покаже интересен на продуцентите и да мине кастинга. Много се вписва в темата на сезона - вяра, покаяние, манастир..... Вероятно е изглеждало много атрактивно да вкарат бивша мутра и тя някак чудодейно да се преобрази заради близостта до святото място, заради каузата..... Сигурно повечето от нас са гледали "Мисията". Е -  Мариян не е достатъчно дълбок образ и няма дори и далеч да наподоби героя на Робърт де Ниро.

# 434
  • Велико Търново
Ами лошо. Доста вероятно е Митко и Красимира да имат информация в аванс.
Малко не разбрах - кое е лошо? Според мен Краси просто изказа мнение, че за нея би било по-интересно Деса да остане. Не останах с впечатление, че разполагат с информация. Ето и разговорът на Сашо Кадиев с тях.

Чавдар лееко ме дразни с едно изказване във визитката си, а именно с менторстването колко деца трябва да има човек. Това е въпрос на избор и на възможност- финансова и физиологическа.
Това той го казва в смисъл, че е необходимо, за да има прираст и "възпроизводство". Което чисто математически си е така - за да се постигне прираст, от двама човека трябва да се подят трима минимум. Само че този момент май беше в снощния епизод на "Животът зад фермата", което иде да покаже, че наистина в рубриката на Мирон има неща, които е трябвало да бъдат включени в епизодите. Или може би е направено така, за да се гледа рубриката...

Скрит текст:
Не се сърди, човече,
Защо интелигентна жена като теб позволява на манипулатор като Деси да ѝ внушава именно това, което мислиш, че е "мотото" на сезона? Няма нещо конкретно, което да навежда на тази мисъл, освен именно приказките и монолозите на Деси. Кой готви - Цоньо. Кой меси - Чавдар. От жените Ралица и Живка видях около печката, но това е защото са най-възрастни, дори Сийка се скатава от домакинска работа. И го казвам не защото жените са длъжни да готвят, а защото останалите дейности са по-скоро силови, и една жена освен, че може да пречи, е възможно и да се нарани.
А и към кого е негативното отношение на мъжете - към Деси, единствено. И на жените също. Дали да не се замислим в такъв случай защо е така?
Никой, наистина никой досега от мъжкото съсловие не е казал, че жените не трябва да имат права. Това Деси така умело го вмъкна, надъхана от Ванчето, същото Ванче, което после се покри тактично. Не мисля, че някой от мъжете там, освен Чавдар наистина /но досега не го е заявил публично/, има такива въжделения.
За сметка на това чичА ти Митко от миналия сезон какъв беше? Същия. А Калоян? Млад човек, а директно си казваше, че жената едва ли не трябва да е роб и да слугува, дори даде баща си за пример.
Във всеки сезон има по някой такъв, пропагандиращ основно за патрирахат. Тук засега това е....Деси. Blush
Merri_An, поздравления за този пост! Сложих го в скрит текст, за да не "разтегля", но иначе даже трябва да е с големи болднати букви Hug

Всъщност той не каза ли, че мястото на жените е на пиедестал.
Това го каза Виктор. Но пак в "Животът зад фермата" май беше.

Reinа, Азалия🌺, и под вашите мнения се подписвам! С две ръце!

Общи условия

Активация на акаунт