🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 960
  • 714
  •   1
Отговори
# 390
Какво мислите за поведението на Живка?
Живка ми е много интересна. Тя на няколко пъти наблегна на това, че играта върви, стратегиите се изграждат. Харесва ми, че е откровена и не ни залива с разни от рода на "Аз дойдох , за да предизвикам себе си... " и други подобни. Явно е подготвена и смятам, че е силен играч Wink
Иска ми се повече да разбера нещо за Мартина, на представянето ми хареса. И до там!  Вижда се в кадрите, че работи нещо, ама не говори ли тая жена?!

# 391
  • Варна
Скрит текст:
Така е, но той се дразни от еманципацията, свързана с това, че жените раждат по 1-2 деца и участват активно в доходите на семейството. Той иска да раждат по 5 деца, а мъжът само да работи
. Поне това е визитката му. Снощи също - ще ни покаже къде ни е мястото, защото "мъжете сме способни това да го направим". А Ваня кима, кима, одобрително. Ами, какво да кажа...

Всъщност той не каза ли, че мястото на жените е на пиедестал.
Няма значение, според мен Чавдар иска да каже нещо, но  се получава друго.
Категорично не смятам, че има лошо отношение към жените в тази Ферма.
Брей, това Деси, как го внуши на хората..

# 392
  • София
И аз вчера разбрах,че имало Мартина.

# 393
  • Другата България
Аз също следя Чавдар.
Именно заради визитката.
Засега ми е по-скоро положителен герой.

Обаче правя паралел с Калоян от миналия.
Той си беше твърдо за "боса и бременна до печката", пък беше харесван и вътре, и навън.
Включително и от жени.
Знаем и докъде стигна.

А, аз съм фен на Мартина още от самото начало.
Не се набива на очи, бачка си, идеална стратегия, ако е това.

# 394
И аз вчера разбрах за Мартина!

# 395
Каква е ролята на звездите, които получава на портрета си Фермера на седмицата ?

# 396
  • Варна
Каква е ролята на звездите, които получава на портрета си Фермера на седмицата ?
Да маркират кой е фермер в момента, доколкото разбрах.

# 397
Да маркират кой е фермер в момента, доколкото разбрах.
Не само. Защото на портета на Живка звездата продължаваше да стои и през втората седмица.

# 398
  • София
Нещо от вида,че с повече звезди ще имат предимство за финал,но не беше добре обяснено.

# 399
Искам да си мисля,че Чавдар имаше предвид,че жените трябва да са на пиедестал.В такъвсмисъл ми звучеше неговото изказване.
    Искам Теди да победи,тя ми е положителния герой,една такава блага.И имам чувството,че наистина много се радва,че е във фермата.
    Обаче,от сеирджийска гледна точка   искам Деса да победи.Тая остане ли,ще им разкаже играта.Ще има да изпишем една камара страници заради нея.Иначе се смята за голямата работа,за фаталната жена,за великят манипулатор,но си е една гола вода.
   Ваня и Сийка не ми харесват,Цвети по-скоро да.
   Мариян ,освен че е не особено умен, ми се струва,че си въобразява разни неща ,ще се вкара в някой филм тоя човек.
    Честно да ви кажа,колкото и незряло и невъзвишено да е, аз ако бях на мястото на някой от тях,след това,което разказа,няма да имам добро мнение и отношение към него.Той е далеч от идеята за истинско разкаяние.Само думи.

# 400
]Всъщност той не каза ли, че мястото на жените е на пиедестал.
Няма значение, според мен Чавдар иска да каже нещо, но  се получава друго.
Категорично не смятам, че има лошо отношение към жените в тази Ферма.
Брей, това Деси, как го внуши на хората..
На пиадестал като майка и домакиня. Това са ѝ правата и задълженията. Цитира и Библията - жената ще ражда трудно, мъжът ще осигурява прехраната.
Деси не ми е повияла, просто вчерашния епизод беше наситен с това. И коментарите за жената, миеща тавата (не помня коя беше, нито кой я похвали, че изпълнява отлично ролята, за която са родени жените), както и поведението на Виктор, пак към Библията е привързан.

Пропуснах да споделя, че не одобрявам отношението към животните във фермата. Докато ги видят, че са се научили да доят, както трябва, е нужно да имат външен помощник, който да ги наблюдава и проверява. Според мен ги оставят не напълно издоени, което е опасно.

В анкетата гласувах за Деси, но нека победи по-сръчната. Надявам се на интересна битка довечера Simple Smile

# 401
Не се сърди, човече, много ми хареса коментара Ви! Отношението към животните и мен ме тревожи. Миналата година Надка и Ачо имаха някакъв опит. Сега не виждам хора, които да са наясно с това, какво означава да се гледат животни. С кокошките, зайчетата - може и да се справят , ако има проблем - в тенджерата. Но кравата, козичката и яренцето - не съм наясно до къде ще стигне всичко. Дано да минава ветеринар от време на време.

# 402
  • Sunshine state
И аз за Мартина не се сетих коя беше.

# 403
  • Варна
И аз за Мартина не се сетих коя беше.
Аз редовно ги бърках с Теди, но от вчера започнах да ги различавам. Мартина има доста по-тренирано тяло и татуировки.

# 404
Гласувах за Теди да бие Деска, но от вчера си имам едно усещане че нещо ще се сбърка с играта на Теди и ще отпадне ( дано не стане ) , но ако стане и ако се избира фермер както беше миналата година отпадналия да предложи някой вече да трябва да бъде мъж и визирам Чавдар в това. Мисля си че ще успее. Но ще видим как се развият нещата в събота.

Общи условия

Активация на акаунт