🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 960
  • 714
  •   1
Отговори
# 360
  • В тъмната гора.
Ау, от самото начало Теодора ми е анти. Пак плачем. Пак доброто е на преден план.

Че защо да не е на преден план!? При нея всички тези чувства си имат причина. Когато се докоснеш до смъртта, после нищо не е същото и цениш много повече живота и хубавото в него.

# 361
Който и да е срещу Деси, за него съм. Не мога да я трая нея. А Теодора може да мяучи и да реве, но работи,за нищо не мрънка и не създава интриги и конфликти. Няма начин да предпочета Деси (Хилъри Клинтън Joy ).

# 362
  • В тъмната гора.
Ралица действа като мишка Hands Minus1 Връщам си думите назад за Живка. То винаги става така като се изкажа първосигнално. Времето ще покаже кой, кой е.
Сийка е лисугер и половина. Тази нейна стратегия ще и печели време във фермата, но като краен резултат не знам какво толкова ще й спечели. Направи се на шут и никой не я взема насериозно, може да е с умисъл това.

# 363
Теди ми идва в повече с постоянния си патос и плача снощи също не ми хареса баш преди дуел. Дано не се е предала предварително.
Деси ми е дразнителят във Фермата и се надявам гадното й собствено шоу във формата да свърши вече.
От реакциите на провокацията й повече ми хареса тази на Стефан. Виктор е добро момче, но дамата не разбира от добро и напразно се хаби той. Ивайло много се е снишил, явно още преживява как го изтипосаха за агресор и женомразец.
Чавдар и Цоньо ме разтоварват, също Кирил все повече харесвам. Но Стефан трайно добро впечатление ми прави. Сийка и Ваня ми потъват все повече. От жените засега съм за Цвети да е на финал, красиво, чисто момиче и много подготвена изглежда.

# 364
Според мен всяка жена би победила Деси, само за Краси не съм сигурна.

# 365
Да се изкажа и аз. Като цяло тази година ми харесва сезонът, с изключение може би на това, че има много битки и някак си не можем да опознаем толкова добре участниците и да ги видим в ежедневието повече. От друга страна, може би това е тактиката на И&А, за да не се набляга толкова на интригите. Не ми харесва, че няма игра на Алманаха, не мисля, че е ок само силови игри.

Фаворити засега са ми Виктор и Цвети (въпреки че на моменти ми е малко пренадъхана), способни млади хора изглеждат. А Цвети, противно на очакванията се държи доста достойно засега.

Ивайло е арогантен и въпреки, че първоначално ме дразнеше много, започнах да разбирам защо се държи така спрямо някои хора, повечето му коментари са били оправдани (визирам към Деси и Ралица).

Деси е абсолютен манипулатор, но не й се получи тактиката да отклони вниманието от нейния гаф. Много ми напомня на Милена от миналия сезон с мотото й "да обединим жените" , само че тя поне успя да се хареса на зрителите.

Живка изобщо не я асоциирам с Надежда от миналия сезон. Пряма е, не ми изглежда да прави такива интриги и да се държи толкова подмолно като Надя.

Генерално ми харесва кастинга, даже доста повече ми харесва от миналата година. Тогава не можех да кажа категорично за един, че ми харесва.

Стискам палци на Теодора на дуела, въпреки че и на мен ми идва малко повече превъзнасянето й. Като изключим това обаче изглежда добър човек и ще е жалко да отпадне първа.

# 366
  • Велико Търново
Аз също се чудя защо тези кадри, които ни показва Мирон, не са включени в монтажа на епизодите. Все пак май повечето това искаме да гледаме - разговори и отношения. Без сплетни, без скандали и интриги.

За Теодора съм на дуела, разбира се. Деса ми е органично непоносима.
Гледах в "Преди обед" Красимира и Митко от Фермата 5, Красимира каза, че Деса трябвало да остане, щото очаквала от нея да се промени. Само че на мен въобще не ми се струва, че това същество е склонно да се променя. Да си заминава в Щатите и да не се връща вече.
Btw, гостуването на Митко и Краси при Сашо Кадиев беше интересно, на когото му е любопитно, нека го изгледа. От този сезон обсъдиха само Мариян и Деса. Към момента обаче още няма качено видео в сайта на bTV, няма да мога да дам линк. Ако по-късно някой има възможност, нека да го даде.

# 367
Ами лошо. Доста вероятно е Митко и Красимира да имат информация в аванс.
Ако Деси остане, един предизвестен още от визитките сблъсък ще е по темата За и Против лова, защото Кирил е ловец, а Деси се обявила за защитник на животните (макар че освен към кученцата не виждам да е проявила интерес към другите животни или не е излъчено).
По моя вкус Теодора би била по-полезна, не само като работеща и дейна жена, а и като поведение, излъчване и макар че ще си противореча - като изразяване и езикова култура също. Тя ме напряга леко заради вечно приповдигнатия тон и все едно, че рецитира, но определено предпочитам нея като изказ и съдържание пред Деси. За Теодора съм в дуела, но почвам да се съмнявам дали ще й издържат нервите. Донякъде може би наистина е чувствителен и фин човек, но май и нервите са й по-опънати, докато другата е темерут.

# 368
  • Асеновград
Теди ми идва малко в повече с това реване , ноооо чувствителна е явно жената. Стискам палци да отстрани ,,Хамериканката,, Деса , не мога да е слушам повече , голям дразнител.
Мариян , оххх много пъти съм казвала: ,, Тъпотията много пречи в живота,, , кой те бие през устата да казваш какво си правил навън преди, кого си удрял ??? И с какви стратегии влизаш в играта??? Голям въздух под налягане този , дано скоро и той напусне.

# 369
На Мариян не му вярвам твърде. Я е бил в онези среди, я не. Едно говори, друго върши. Дали е ударил/бил жени също не съм убедена, както и ако това е вярно, дали е било поръчано или хулиганска проява. Оттам и в покаянието му не вярвам.
Отделно тези, които го дундуркат, не ги разбирам позират ли или му вярват. Ваня лепна етикет на Ивайло, а плаче за Мариян?!

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 13:47 от Mama xxl

# 370
  • Mediterraneo
Теди ми е Тити Папазов. Неприятна ми е много, но категорично съм за нея на дуела. Деса е уникално проста, нищо, че си е купила лаптоп в АМЕРИКА!

# 371
Деси е от съществата, които са нагло тъпи и не предизвиква грам умиление! Тя не е тъпо, ама сладко или добричко човече, а е нагла глупачка, на която просто ти иде да и отвъртиш един задвратник с надеждата да ѝ се наместят чакрите, ама на дали...

# 372
  • Другата България
Аз съм за Теди, и не защото ми допада, тоест, съвсем безразлична ми е, някак засега е незабележима, освен с реването и за мен фалшивия патос. Но явно е доста по-полезна, на фона на напълно безполезната Деси.
Която очеизвадно е такава. Да не говорим, че аз поне трудно разбирам какво говори, какъв репортер е било това нещо, как са го допуснали, тя фъфли, няма дикция, с акцент ли се опитва да го завърта, но е трагично.
Ако остане, виждам комбина между нея и Мариян, който може и да си въобрази нещо, но пък ще остане много разочарован когато Деси Клинтън го употреби и захвърли, след като го използва подобаващо вътре във формата. Явно и това ѝ е било стратегия, на фона на миналогодишната лейди Ди - да се прикрепи към мъж и така да добута до края. Теди е слаба психически, нищо чудно да рухне и да не се справи. И туй нещо да остане, и тогава ще стане интересно.Joy
А Лорчето да, малко, но знае - да се прикрепиш към когото трябва когато трябва е важно, но за момента.
После може да ти "изяде" ....банския.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 14:08 от Merri_An

# 373
Хахах, вярно това за Ваня. Ама нали уж Марьо се разкайваа...Не знам на Десуна какъв ще й е коментарът за него. Ако държи да си следва линията против насилието срещу жените, трябва поне да покаже някаква позиция според мен.
Иво очевидно не се разбира с жените. С два брака зад гърба си и един текущ...
Теди засега я харесвам, въпреки пренавитостта. Аз също съм станала много ревлива с възрастта, затова не мога да я съдя. Може и хормони да има намесени. Но се труди здраво жената.
Чавдар лееко ме дразни с едно изказване във визитката си, а именно с менторстването колко деца трябва да има човек. Това е въпрос на избор и на възможност- финансова и физиологическа. И някак - особено мъж да си налага мнението, че ТРЯБВАло, налагайки собствения си модел, не ми е много хм...ОК ( да цитирам Теди Sunglasses )

# 374
На мен нито една жена ни ми е категорично симпатична, както и обратното. Деси и тя така. Явно е демонстрирала някаква привързаност към Америка, чух вчера тъпите ѝ изказвания за Хилари и лаптопа, обаче  пък епизода тя го направи интересен. Предизвиква, подстрекава, не се страхува да остане малцинство или сама дори. Ако не е нещо по сценарий, това прави бъдещото ѝ участие привлекателно, защото ще раздвижва пластовете. Обаче ако я няма в игрите и дуелите, ще прелети като комета над фермата. Дано да е издържлива физически. Теодора въпреки красивите фрази, които редеше през сълзи, не ми е така интересна. А и наистина е много ревлива.

На Мариян не му вярвам твърде.
Скрит текст:
Я е бил в онези среди, я не. Едно говори, друго върши. Дали е ударил/бил жени също не съм убедена, както и ако това е вярно, дали е било поръчано или хулиганска проява. Оттам и в покаянието му не вярвам.
Отделно тези, които го дундуркат, не ги разбирам позират ли или му вярват. Ваня лепна етикет на Ивайло, а плаче за Мариян?!
.
И аз така. Нещо в това признание не ми хареса. На нещо фалшиво ми намирисва - преувеличено, изопачено или напълно измислено.

Общи условия

Активация на акаунт