🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 787
  • 714
  •   1
Отговори
# 60
В началото на епизода коя жена каза на Кирил- ако ми причиниш Ралица за фермер...?
    Красимира.

# 61
  • Другата България
Аз пък харесвам каста тази година. Не ми харесват повечето игри, но ще ги преглътна. Беседите както винаги ги превъртам, понеже гледам на запис.
Георги как измрънка за сготвеното от Живка.. 🙄 Ивайло по дифолт се дразни, а не че някой друг не отворил вратата. Не знам кого ще избере Ралица за ратаи, залагам на Деси и Мариян ей така от нищото. 😁
Каста да, определено ще има интриги и скандали.
И любовни многоъгълници.
Ама някак много ....като селски бек се държи онзи от Чикаго, този тип мъже са ми едни от най-неприятните. Тоя ако беше с Осипова и Косъма, щеше да стане разноглед.

# 62
И на мен религиозната беседа ми дойде в повече. Разбирам че мотото на предаването е такова тази година но беше в повече. Личи си че Пламен едвам изтърпява. Радвам се за Ралица че е фермер. Харесвам я доста заедно с Живка, а и Теодора е на път да ми промени мнението за себе си.

# 63
Религиозната беседа ми беше скучна, а Виктор, за когото съм гласувала в анкетата, спори без аргументи като просто отрича аргументите на опонента. Ако запазят добрия тон, ще го преживея, но почнат ли да викат точно по тази тема, ще гледам на запис и ще превъртам.
“Не ми причинявай Ралица!” нещо не го разбрах. Ако участничката е по принцип за мъж фермер без оглед на лични качества и без да дава шанс на жените, ще ме загуби напълно. Тя и на Живка влезе остро за няма нищо. Малко на Надежда ми напомня без да я виждам твърде работна.

# 64
  • София
Беседата я превъртях.
Вярвяща съм, ходя на църква, когато имам нужда. Свещениците са тези, които не харесвам( дано не засегна някого). В разговора между Пламен и Виктор ( дано не бъркам имената), Пламен ми направи по-добре впечатление.

# 65
И аз така относно беседата.Вярваща съм ,но не религиозна.Не отъждествявам вярата с църквата,защото смятам, че в църквата се случват непростими неща.
   Ваня ме дразни - можеше да отвори вратата вчера ,без да се прави на "Лили Иванова".Някой от момичетата са се взели доста насериозно.Ралица и Теодора , засега , ми харесват, като изключим лиготията на Теди.Другата мадама , Мартина ли беше,нещо ми се губи, искам да я виждам по-често.От мъжете със знак минус  - Георги и Ивайло.Такива като последния,дето спорят заради спорта не понасям.
    Деса,Краса, Поли,Цвети - засега под един знаменател.
    Любопитно ми е как ще си заслужат храната?Казаха ли вече?

# 66
Ох, олекна ми! Проблема явно не е само “в моя телевизор”. Нещо не ме грабва този сезон. Правилата още ги уча, всеки епизод има нещо ново. Битките ми идват в повече. Това местене от къща на навес и обратно…😬
Само на мен ли ми се струва твърде разхвърляно в “луксозната” къща? Или е твърде тясно.
Лоша идея да са без наставник. Трябва да има някакъв контрол, според мен.

# 67
  • София
За храната тепърва щели да кажат.
И аз мисля, че не е ок без контрол.

# 68
До тук сезона вместо да ме Пробуди ме приспива.
Дори няма какво да коментирам от епизода, пиша колкото да отметна пост и да раздвижа темата. Wink

Всички са работни, отчитам им го. Бившата фермерка хвана черпака. Коцето кравата. Чавдар мистрията. Ралица явно ще се държи за грънчарското колело...

# 69
Залагам че Деси и Живка ще са номинацията за Рали за ратай от жените , но от мъжете там не знам може би Иво и Мариян, но наистина при мъжете е трудно всички работят.

# 70
  • Варна
Залагам че Деси и Живка ще са номинацията за Рали за ратай от жените , но от мъжете там не знам може би Иво и Мариян, но наистина при мъжете е трудно всички работят.
Мисля, че Ралица ще разчиства конкуренти, няма да търси най-работните.

# 71
  • Велико Търново
Наистина въпросите за фермерството са доста трудни. Не всички разбира се, но не малко от тях.
И какво става с Алманаха? Осми епизода и нито гък за него.
...
Доста е скучно с тези религиозни философии. ОК, разбирам, каузата е такава и не може да няма ама по 20 минути на епизод ми е много. Ама тези беседи ще ги има май само в понеделник и ха дано.
Niya- вече го е написала, но най-вероятно заради последното не си разбрал, че имаше и повече от "гък"
За Алманах казаха че ще има. Даже и го показаха. Доколкото си спомням, тази година ще се отнася до земите български извън България или нещо подобно. Вероятно ще има промяна в регламента на битката с въпросите, но няма как да загърбят нещо, което е не само традиция, но е и нещо като запазена марка на форма́та.
Ето тук в началото Андрей "представя" новия Алманах (скрийншотът е линк):

Деса,Краса, Поли,Цвети - засега под един знаменател.
Няма Поли тук Вероятно имаш предвид Лора?
А иначе в тези първи дни, докато започнем да ги разпознаваме, Мартина и Теодора като външност също доста се "сливат". Аз се хванах на няколко пъти да си мисля, че гледам Мартина, пък то - Теодора.

На мен не ми пречи пък нито голямата арена, нито баирите покрай нея (за там само ми беше жал за милите жени, които трябваше да ги преодоляват), нито дневните снимки на дуелите, нито повечето битки, нито дори и че правилата се разясняват в ход. Начинът на определяне на фермера ми харесва, само дето наистина въпросите май доста повече затрудняват, особено ако са без трите предложения за отговори.
Добре е, че изборът за ратаи не е измежду точно определено местообитание. Подозирам, че и изборът на първи дуелист няма да е само измежду ратаите, но да видим. Ако е така, фермерът наистина може за ратаи да си избира хора, които да му вършат работа, а не такива, с които да разчиства сметки.

# 72
Да си напиша първите фаворите: Ралица, Лора, Анастасия (някаква свежа кукундрячка ми е и много от нещата смятам, че ги казва на шега), Пламен, Кирил и Цоньо.

Ралица не знам кого ще предложи за ратаи, но на мен ми се иска: Ваня и Деси, от мъжете: Ивайло и Любомир. И четиримата са ми някакъв дразнител. Нещо като тиктакащи бомби/чки.

Мариян се надявам не само да се заканва, а и наистина да напусне доброволно. Не се вписа, не му мина театъра, да си ходи.

# 73
  • Велико Търново
На Мариян може да му отредят някаква "роля", не вярвам да си тръгне. Не че го искам, разбира се, но е достатъчно добър за целите на рейтинга дразнител.

# 74
Дама пика,  да Лори имах предвид , благодаря!
   Хубаво ще е Ралица да се махне малко от колелото, да хване и друга работа.Ей,ама тая Ваня,как взе да я кове срещу мъжете.
   Този Мариян пък ми е тъмна Индия.

Общи условия

Активация на акаунт