🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 33 026
  • 714
  •   1
Отговори
# 120
Деси е едно отвратително същество. Има самочувствие до небесата и то без покритие. И сега мисли да саботира и да накара Ралица да се чувства виновна че е пратила ратай.

# 121
Аз съм доволна от победата на Цвети и Стефан. За тях бях. Сега предстоят цирковете с неготвещата Деси и раздразнителния Ивайло.

# 122
И веднага започна с претенциите Деси. Ма тя не готвела. Тя не знам си какво. Алоооуу, къде си мисли, че се намира.

# 123
  • На топло в неговото сърце.
Защо въобще се записват в такива формати? 🤔

# 124
Отврат ми е Деси... Противна е като личност, очевидно и глуповато бездарно същество и затова в нито едно предаване не се е задържала, но това не го разбрах. Мешките и на двамата бяха еднакво препълнени.
Рали, хич не и се отдава говоренето. Не борави добре с думите и е вечно в оправдателен режим, но се оплита още повече.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 22:07 от wiwala75

# 125
А Ивайло може да е дразнител, но не е мързелив. Боби пък не ставал за нищо. Сериозно?

# 126
  • Велико Търново
Мешките и на двамата бяха еднакво препълнени.
Не е вярно, мешката на Ивайло съвсем прилично си беше вързана. За да се завърже мешката на Деса всички видяхме какви усилия бяха необходими. Отделно, че натътрузи дрехи по себе си. А това си е неспазване на правилата. За което и бяха наказани.

Аз се чудя Деса що за репортер е била и в bTV, и в "На кафе", като сега слагат субтитри, когато говори.
Ивайло към момента никакви индикации не показва, че ще се държи по начина, който до снощи. Съвсем добронамерен ми се вижда.

Оттеглям гласа си за Ралица аз. Не знам има ли мнение, но дори и да има, не се разбира.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 22:54 от DamaPika

# 127
  • На топло в неговото сърце.
Ох, тая Деси е луда😳

# 128
Ей сега, на фона на Деси, Ивайло направо блести.
Joy

# 129
Кой я избра тази жена за шеф на отбора? Че тя за нищо не става, камо ли да бъде ръководител на някакъв проект и процес. Мън, мън, ма аз такова, ма аз онакова...Хубаво й го каза Ивайло

# 130
Добре, бе тези хора къде си мислят, че влизат... Деси е страшно тъпо парче с огромно самочувствие, държи се сякаш продукцията е лазила по корем тя да участва. Акъла и е стигнал да схване, че да работиш с хора е трудоемко занимание и затова се ориентирала към животните.

# 131
Ужасно нагла Деса, жалко за Ивайло с тоз кукумицин

# 132
Привет, приемате ли новаци? Тази година реших да гледам Фермата. Всъщност, за първи път ще гледам това предаване. За сега се ориентирам още в обстановката.
Деси ми е позната от изявите си при Гала някога. Нямам какво по-различно да кажа от това, което сте написали за нея. Смешна работа, граничеща с жалка...

# 133
Ваня не се преуморява. А "кифлите " Теди и Цвети работят здраво.

# 134
  • Разпиляна във въображението
Провалът на Ралица ще е защото нямаше поглед над това, което правиха останалите. Кратко ратайство, но явно това я е откъснало достатъчно, за да няма реална представа кой какво колко работи.

Общи условия

Активация на акаунт