🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 960
  • 714
  •   1
Отговори
# 435
И аз следя внимателно Чавдар. Дори ако се абстрахирам от визитката и снощните му изявления, някак усещането ми за него не е добро. Прикрит и неискрен ми се струва. Има нещо там, но все още не се е разкрил, за да го облека с думи.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 21:56 от _Hope_

# 436
  • София
Да Дяволче.
От следващата седмица нека да са няколко въпросите за елиминацията.

Кой искате да спечели?
Кой според вас ще спечели?
Колко игри ще спечели победителя - 3 4 или 5.

Този сезон ще правиш ли статистика на представянето на играчите на арената ?

Мисля да се огранича с първите два въпроса само, че ще стане малко сложно и досадно за масата публика. Simple Smile

Да, аз си правя статистика, но исках да се съберат повече игри и данни.
Ще я има в понеделник живот и здраве. Simple Smile

# 437
Днес ли ще бъде двубоят?
Теди с това приповдигнато настроение е като на леки наркотици, ама я предпочитам пред онзи свредел Хилърито. Мариан има много лошо излъчване и енергия. Не се учудвам, че се сдуши веднага с американката - еднакъв вайб имат и двамата.

# 438
Мариян защо напуска?

Чавдар и на мен не ми е симпатичен.

# 439
Е, не очаквах, че наистина ще си тръгне.

# 440
Спи ми се, човек, много ми се спи.
Нервна съм, човек, много съм нервна.
Шумно ми е, много ми е шумно. Напрягам се.

Е*аааси лиглата.

# 441
Мариян, за съжаление не е искрен в намерението си да се покае за миналите си грешки. Личи си дори по дружбата му с Деси. Жалко за него…

# 442
Аз продължавам с тъпите въпроси, но изпуснах началото. Дуелите вече в петък ли ще са и защо няма арена и битките са на поляна?

# 443
Кога ще качат сегашния епизод в БТВ ПЛЮС? Дали ще е веднага, че ще мога към 11 да седна?

# 444
  • Велико Търново
Даже и отивайки към арената не си носеше мешката на гърба. Като видях Мариян с мешка, помислих, че ще си тръгва след дуела, но после като дадоха Теди с нейната, се усетих, че Мариян е носел тази на Деса.

Flyme, дуелите ще имат 7 битки, две от които ще дават в петък, а останалите - в събота. Арената е на поляната, не е оформена като в предишните сезони.

‘Krist, малко след като приключи епизодът, го качват. Може и преди 23 да е.

# 445
Аз продължавам с тъпите въпроси, но изпуснах началото. Дуелите вече в петък ли ще са и защо няма арена и битките са на поляна?
Явно ще са петък, да.
Арена казаха, че няма да има още в началото. Те и първите двубои за място във фермата бяха на поляната Grinning

Да си заминава Мариян, няма да липсва на никого. Беше много смешен с това излияние към Деси - ще остана, ако ти кажеш. Пък тя вместо да го удари на молби, го отсвири. Удари на камък!

# 446
  • Другата България
Нека позная.
Ако Мариян си тръгне наистина, няма да има отпаднал.
Ще гледам нощес на запис.
Ако направят така и изчанчат двете грации с битки, а после ги оставят, е нелепо.

# 447
  • Сандански
Повечето инстаграм профили на участници издават по малко, че са напуснали. На едната дуелистка също има качена снимка края на Август. Simple Smile

# 448
  • Велико Търново
Да си заминава Мариян, няма да липсва на никого. Беше много смешен с това излияние към Деси - ще остана, ако ти кажеш. Пък тя вместо да го удари на молби, го отсвири. Удари на камък!
Хахах, да... не искала да поема отговорност. Горкана тя!

Хм, значи все пак Мариян си тръгва от дуела. Интересно, къде тогава беше мешката на Деса като излизаха от фермата Rolling Eyes

Бе сигурно по някое време ще върнат някой от отпадналите. Сега цели двама си тръгват.

# 449
Няма да ми липсва Мариян.

Дуела ще е днес и утре.

Общи условия

Активация на акаунт