Отговори
# 540
  • София
Момичета, всяка вечер докато се къпя и все си мисля да ви питам нещо.. 😁

Съобразявате ли температурата на водата с това, че сме бременни? Лятото успявах да се къпя с по-хладка вода, обаче аз по принцип си се къпя с доста топла и от около месец си ми е приятно да се кисна под топлия душ. Отпуска ме и даже ми става по-леко и на корема.

За сауни и горещи вани знам, че не се препоръчват. Но дали по-топлата вода под душа може да навреди? 🙄

# 541
Момичета, всяка вечер докато се къпя и все си мисля да ви питам нещо.. 😁

Съобразявате ли температурата на водата с това, че сме бременни? Лятото успявах да се къпя с по-хладка вода, обаче аз по принцип си се къпя с доста топла и от около месец си ми е приятно да се кисна под топлия душ. Отпуска ме и даже ми става по-леко и на корема.

За сауни и горещи вани знам, че не се препоръчват. Но дали по-топлата вода под душа може да навреди? 🙄

Рошличка Аз също обичам да се къпя с гореща вода, откакто съм бременна обаче се съобразявам и се къпя с по-хладка. Лятото беше супер, ама сега ми е трудно...

# 542
Още от първата бременност помня , че се къпах с топла, но не гореща както обичам. А и ми става вече лошо от горещите душове.. къпя се с малко по - хладка вода. Не е препоръчително с гореща.

# 543
До 4 месец избягвах гореща вода, лятото пък не предразполага към такава,ама вече си взимам по-горещи душове.

# 544
  • London
Мен ме обливат постоянно топли вълни, та сега в студеното вече ми е рай 😅 Но пък не търпя горещите душове както преди бременността, та се къпя с по-хладка вода от обикновено. Иначе мъжа ми винаги ми се смееше как излизах с червена кожа от душа😆

# 545
Знам че не е проблем топлата вода, даже действа отпускащо и ако има контракции отпуска мускулатурата. Но да не е гореща.
 Оф тая настинка , времето навън, болките отдолу в гениталиите, контракциите направо се вкарвам в един филм, много депресивно ми действа всичко накуп. Явно и бебчо усеща и е малко по спокоен 🥰 но пък и това мисля... Нямам търпение да дойде другата седмица да се пооправи времето и съм и на преглед, да се разходя малко.

# 546
Днес съм на зъболекар и въпреки времето ще ми се наложи да се разходя, но аз обичам дъжда.

# 547
Стискам палци за зъболекаря 🙂 че само като си помисля и тръпки ме побиват...Когато бях на работа когато валеше си мечтаех да съм вкъщи и да гледам филм, но сега явно настинката ми проваля всичко, дано мине скоро.
Забравих да ви попитам, вчера купих комплектче за изписване размер 56 и се чудя дали няма да е малко, дали не трябва да е следващия размер, вие какво мислите

# 548
Като си легнеш тъмно, като станеш тъмно, тялото ми не може да се събуди. Всичко ми е един дълъг провлачен ден от вече сигурно 10 дни 😀 Добре че вчера имаше проблясък на светлина. И сме се 'запердили' вкъщи, че се гледаме директно със съседите, та е съвсем мрак 😀

Записах за този преглед Голдман другата седмица, не ми се ще, но... Успех на всички с предстоящи прегледи!

# 549
Забравих да ви попитам, вчера купих комплектче за изписване размер 56 и се чудя дали няма да е малко, дали не трябва да е следващия размер, вие какво мислите
идеално е 56 за изписването, бебчета се раждат около 50, може 2-3 см повече да се родят, но от моя опит размер 62 се носи към втори- трети месец и в началото е огромен.

# 550
  • София
Аз с тези температури навън пак съм в голяма чуденка за дрехите за изписването.
Взехме порт бебе от FB страничката, която Dee сподели. Подплатено е с вата и е като олекотено юрганче и според мен е подходящо за Декември.
За дрехите под него се чудя обаче - вижда ми се малко само боди, гащеризон, чорапи и шапка. 🤔 Чудя се все пак дали да не купим плюшен гащеризон с качулка. Вие какво ще приготвите?

# 551
За изписването съм подготвила боди с къс или дълъг ръкав в зависимост от температурата, отгоре едно от двете комплектчета от снимката (те са плътнички и мекички отвътре), памучна шапка и ръкавички, имам и плюшен гащеризон и порт бебе - в зависимост от времето ще преценя дали и двете да сложа или само порт бебето.

# 552
Аз мисля да е боди с дълъг ръкав, ританки, блузка, плюшен гащеризон и едно одеялце за изписването, пък в колата ще махнем одеялото за да не му е пък много топло. Мен ме определят за секцио между 15-25ноември, а съм взела само комплектчето за изписване

# 553
  • London
Butterfly, същото комплектче в най-дясно съм избрала и аз за изписването 🤗
При нас е от болницата в кошчето за колата и директно вкъщи. Няма да я обличам в плюшеното космонавтче дето бях избрала. Само с одеалцето, което одобриха да я завия докато влезем в колата. При нас не са и толкова студове Декември, по-студено става февруари.

# 554
Разминах се само с  една миниатюрна пломба. По принцип нямам проблем с ходенето  при зъболекар и упойки не ми слагат, защото имам висок праг на болка. Докторката всеки път ми се кефи ,колко търпелив пациент съм.
За изписването сме взели това :
Скрит текст:
Ако е по-хладно освен пелината от комплекта ще ползваме и пухкаво одеяло, което става порт бебе. Предполагам , че ще родя ноември , а го дават топъл като цяло. От болницата до колата едва ли ще е чак толкова студено, че да го пакетирам и после да го развивам, за да го сложа в столчето.

Общи условия

Активация на акаунт