Отговори
# 90
iren, панда гледам, че от 8ми месец се препоръчва, това означава, че до тогава омнибиотик 6 взимаш?

Повече от добре. Ходя минимум по веднъж по голяма нужда. Ама , както вече съм писала, добре , че една от лекарките в болницата ми препоръча Омнибиотик 6, та с него си реших проблема. Преди това приемах Лактофлор БиоПлюс, ама от него ефект нямаше Simple Smile ММ също го пие заедно с мен и също много е доволен. Довършваме поредна опаковка и след нея аз ще мина на Омнибиотик Панда.
Картофи , ориз , тесто по принцип не ян, случва ми се много рядко да хапна от тях, ама не ми понасят като цяло.

# 91
  • София
На мен това ми е първата работа сутрин. Някои сутрини даже не сварвам да си разтворя омнибиотика.. 🤫😃 Но от съвсем началото съм така. Омнибиотик 6 по други причини пия, ама за там не помага.

А с малката работа как сте? Аз вече като тръгна да излизам гледам поне 30-40 минути преди това никакви течности и така си планирам маршрута, че да има WC някъде по него. Редовно ми се случва да изляза от вкъщи веднага след като съм пишкала и докато стигна до магазина (10 мин пеша) и пак ми се пишка. Много е досадно. 😂

# 92
redberry, да от 8-9 месец се препоръчва. Аз реално вече съм в 8 месец, но имаме още малко да си довършим опаковката и следващия път ще поръчам от двата вида по 1 опаковка  Simple Smile
За разлика от Рошличка аз го пия вечер преди лягане, както го дават по опътване.

# 93
Ах ,Ирен вече си в 8 месец супер 😊😊😍

# 94
  • София
Много странно. На моето упътване пише:
"Препоръчва се прием на празен стомах. Ако приемате Омни-биотик 6 два пъти на ден, препоръчва се прием преди закуска и преди вечеря.
На мен стомаха ми е празен само сутрин, та затова сутрин пия. 🙂

# 95
Рошличка, в интернет съм го чела. Мисля , че на сайта им го пишеше, че се приема вечер преди лягане. Така го правим и сме много доволни. Даже не знаех , че може и два пъти на ден да се приема.

# 96
Да питам мамите от Стара Загора и околията за магазини за кошари и колички. Вчера обиколих Айко и Галикс (където има голям избор, дали правят намаления от време на време?) Баха ми казали и някакъв Па-па но не знам там какво има. Давайте съвети от къде какво взимате или ще взимате.

# 97
Бебе стил е магазин на 3-4 етажа. Ние вчера ходихме до него , за да си капарираме столчето за кола. Собственикът е много готин. Предния път след работно време остана да ни обяснява, показва и т.н.
Ние ще ходим този уикенд до Бургас на бебешкото изложение и до Бебемакс, че там пък сме си харесали люлката и ваничката. Минах и през Па-па, където са най-добрите цени за ежедневните и бързооборотни бебешки стоки , за да мога да сравня цените там и на изложението .

# 98
Кошара взехме от Аико. Количка взехме втора употреба. Другите неща не сме ги купили още.

# 99
Пак ви поизпуснах, но се тръшнах и аз с ужасна настинка и не ми беше до нищо.
Стискам палци на момичетата с неразположения да минава бързо и леко и да не висите от сега по болници.

За контракциите Rayli е обяснила точно така както аз бих ги определила. Беше ми много интересно първия път като ми казваха "няма как да объркаш подготвителни с истински", еми така си беше. 😂

С изхождането няма никакви проблеми, въпреки че ям много тесто, ориз, картофи и тн.

Прах използвах с каката Тео бебе и до 2 г.й перях дрехите отделно. Сега ще започна отново с него, да видим. Откакто имам сушилня аз също се родих. Тогава не беше на мода Пепко и масово купувах дрехи от Лидл, не са ми се свивали.

За болничните и аз много се дразня. В момента съм в отпуск, точно заради това. Почти целия юли изкарах в болничен заради детето и не беше лошо заплащането, но и работните дни бяха много и ме осигуряват на реалната сума. На 04.10 съм на преглед и мисля вече да си искам болничен.

# 100
Между другото, разглеждам бебешки апп-ове и освен такива с бял шум и шъшкане, попаднах на този (линк за андроид) - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amila.parenting

Изглежда ми полезен, има тракинг на съня, хранене, памперси, тегло, daily activities, ваксини и т.н.

# 101
  • София
Изглежда полезно, но аз хич не съм постоянна в попълването на такива тракери. Майката на моя близка приятелка, която има брат близнак, ми е разказвала как докато са били бебета собственоръчно си е направила такъв тракер. На дъска на стената е отбелязвала кой кога е акал, колко е пишкал, колко е ял, че иначе ставала луда с две накуп и не помнела. 😃

И аз май се отказах от играчка с бял шум. По-скоро ще използваме телефон или лаптопа за тази цел. Четох, че на една мама от форума любимия бял шум на бебето ѝ бил пуснат на ниска степен абсорбатор.

Ние с ММ харесахме още една количка на неизвестна марка по нашите ширини, но пък с добри отзиви от познат. Сега идва "любимия" ми момент с това да реша дали да е тя или Сайбекса, който харесахме. Има ли дилема пред мен не мога да реша със седмици.. 😃

Та в този ред на мисли, хубаво е човек да има време да помисли и размисли някои покупки. 🙂

Вчера гледах лекция за раждането с д-р Вецев. Стана ми много симпатичен и лекцията е една така успокояваща. Мисля като почна да се паникьосвам по-нататък за раждането да си я пускам. 😃

# 102
Записвам се и аз в новата тема от днес вече като "лентяй" ( първи ден болничен).
На момичетата в болници - скорошно изписване.Heartpulse
И аз гледах лекцията на д-р Вецев, наистина е много положителен и успокояващ Simple Smile

# 103
Аз пък гледам днес лекция за дишането по време на раждане на Елена Василева, ама на части, че ми се наложи няколко пъти да излизам. Минах си през АГ по ЗК и ми даде пак един тон изследвания да пускам. И двете със сестрата констатираха колко ми е пораснал коремът, пък аз съм отслабнала Simple Smile Разбрахме се и за тонове от следващата седмица.

# 104
dee все още го имам на телефона точно това приложение от сина ми - хубаво е, но на мен честно казано бързо ми стана неудобно да въвеждам всичко в приложението. Беше ми по-лесно в една тетрадка да си отбелязвам нещата по дати, защото стоеше на плота и ММ също записваше, когато го храни или преобува той. В последствие си записвах и неща по захранването - кое кога е въведено, а от задната страна пък си пишех някакви бележки след всяка консултация или въпроси, които ще искам да задам. Сега ще процедирам по същия начин, даже вече съм си взела една сладурска розова тетрадка и чака в шкафа 😆

Общи условия

Активация на акаунт