Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 75

• 47 998
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Бих го нарекла морско синьо (navy)

# 376
teal e на моя монитор. Това е положението Laughing

Скрит текст:
Един стар соц. виц по този повод.
Една жена влязла в селския смесен магазин и казала, че търси "лиляков" плат. Почнала продавачката да вади различни оттенъци на лилавото и розово-лилавото. А клиентката в един момент казала: Ама другарке, ти не си ли виждала бял лиляк?

# 377
  • Mediterraneo
Тюркоаз не е определено, някакво синьо е, но не и тюркоаз.

# 378
Определено не е класически тюркоаз. За жалост на живо цвета е друг не е като на монитор или телефон. Няма как да ви го покажа
https://www.google.com/search?q=3112-804+turkuaz+altin&tbm=i … rc=7AUy3XqGB6Gi_M
Няма да има тази цветна рамка. Цвета ще е дюс.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 21:35 от Listo_

# 379
Петрол е този цвят, най-тъмния.
Точно такъв правихме стената в хола.
Тюркоаз е повече морско зелено, с малко синьо. Не знам защо така ги пишат цветовете. Определено на живо е друго а така тук качено по снимка трудно се вижда реалния цвят. Не е тюркоаз.

# 380
  • Велико Търново
Помощ!
Има ли бели завеси, които да спират светлина(и топлина)?
Ако да, срещали ли сте подобни в икеа или юск?

# 381
Щори не ти ли вършат работа? Има всякакви цветове

Отделно се сещам, че може да залепите и термо-фолио на прозорците, за да пази от светлина и топлина и после да си сложите бели завеси. За до хладилник е идеално.

Още по-добро решение е външни щори.

# 382
  • Велико Търново
Щори ми вършат работа, но не ми харесват. Много искам дървени хоризонтални щори, но ми идват скъпи и затова ще залагам на пердета.

# 383
# 384
Щори ми вършат работа, но не ми харесват. Много искам дървени хоризонтални щори, но ми идват скъпи и затова ще залагам на пердета.
BlackOut завесите са много добре светло и топлоизолиращи. Помисли си, дали да е бяло, че ще почне бързо да сивее...
Например: https://perdeta.net/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82-blackout/platna-zav … raben-korniz.html
Има на много места, огледай

# 385
Здравейте,моля за съвет на финала на обзавеждането.Коридора ни е свързан с хола,но тк не харесвам порт манта и закачалки искам да имам нещо като конзолна маса или скрин (отбелязах с розово) срещу входната врата и гардероб плитък 40см в който да има връхни дрехи и  обувки.Как обаче да измисля ъгъла между двете.
П.С .Извинявам се за грозното изображение

# 386
Как обаче да измисля ъгъла между двете.
В смисъл как да запълниш ъгъла или как ще се допират двете? Ако остава празен ъгъл може да го запълниш с цвете, ако не искаша да се допират двете слагаш конзолна масичка полумесец или мъничка, или да направиш гардероба с плъзгащи се врати и така ще може да опира до конзолата безпроблемно.

# 387
Огедало ще имаш ли? Къде ще сложиш гардероба (не разбрах)?

# 388
Засега без огледало.Искам гардероб 40см дълбок,който да е на стената вдясно и може би отсреща шкаф,но не искам пространство между двете🙄😂

# 389
Сложи гардероба на цялата стена и остави последния шкаф глух.

Общи условия

Активация на акаунт