На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 171
  • 777
  •   1
Отговори
# 60
Ох и мен вече почти никой не знае коя съм, ама аз ви следя от време на време Wink
Арвен, радвам се, че се появи, понякога се присещам за теб ❤️
Марго, Манди, вие си знаете ❤️❤️
Рейвче, Еинджъл, вие сте героини, че толкова бързо се навихте за второ Simple Smile Стискам палци 🍀
На останалите успех и не се отказвайте! Най-тъмно е точно преди изгрева на слънцето!
Поздрави от моите вече "големи" едногодишни младежи 😊

# 61
Ели, стискай още малко, имате си дата, да сте добре и двамата с мъничето, че да си я спазите!
И отсега всеки негативен тест за бременност ще го заплюя Simple Smile))) Да се стягат Simple Smile))
Говоренето при инвитро в двойката е задължително, иначе настава военно положение, проверено е. Всеки има своите притеснения и спадове, трябва взаимна подкрепа. Ние имаме ново семейно забавление - слагане на инжекции с хормони, голяма забава е. Още ден - два и ще сме специалисти!

# 62
Честит празник момичета !
Рейв, разкошна нова тема както винаги. Готина заглавна снимка 😉
Одри, ти си истинско вдъхновение за всички нас. Благодаря за орисването. Леко бременеене ☺️
Грабя си от прашеца ви момичета 🤗
Ели, леко раждане и ще чакаме памперсите.
Късмет момичета, нека тази есен всяка от нас да види заветните две черти ! 🍀🍀🍀
Аз не се включвам често, но си ви чета. Възстановявам се бавно , но славно след лапарото, чета си книжки, разхождам се, гледам сериали. Чакам си епикризата тези дни и така.
Ирен, я наистина преплюй един тест 😁😁😁

# 63
  • Замък сред облаците
Dragonrider, не си вкарвай глупави филми в главата! Нищо ти няма само защото Престото е отрицателен. Въпросът е, че марката има голям процент дефектни тестове с кой знае какъв реактив, позитивирайки се от въздуха. Ако следиш темата за втора бледа черта, ще забележиш бум от светло розови или сиви черти на Престо, при които кръвният на следващия ден показва ЧХГ по-малко от 1. Това е сагата с Престо - голям процент фалшиво положителни. Аз също съм правила техни преди години, нямах втора черта, но не съм повтаряла такъв откакто бебеправим. Шуърчек виж, бях взела 3 бр от 2 различни аптеки в рамките на седмица и трите бяха дефектни - без контролни черти. И там са смъкнали качеството. Аз залагам на Експрес (лятото липсваше по аптеките, сега пак са заредили) и теста за Б от комплекта за овулация на КлиърОвю - с него не съм имала фал.

# 64
Ирен, ако пробваш сподели резултати Joy Нямам тестове за Б, иначе да съм пробвала Grinning

# 65
Момичета повечето тук вече не ме знаете,но аз ви следя,на 16.09 родих със спешно секцио малкия беше в кувьоз,че имаше вода в дробчетата малко на антибиотик,но утре му е 7 ден и събота би трябвало да си го вземем тогава ще ви замеря и с някой памперс.
На всички ви желая много късмет❤❤❤❤❤!

# 66
Хелоу лейдис 💚
Рейв, благодаря за темата ❤️
Одри 💙💙💙
Хариом, честит юнак! Да расте здрав и щастлив! Бързо възстановяване и на двамата 💚💚💚 ще споделиш ли как се казва  Simple Smile

# 67
АА, благодаря, че си открила научно доказателство за този феномен.

Що се отнася до престо, последните 3месеца, естествено неуспешни опити, аз правих и престо и всеки път отрицателен. Това значи ли, че нещо не ми е в ред, освен че не съм забременяла. Щом излиза положителен при здрав мъж.. Това не го разбрах..?
Мога само да кажа, че аз съм пресен случай за некачествени ранни тестове с чувствителност 10 mlU. Имам огромно закъснение и утре съм на преглед, но онзиден направих 2 теста на lady test с ниска чувствителност и какво да видят очите ми слаба втора линия. Еми зарадвах се, де да знам, че са такива боклучиви. Направих още няколко както и Шуъра, и бяха отрицателни. Кръвен не съм пускала защото видях, че често се случва да има грешни резултати,пък и утре съм на преглед. Ако док прецени, че има съмнение ще пуснем, но мен многооо ме съмнява. Ако имаше бременност след 2 дни теста ми с чувствителност 25mlU щеше да покаже, а той е отрицателен.

# 68
Хелоу лейдис 💚
Рейв, благодаря за темата ❤️
Одри 💙💙💙
Хариом, честит юнак! Да расте здрав и щастлив! Бързо възстановяване и на двамата 💚💚💚 ще споделиш ли как се казва  Simple Smile
Малкият е Владимир 3040гр.,50 см.

# 69
Хариомче, честит Владимир Heart Да расте здрав и много да ви радва Hug Всичко да е наред и да си го гушкаш в събота,бързо възстановяване и на теб и само хубави емоции оттук нататък Heart
Аз съм в едни филми тези дни, искам да кажа едно огромно благодаря на момичетата тук за подкрепата на лично и въобще тази тема е велика, не пускайте палците Hug

# 70
Хариом и тук честито!! Да се изпишете по-скоро.
Много се радвам, че различни стари кучета се появиха Flowers Hibiscus, то и мен не ме знаят много освен, че философствам из темата от време на време, затова разписах малко повече история Simple Smile

За Престото на мен един път ми даде фалшива черта, ама след уреченото време за проверка, не даде там нищо за 5-10 минути и след 2 часа примерно гледам 2ра черта и така спрях да взимам Престо.
Наскоро в една от темите хвалеха за ранен тест този, винаги бил акуратен:

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 09:58 от Одри ♡

# 71
Хариомче, честито момченце! Да расте здраво и щастливо!

# 72
Хариом честит юнак Владимир! Да е жив и здрав,и много да ви радва.Всичко ще е наред,бързо възстановяване и на двама ви! ❤️🤗

# 73
Хариом , честит да е младежът! Да си го прибираш скоро вкъщи!
Мимирита , специално за теб направих последния останал ми тест за бременност :
Скрит текст:
Абсолютно отрицателен е Joy

# 74
Hariom, честито бебче! Пожелавам много здраве и на него, и на теб! 💙

Гергана, аз на твое място вместо толкова време да се занимавам с пикливите тестове щях отдавна да съм направила кръвен и поне да не го мисля. Не знам защо мислиш, че кръвните са грешни.

Аз пък съм пред една дилема. Трябва да минавам на проследяваща колпоскопия и цитонамазка, но не знам по кое време точно трябва да се случи, тъй като другата седмица съм в О и се притеснявам ако го направя преди нея (или по време) дали този разтвор и това бъркане няма да повлияят на О. Ако пък го направя след нея и представете си нещо е тръгнало да пътува, сигурно може и да се прекъсне от разтвори, бъркания и т.н… не знам какво да правя, някакви съвети?

Скрит текст:
Dragonrider, много ме разсмя снощи с твоята позната 😀
[spoiler/]

Общи условия

Активация на акаунт