На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 179
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
Хариомче, честит да е Владимир! Да расте здрав и щастлив! Бързо възстановяване Heart
Ирен Joy Heart Ти си супер! Хахаха!

# 76
  • София
Хариом да ви е честит малкия мъж и скоро да се гушкате вкъщи!

# 77
  • Замък сред облаците
Хариом, честит Влади и тук!

Ааааа, Ирен - спази ли всички указания - достатъчно количество плюнка, да поседи в нея да се напои хубаво JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 78
Е , че как? Добре го олигавих Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
  • Замък сред облаците
Аз взех 2 бр Експрес вчера, днес направих първия (не с плюнка Joy ) - ми категорично отрицателен е, 11 ден след О съм, 2 дни преди М. Бързам, че нали трябва да почна аспирина при положителен. Имаме само 1 опит около О, така че надали ще ни огрее. Миналият септември от 1 опит стана и 2 дни преди датата за М ми хвана теста, за справка на по-новите попълнения.

# 80
Hariom, честито бебче! Пожелавам много здраве и на него, и на теб! 💙

Гергана, аз на твое място вместо толкова време да се занимавам с пикливите тестове щях отдавна да съм направила кръвен и поне да не го мисля. Не знам защо мислиш, че кръвните са грешни.

Аз пък съм пред една дилема. Трябва да минавам на проследяваща колпоскопия и цитонамазка, но не знам по кое време точно трябва да се случи, тъй като другата седмица съм в О и се притеснявам ако го направя преди нея (или по време) дали този разтвор и това бъркане няма да повлияят на О. Ако пък го направя след нея и представете си нещо е тръгнало да пътува, сигурно може и да се прекъсне от разтвори, бъркания и т.н… не знам какво да правя, някакви съвети?

Скрит текст:
Dragonrider, много ме разсмя снощи с твоята позната 😀
[spoiler/]
Не съм казала, че кръвните не са верни, а тези лейди тестчета Simple Smile Не се чудя дълго време дали съм или не съм. Другите тестове си показаха, че няма бременност. Какво повече Simple Smile

# 81
  • гр. София
Момичета, ще се побъркам просто. За тези, които не знаят, на естествен цикъл в процедура на Инвитро съм. Стартирахме с Фемара - лека, нищожна стимулация. Левия ми яйчник е качен на врата, буквално и недостижим, но пък всеки месец овулира. Целта е да хванем десния и да му кажем да овулира той. Та каква изненада - не 1, а 2 фоликула вчера при преглед и то и двата с по 19мм! Не съм си и мечтала за такъв развой - на десния яйчник. Естрадиола се качва перфектно..., та моля, стиснете ми палчета утре при пункцията да извадим две читави яйчица... Ако се случи, нещата могат да се развият доста по-бързо от планираното, другия месец махам полипите и после ЗЕТ, оффф , толкова ще е хубаво
ПС: Не съм писала, но Одри благодаря за орисването - ти и Уинтър сте ми страхотен пример! И Рейв, толкова красота има в тази тема...

# 82
Хариом, жив и здрав да е Владимир и много да се радвате взаимно Heart
Аз честно казано за двете години бебеправене съм правила тестове за бременност точно 2 пъти, защото аз винаги чаках закъснение, което така и не идваше Grinning
Чак и да го плюя....не знам Grinning

# 83
  • Замък сред облаците
Браво, Петуфинче, чуден развой!

Дарлинг, кофти сметки си правиш като цяло. И цитото, и колпото е добре да се направят 2-3 дни след приключване на М, за максимално реални резултати. След колпото шийката ще е раздразнена около 2 дни, така че е добре даже да не правите секс тогава. Затова си направи процедурите след М, 4-5 дни преди О и останалите притеснения автоматично ти отпадат.

# 84
Хариом, честит да е Владимир.Колко бързо минава времето отстрани. Все едно беше вчера когато гледахме първия ти тест.Скорошно възтановяване!

# 85
Хариом, честит да ти е Владимир, бързо възстановяване и на двамата и приятно опознаване ❤
Ели, стиснати палци и за теб да си дочака датата ❤
Арвенче, радвам се че се разписа, минавай по-често и давай ъпдейт какео се случи с твоите проблеми ❤ Благодаря и на всички  успели мами, които не ни забравят и наминават в темата.
Уинтър, не се тревожи и не се връзвай на някои персони в темата за тромбофилия, пълен игнор! Вслушай се във вътрешното си чувство и действай така, както ще ти донесе най-много спокойствие, това е най-важното е момента!
За научния есперимент снощи наплюх тест за Б, понеже този за О беше положителен, а имам доволно запас. Отрицателен си беше отвсякъде Grinning
Петуфин, силно стиснати палци за хубав развой!
При мен знаците от съдбата не спират този месец, след антибиотичното лечение на ММ аз пък цъфнах с херпеси по устата, а от снощи и почти на окото, та сега чакам при лекаря за лечение. А за ирония на съдбата БТ този месец е перфектна…
Успех на всички!

# 86
Здравейте ! ☀
Изписаха ми ИНОГИНОЛ ( преди два дни ) , но все още не съм го взела .
Какво ви е мнението и някоя от вас използвала ли е тази добавка ?
Пожелавам хубав ден ! 🌷

# 87
Иногинол е хранителна добавка, която се изписва при поликистоза и за подобряване функцията на яйчниците и овулация. Обикновено го предписват за 3 месеца, аз го пих много повече, не мога да кажа, че съм забелязала някаква значима промяна, но пък не ми е и навредил.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 14:32 от Medika

# 88
  • Замък сред облаците
Съдържанието на Иногинола подобрява качеството на яйцеклетките, като тук от особено значение са д-хиро и миоинозитола и витамин Д. Единствената съставка под въпрос вътре е фолиевата киселина, която е в синтетична форма и ако не усвояваш добре витамини от Б групата не е ок. Алтернатива е да търсиш отделно д-хиро- и миоинозитол, на трудно се намират добри форми у нас. В този ход на мисли Иногинола е напълно ок. Не очаквай да видиш някакво външно изражение на ползите на Иногинола - той влияе върху качеството, както казах.

# 89
Съдържанието на Иногинола подобрява качеството на яйцеклетките, като тук от особено значение са д-хиро и миоинозитола и витамин Д. Единствената съставка под въпрос вътре е фолиевата киселина, която е в синтетична форма и ако не усвояваш добре витамини от Б групата не е ок. Алтернатива е да търсиш отделно д-хиро- и миоинозитол, на трудно се намират добри форми у нас. В този ход на мисли Иногинола е напълно ок. Не очаквай да видиш някакво външно изражение на ползите на Иногинола - той влияе върху качеството, както казах.
Здравейте , АА ☺Medika !
Приемам фолиева мета ( с мутация съм )
Витамин Д
Б 12 мета
Цинк
Еутирокс
Глюкофаж
С две думи .... пълна аптечка съм .
Знам , че голяма част са витамини , но са хапчета и на моменти се чувствам като баба 😂.
Нямам поликистоза , но съм с късна овулация и този месец ще я проследим с фоликулометрия .
Искам да взема информирано решение преди да купя и тях .

Общи условия

Активация на акаунт