На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 181
  • 777
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. София
Ясмин, ако това ще те успокои, отдавна съм повече от бабичка. Приемам: Мета фолиева, Вит Д, Вит Б6, Магнезии, Глюкофаж, Достинекс, Либра мед, вит К2+Д. Най-стресиращото беше, че трябва да внимавам с приема, 2часа преди едното, не се пие нищо, 2 часа след другото пак, пък двата хормона с час разлика... страшно, но вече свикнах Sweat Smile

# 91
Ясмин, ако това ще те успокои, отдавна съм повече от бабичка. Приемам: Мета фолиева, Вит Д, Вит Б6, Магнезии, Глюкофаж, Достинекс, Либра мед, вит К2+Д. Най-стресиращото беше, че трябва да внимавам с приема, 2часа преди едното, не се пие нищо, 2 часа след другото пак, пък двата хормона с час разлика... страшно, но вече свикнах Sweat Smile
😂😂😂😂😂
Същата работа !
Забравих да вметка , че взимам и капки - Лимфомиозот х 20 к.

# 92
АА, както винаги толкова полезна (и не само на мен)… запозната с толкова неща и винаги готова да споделиш мнение. Благодаря! ❤

Petufin, стискам палци всичко да се подреди така както искаш!

Jasmin, аз съм пила Иногинол, но вече много добре са ти обяснили. Аз като цяло нямам кой знае какво мнение за него, освен че цикъла ми стана като по часовник, но реално не знам дали е от него, защото тогава пиех и други добавки, чайове, храненето си промених… и не знам кое помогна.

# 93
Хариом, честито бебче! Нека бъде жив, здрав, безкрайно щастлив и орисан с много късмет! Бързо възстановяване и на двамата и безброй прекрасни моменти заедно!
Petufin, стискам всички възможно 🤞🤞🤞Успех и ще чакаме добрите новини!
АА,  възхищавам се на знанията ти! Винаги научавам нещо полезно от постовете ти! Нали знаеш, докато няма цикъл, надежда има 🍀
Марго, бързо да изчезват тези херпеси ♥️
Ирен благодаря, че участва в проучването 😂

# 94
Смях не смях, днес поръчах от софармаси едни неща, включително престо и други тестове по 1 от всичко, което имаха. За съжаление не открих експрес тест, но едното престо то съм си го заплюла за слюнка, пък да видим Wink

# 95
Записвам се в новата прекрасна тема на rave. Благодаря ти, че продължаваш да се грижиш за темата Flowers Cherry Blossom

Hariom Честито ти момче. Бързо възстановяване и на двамата. Flowers Four Leaf Clover

При мен нищо ново, изпих антибиотика и още какво ли не, само гинконилобата я забравям да я пия. Закъсня ми 2 дни, но дойде и замина. Бяхме 2 седмици отпуск и моренце направихме, сега се за върнахме в студена София и още не мога да се климатизирам. Записах си най-накрая час при Калчев за ноември месец до тогава ще си пия CBD капките, без тестове и изчисления, ще се опитам да го давам все така лежерно.

Make*a*wish Не знам дали видя rave каква снимка е сложила на темата, някак знак ще да е. Чакаме скоро хубави новини.

# 96
Хехех, хубава корица Simple Smile През август гледахме няколко падащи звезди с моя човек, дано наистина желанията ни се сбъднат.

Хариом, да ви е здрав и щастлив момъкът. Много да се гушкате скоро.

Пълнолуние, много лесно звучи да го даваме лежерно, иска ни се, ама знам, че пак тайничко ще се надяваме да стане. Поне аз съм така, не знам ти дали умееш да се отпускаш. Стискам ти палци.

Dragonrider, експрес си го поръчвам от ремедиум, и аз си взех няколко вида, чакам доставката след няколко дни, заедно с овулацията, ахаха.

# 97
Хариом, честито момче! Бързо да се оправя, и от тук нататък само здраве и детски радости у вас!
Петифун, много стиснати палци с фоликулите. Марго, тъкмо се чудех какво ви тормози този месец Sad Скорошно излекуване.
Хаха, Луничке, точно гледах корицата и си помислих за Make a Wish Nature Stars
Посмях се с тестовете, имах нужда. Минах преглед, не е за хвалба.

# 98
So close Аз за себе си говоря да го давам по-лежерно, не за другите. Изпадала съм в големи депресии, тестове за О, после за бременност и т. н. Да, знам не е лесно. Никак. Минах и през тежко възпаление на ЩЖ. След като загубих котката си, а той беше нещото което най-много обичам на този свят, най-много.. Гледах го как болестта ми го взима и за 2 месеца си отиде, трябваше да го приспим.. След това просто темата за бебе вече е в друга светлина. Спрях да правя тестове за О, за бременност и да се визирам във всяка една болежка..

Много висока цена платих за да се спра..

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 16:10 от Пълнолуние

# 99
  • В страната на мечтите.
Здравейте, момичетаааа. Не знам дали ме помните, защото не съм се включвала доста отдавна. 😔 Бях си дала почивка от всичко, но сега се връщам в редиците ви. Надявам се най-накрая на резултат, защото вече съм доста отчаяна.
Благодаря за новата тема и за орисването. Включвам се с нови сили и с мъничко останала надежда, въпреки че докато пиша и пак ми тръгват сълзи. Честито на всички видели 2 черти, а на останалите да не се задържаме още дълго тук. ❤️

# 100
Хариом, честит син!
Да бъде здрав и щастлив! Много радост да носи на цялото семейство!
Бързо възстановяване и прибиране у дома!
Как лети времето,  сякаш вчера показа тест💙
Пълнолуние , пожелавам само хубави неща да ти се случват и в най-скоро време да "избухнеш" с две хубави черти!
Петифун, много стиснати палци и на всички останали🍀

# 101

Здравейте момичета,за първи път от години пиша тук но имам нужда от мнения.Теста е правен на втори ден закъснение,предишните два дни съм правила 2 шуър чека и на тях нямаше нищо,но тъй като цикъла по принцип ми е доста точен а сега го няма продължавам с тестовете.Днес в аптеката ми дадоха този,а четох тук из форума че често давал фалшиво положителни резултати,а и чертичката ми е бледа,вярно правен е с вечерна урина... Незнам да вярвам ли

# 102

Здравейте момичета,за първи път от години пиша тук но имам нужда от мнения.Теста е правен на втори ден закъснение,предишните два дни съм правила 2 шуър чека и на тях нямаше нищо,но тъй като цикъла по принцип ми е доста точен а сега го няма продължавам с тестовете.Днес в аптеката ми дадоха този,а четох тук из форума че често давал фалшиво положителни резултати,а и чертичката ми е бледа,вярно правен е с вечерна урина... Незнам да вярвам ли
Направо си е бая положителен. Не съм запозната с тестовете и кои дават фалшиви резултати, малко ме съмнява. При условие , че има 2 дни закъснение, аз бих вярвала на теста. Чертичката е хубаво наситена за този период. Аз бих направила още един тест утре или други ден и ако няма цикъл значи е бременност. После док ще потвърди и така.
Тихичко честито!

# 103
  • Замък сред облаците
Прочетете правилата на темата много внимателно.

# 104
Хоп, ето ме и мен - срам не срам чак на 7ма страница на новата темичка. Благодаря на Рейвчето за красивото оформление както и винаги и на Одри за орисването.

Хариомче, честито момченце! Нека расте здрав за радост на мама и тати Heart
Ели, стискай кълки - ей го къде е 1ви октомври. Нямаме търпение и за твоите памперси идната седмица. Леко раждане ти пожелавам. Hug
Уинтърче, не съм те забравила, нищо че от 1 месец се каня да ти отговоря. Обещавам да се поправя днес-утре, а до тогава никаква драма. Твоето бобче ми е много сантиментално и му пращам цялата си позитивна енергия Kissing Heart
Марго и Какти, хайде вече октомври да се похвалите, че вие сте ми следващите в списъка. Hands Pray
Манди, аз вярвам и в твоето чудо, да знаеш! Flowers Four Leaf Clover

Аз се позагубих, защото няма кой знае какво за разказване. Изпихме антибиотика за уреплазмата и сега след като ми дойде ще пускам контролно изследване за да видим дали сме я утрепали. Междувременно, почнах и Регулон за да спукаме кистата и всеки ден ми се повдига...нямам търпение още няколко дни и да го спирам, за да почна подготовката за офис хистероскопията. Та това е при мен. Трансфер чак ноември, така че сега съм се фокусирала върху други неща. Въпреки това ви чета и стискам палци за всяка една от вас.

Общи условия

Активация на акаунт