На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 076
  • 777
  •   1
Отговори
# 630
Литъл страхотни чертички..Пу пу 😍
Всичко ще е наред!Лека и безпроблемна бременност ти желая,с прекрасен пухкав финал!❤️🍀

# 631
Литъл, браво, честито Heart Лека и безпроблемна бременност с пухкав финал ти желая Heart Eyes Hug

# 632
  • София/Севлиево
Литъл, честито ❤️

# 633
Литъл, много хубави чертички! Честито! Желая ти лека и спокойна бременност! Наслаждавай се на всеки миг! Heart

# 634
Литъл, честито, пу-пу! Много хубава изненада! Радвай се и много се пази! Чакаме новини от скорошен преглед Simple Smile

# 635
Литъл, честито! Лека бременност и до пухкав финал ❤️

# 636
  • London
Отдавна не бях влизала в тази темичка и какво да видя 😍
Честито, литълче ! Пожелавам едно борбено човече като теб ❤

На всички останали, ръся ви с един 8месечен розов прашец 💓💕
Изнасяйте се една по една от тук, та новите момичета, които ще дойдат да ги замерям с памперси 😜

# 637
Литъл, честито! Наистина категорични чертички! До финал да върви толкова успешно и да поведеш много положителни тестчета! ❤️

# 638
Честито, Литъл! Лека и безпроблемна бременност! Чакаме да ни поръсиш с прашец!
Браво, Лютиче, че си успяла да си извоюваш поглед върху изследванията!
Относно симптомите далеч не е нужно да има някакви сериозни. Моето ТСХ беше 10, ФТ4 ниско, но по някаква причина ФТ3 беше почти идеално?! Въпреки това, сега на л-тироскин се чувствам по-добре. Пожелавам ти бързо да се повлияеш от Еутирокса и нещата да влязат в норма.

# 639
Здравейте момичета! Преди време бях дала предложения за заглавие на темата, но явно е било рано, тъй като повечето бяха за есента. Затова ги пускам пак.
1. Есен идва с шарени листа - виждам втората черта
2. Есен, слънце, шарени листа появи се втората черта
3. Есента идва с песента на хубавата новина, че пеленаче скоро ще проплаче
4. Есента идва с песни и новини чудесни
5. Есен чука на вратата и насища тя чертата
6. Тестът положителен е вече, с трепет чакам малкото човече
7. С пърхащо от радост сърчице, ви съобщавам, че бебетата ще са две

# 640
Привет момичета,

Виждам, че имаме хубави новини Heart Eyes Литълче, честито! Прекрасни две чертички! Лека бременност и до пухкав финал. Изобщо не се притеснявай за купонясването и забавленията, толкова рано няма как да се отрази на плода. Имам няколко примера около себе си на девойки забременели в месеци, в които не са очаквали и да си пийвали, пушили и т.н. и са родили здрави и прекрасни бебета!

Лютиче много съжалявам за тревогите, през които минаваш. Не мога да се включа компетентно по темата, но наистина стискам палци всичко да е наред при теб!

Дейзи мен лично тази температура би ме подтикнала да си направя тест. Дано да ни зарадваш скоро и ти с хубава новина Simple Smile)

Дарлинг, доколкото знам аз болезнените гърди са резултат от високите нива на прогестерона през втората половина на цикъла. На това се дължи и повишената температура. Мен понякога ме болят много, понякога изобщо. Всеки месец е различно.

Поздрави на всички момичета, аз нямам с какво да се похваля, този месец е тотално отписан след инфекциите, въздържанието и антибиотиците. Успешна седмица Ви желая Simple Smile

# 641
Литъл, чертичките са тлъстички и ярки, направо са за пример. Честито и лека бременност!
Аз забременях точно в месец, в който не очаквах и бяхме се катерили къде ли не по едни баири помня. И цигари пуших и какво ли още не, но ето - резултатът е почти на 9г и не спира да ме радва Smiley.
Аз не съм запомнила, но ако не ти е проблем би ли казала от колко време правите опити и на каква възраст си? Питам ей така, защото си водя някаква моя статистика.

# 642
Литълчеее, честито!!! Прекрасни две чертички! ❤️❤️❤️ Пожелавам ти една прекрасна бременност с пухкав финал! 🍀

# 643
Благодаря ви, ама много❤

Елиза, от 1 година, на 25

# 644
Честито, Литълче!Пожелавам ти лека бременност и до финал, и спокойствие ❤️!

Общи условия

Активация на акаунт