На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 452
  • 777
  •   1
Отговори
# 435
Ползвали ли сте, или чували, за добри тестове за О в алиекспрес? Мисля да си поръчам, даже някой ако иска мога да поръчам.

# 436
Предлаганите в али евтини не съм ползвала и не съм чула хвалебствия за тях. При поръчка трябва да се гледа чувствителността им, а и без сигурни рецензии не им хващам много вяра. От изгодните китайчета аз ползвам и препоръчвам сетовете на Femometer (тестовете им за Б не са от високочувстителните, а 25)
https://www.amazon.de/ovulationstest-Schwangerschaftstest-Sensit … 71718&sr=8-18

И Wondfo (купувала съм ги на по-ниска цена от тази в момента, тестовете за Б са с чувствителност 10 и отчитат рано)

https://www.ebay.de/itm/194296847800

И двата вида са изпробвани и за О, и за Б без забележки. Не препоръчвам Onestep ( показват когато поискат и каквото поискат) и David( 10 чувствителност за ЛХ и показва положителен преди действителния пик на хормона).

# 437
Благодаря за успокоението Hug
Абсолютно аделска школа си е - Калчев ми го изписа за да спукаме кистата. Даже Цвети ми разправя днес да не съм бременна Joy Ние лекувахме уреплазма и последния един месец сме пас, но то и желание нямам. Дано дойде скоро, че да ходя на офис хистероскопията.

# 438
Точно за Калчев се сетих, опитвали сме да пукаме киста със схема 10 дни по 2 т. регулон:))) Да си свърши работата хапчето, да идва и да почвате, голямо нетърпение ни тресе за хистероскопиите му, всеки иска яснота и решение. Операция на голо, ма кеф Simple Smile))
Пък новият му медицински център е много хубав, сутринта ходих да ги видя.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 00:19 от Danita 14

# 439
Добро утро. Малко пропуснах някои коментари, ще опитам да наваксам.

Лекарят реши да пробваме 1 инсеминация без стумулация, хванахме доминантен фоликул 17 мм и 3 дни по-късно я направихме, беше се пукнал преди това. Осъзнавам, че шансовете са мижави, но все пак се радвам, че вече знам какво е и просто си чакам. След 15 дни трябва да си направя тест, ако не ми дойде.
Стискайте палци, моля ви.

licorne, права си, и аз съм доволна от фолиум лентички за овулация, когато наближи момента, наистина чертите са ярки.

# 440
Момичета, аз пък днес вече съм под огромно напрежение. При МЦ на 24-25 дни ( откакто пробваме - тоест Април) , днес съм на ден 26 без да ми е дошло. Имам болки в яйчниците вече от седмица, като малко се поусилиха в последните 3 дни .... чакам до утре сутрин и правя един тест. Поне надеждата умира последна. Стискайте палци да се похваля !

# 441
  • София
So close стиснати палци за пухкав резултат от инсето!

Относно лентите за овулация, аз ползвах One step, бяха ми супер точни. От олкса и бяха взела.

# 442
Мацето, благодаря ти! Simple Smile Наясно съм с процентите и шансовете, много съм спокойна, което е супер. Каквото ще да става.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 12:38 от Не се сърди, човече

# 443
So close, вече няколко мацки знам, забременели след първо инсе, така че стискам яко палци да се похвалиш след 2 седмици Kissing Heart

# 444
Аз получих още едно мнение, че при меб всичко е нормално както с хормоните така и гинекологично, проблема е спермограмата. Лошо... Казаха да отидем на уролог защото има и левкоцити... Кофти момичета...

# 445
Shu34, дано се похвалиш скоро с плюсче.
So close, дано е успешно всичко и при вас, стискам палци!
На мен ми дойде, с прогестерона си ми тръгна веднага, нямаше зацапвания, нямаше глупости. Точно на 28мия ден , което е супер. Сега остава и да стане чудото. Вчера четох в темата за добавките и пишеше хубави работи за инозитoл. Мисля да го пробвам, в темата пишеше, че няма да навреди и е хубава добавка за изчерпан яйчников резерв.

# 446
Маргото имаше лошо преживяване с Инозитоил (витамин Б8)
Обикновено го дават за СПКЯ, не за НЯР, което е общо взето реципрочно състояние.

# 447
Да, свали ми много ЛХто като го пих по дозата препоръчана от Денис и в репроклиниката ми четоха конско.
Сега го почнах отново, но по дозата препоръчана от лекар и ще видя този месец как ще е.

# 448
Гергана Иванова, не се паникьосвайте излишно. И моят приятел има левкоцити в еяукулата, която може да се дължи на хиляди неща - настинка, прекаран Ковид, какво ли не. Направете спермограма в хубава репродуктивна клиника и пишете пак.

Iren, Eliza , благодаря ви, че стискате палци. Дано 2-те седмици минат бързо, ще разберем Simple Smile По-спокойно е, когато друг взима решенията и те следи, иначе сама с лентите се изнервям повече.

# 449
So close, стиснати палчета и от мен! Дано неусетно мине чакането и накрая да е овенчано с две ярки чертички! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт