На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 451
  • 777
  •   1
Отговори
# 450
Margo, каква беше симптоматиката на ниското ЛХ или се откри при кръвен? И каква доза взимаше?

# 451
Аз получих още едно мнение, че при меб всичко е нормално както с хормоните така и гинекологично, проблема е спермограмата. Лошо... Казаха да отидем на уролог защото има и левкоцити... Кофти момичета...
Мнението на базата на тази спермограма, както казаха момичетата, според мен също не е адекватно, защото се прави не в обикновена лаборатория.

# 452
Гергана, "кофтито" за момента е единствено това, че слушаш заключения на различни хора на база на резултат от изследване, което не е направено в адекватна лаборатория.
Нещата може да са много по-добре или пък много по-зле. Няма как да се каже какво е положението с това, с което разполагате в момента. Самия факт, че медицински лица коментарат точно този резултат, лично мен ме кара да се съмнявам в тяхното компетентно мнение.
Всичко казано е с най-добри чувства и за ваше добро.

# 453
Margo, каква беше симптоматиката на ниското ЛХ или се откри при кръвен? И каква доза взимаше?
Сутрин и вечер по 2 грама приемах, пускаха хормони за ЗЕТ и там лъсна, а положителен тест за О беше мисия невъзможна - пак се пукаха, нямаше ЗФ, но не бяха ОК резултатите, мазало бяха хормоните. За съжаление нямам изследванията, всичко правеше репрото и после само ме уведомяваха кое не е наред.
Пих го за подобряване на качеството, но явно при моето нормално ЛХ тази доза идваше висока. Сега имуноложката пак каза да го пия, аз й разказах за премеждията и каза по-ниска доза да приемам.

# 454
Благодаря ти за информацията! Предполагам сега си на 2 гр на ден общо?  Имам съмнения за себе си. От месец съм на Инофолик и не можах да хвана О с лентички, обвиних лентичките. МЦ беше и 25 дни, което не се е случвало до сега. На хормоналните ми изследвания преди време ЛХ беше 2 по-малко от ФСХ, та се чудя дали не си вредя вместо да си помагам.
Ще наблюдавам какво се случва и този месец и ако се повтори, ще направя консултация пак с ендокринолог...

# 455
Да, лекарката каза 1 до 2 грама дневно да приемам. При мен не беше веднага занижаването, бях го пила три месеца, нямаше и промяна в дължината на МЦ. С по-ниската дневна доза във ФХ Про нямах проблеми, хормоните бяха добре при последните изследвания и затова реших да му дам още един шанс.

So close, пропуснах вчера да пиша - много силно стиснати палци, както и за всички други гонещи яйцето или чакащи резултат! Flowers Four Leaf Clover
Аз си чакам М днес или утре, боря се с вятърните мелници на немската бюрокрация и стискам зъби да не изпадна в поредната дупка.

# 456
Момичета, какво ви е мнението относно тънка лигавица (моята е 6мм след ову), док каза, че е трудно забременяване с такива размери . Има ли забременявали тук с тънка лигавица? И съответно има ли начин да се нормализира?

# 457
Здравейте, да ви се представя, на 36 съм и от 6 месеца с мъжа ми правиме опити за бебе. Вече имам 1 дете на 15 .Пуснах си полови хормони, всичко е в норма, но бременност все още няма😔 Продължаваме с опитите. Ще следя темичката ви.

# 458
Здравейте, мили момичета! ❤️
Вчера беше старта на моята процедура. След малко отивам да си слагам втората доза. Стиснете палчета за хубава реколта. 😊🍀
So close, стискам ти палци 🍀🍀🍀
Лилиум, добре дошла и скорошен успех! 🍀
Успех на всички! ❤️

# 459
Lady12 , чела съм в темите , че чай от листа на малина помага( тук Марго може да се включи ) и глобули виагра, лично аз нямам опит.
Lilium , добре дошла и да не се задържаш дълго. 6 месеца не са малко...
Кактусче, имаш много стиснати палци за добра реколта и от нея 1 или 2 човечета катоо резултат.

# 460
Lilium, добре дошла в темата! Може би просто не нацелвате момента, пожелавам ти скоро да се похвалиш с положителен тест! Nature Star

Kactus, So close, успех момичета, стискам ви палци и на двете, както и на останалите в процедури! Flowers Four Leaf Clover

# 461
So close и Кактус силни палци за успешна процедура 🍀❤💙
Lilium , добре дошла. Пожелавам скорошен успех!

# 462
Лилиум, добре дошла в темата и скоро да се изнасяш към отчетни!
Кактусче, и тук силно стиснати палци!
Лейди, увеличаването на дебелината на лигавицата е малко сложно, но не е напълно невъзможно. Ако няма противопоказания като полипи е възможно да се повлияе добре от сок от нар, чай от листа от малина ( от М до О!!! сутрин и вечер по 1 чл запарена в 200 мл вряла вода за 10 минути), добавки като витамин Е, л-аргинин ( в никакъв случай при инфекция с херпес, активизира го) и вече тежката артилерия като глобули виагра.

# 463
So close, стискам палци!
Margo, отново благодаря за инфото, просто си предполагам, не си вадя заключения от един месец, ще наблюдавам.
Lady, може както Марго предложи чай от  листа от малина, имат фитоестроген, има насипни в магазини Зоя, примерно.

# 464
Записвам се и аз с М от вчера - най-накрая! Вече имам час за офис хистероскопията и ще вземат и биопсия. На първо време чакам да свърши лелката за да отида да пусна контрола за уреплазмата. Общо взето този месец ще е подготовка и ако не ми мине черна котка път през ноември ще правим ЗЕТ.

Кактусче, стискам всички палчета за добра реколта!

Общи условия

Активация на акаунт