На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 446
  • 777
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте дами от скоро съм тук и най-накрая се навих да пиша .От около месец с прителя ми правим опити почти всеки ден от приключването на МЦ (24.09 2021г) според календара ми овулацията ми трябва да бъде на 05.10 2021г тоест вчера но аз лично не вярвам много на този тип коландари снощи след последния опит пред да си легна ми заболя мисля че левия яйчник чувала съм че такива болки са знак за опрождането на яйцекнетката дали е възможно в деня на овулацията или може би тя е била па рано моля дайте ми мнение и съвет рано ли е за тест ?

# 466
# 467
  • Замък сред облаците
Понеже днес съм бяла и добра, отговорът ще намериш тук, в точка процес: https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 468
Деси, привет, съветвам те да почетеш малко за фазите на женския цикъл и кога какво се случва, ще ти е полезно да си подредиш нещата в главата. Във форума има информация за няколко дисертации Simple Smile
По ред на въпросите ти - правилно не вярваш на календарчето, пробвай с базална температура.
Болката може да е от пукане на фуликул, от преумора, от самия акт и т.н. За първи път чувам за болка в яйчника при оплождане, но може да съм пропуснала. Ако сте "натрупали материал" от предните дни и сте нацелили момента има шанс яйцеклетката да се оплоди, защото все пак на войниците им трябва време да достигнат до тръбите Simple Smile Където се опложда яйцеклетката. Не в яйчника, а в тръбите Simple Smile
Да, безумно рано е за тест. Ако предположим, че снощи е била ову има тепърва време да се придвижи до матката, да се закрепи, да се вдигне хормона... За тест аз лично никога не съветвам преди поне ден закъснение, ако съм ларж мога да дам кураж за два дни предварително Simple Smile Другото за мен е загуба на нерви и пари.
Успех!

# 469
Деси, добре дошла. Момичетата преди мен са ти дали достатъчно съвети. Успех и от мен!

Аз се включвам след втория преглед при д-р Даскалов. Всичко е наред, но и този месец О ще е от десния яйчник... Уж нямало проблем, но мен тази мисъл ми съсипва всякакво останало настроение.
Скрит текст:

МРЪН !!!

# 470
Аз да се "похваля". Влизам в групата разочаровани и този месец....Няма две черти...а точно обратното! Дойде ми....отново! 😕😟🥺

# 471
Момичета, какво ви е мнението относно тънка лигавица (моята е 6мм след ову), док каза, че е трудно забременяване с такива размери . Има ли забременявали тук с тънка лигавица? И съответно има ли начин да се нормализира?
Лейди, не е важна само дебелината, а и структурата на лигавицата. Предшният ми гинеколог казва, че е почти невъзможно забременяване с толкова тънка лигавица. Сегашният ми предписа Вит Е, Вит А, омега, спорт за по-добро кръвоснабдяване и наистина при мен се отразява на лигавицата.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 10:00 от Medika

# 472
Втори месец стимулация с Кломен и отново отрицателен тест. Вече се отчаях.

# 473
  • Замък сред облаците
Лизи, паралелно с кломифена следите ли овулация нещо? Щото ти хубаво се стимулираш, ама ако не нацелвате прозореца може да си пиеш хапчета до безкрай без резултат.

# 474
АА, следим овулацията с доктора всеки месец и правим секс в тези дни. С поликистоза съм и при мен без стимулация няма овулация, поради нередовен цикъл.
Просто не знам вече дали ще се получи по този начин и каква е причината да не се получава...

# 475
  • Замък сред облаците
Хубаво е, че го следите, но кломифена има и потенциални негативи. Предлагам ти за всеки случай да прочетеш тази статия, ако не си и ако докторът ти е обикновен АГ да имаш едно на ум да се консултираш с репродуктивен специалист (извинявай, ако си споменавала преди, не мога да се сетя): https://www.puls.bg/zachatie-c-39/kakvo-prilozhenie-ima-lechenie … -dimitrova-n-8586

А, и да питам - имаш ли ИР? Обикновено тя е една от първопричините за (С)ПКЯ. Ако имаш, може да е причина за липса на имплантация, дори при оплодена яйцеклетка, така че ако не си изследвала е хубаво да се провери. За проходимост на тръбите също може да отметнеш като потенциална пречена за незачеване въпреки стимулацията.

# 476
Премахвах полип преди няколко месеца, но не зная дали не се е появил на ново, в такъв случай не е окей да приемам чай от малинови листа, така ли да разбирам? Какво може да се случи, ако приемам от М до О с полип?
Лейди, увеличаването на дебелината на лигавицата е малко сложно, но не е напълно невъзможно. Ако няма противопоказания като полипи е възможно да се повлияе добре от сок от нар, чай от листа от малина ( от М до О!!! сутрин и вечер по 1 чл запарена в 200 мл вряла вода за 10 минути), добавки като витамин Е, л-аргинин ( в никакъв случай при инфекция с херпес, активизира го) и вече тежката артилерия като глобули виагра.

# 477
АА, изследвала съм куп хормони, правила съм цветна снимка на тръбите, сменила съм доста лекари и съм приемала най-различни добавки и медикаменти за това мое състояние, но без резултат. Просто надеждата ми е или чрез стимулация, или инвитро. Докторът казва, че мога да правя стимулация до 6 цикъла.

# 478
  • София/Севлиево
На мен за тънка лигавица ми помогнаха витамин Е и сок от нар(и една прп процедура),а пробвах много неща.Така и не стана мисля повече от 8-8,5,ама беше достатъчно.Момичетата тук,които пишат от по отдавна , сигурно я помнят моята сага...Направо цял роман мога да напиша,ама някой друг път,че сега бебо е гладен.И да ви замеря и аз с памперси-има за всички Joy

# 479
  • София
lizi94 преди да преминете към ин витро, обсъждали ли сте инсеминация? по колко фоликула правиш с кломифена?

Общи условия

Активация на акаунт