На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 445
  • 777
  •   1
Отговори
# 480
Маце, доколкото виждам на фоликулометрията винаги има един доминантен фоликул, другите са доста по-малки от него.
Относно инвитрото, все още не съм обсъждала това с никой, но се замислям, защото очевидно няма резултат със стимулация, а времето си минава.

# 481
Лейди, аз бих внимаваха с фитоестрогените в чая от малина и не бих пила на своя отговорност. Витамин Е и сок от нар като терапията на Ели ми се виждат по-безобидни.
lizi, предполагам, че таймирате овулацията?  Понякога кломифен не е най-подходящия препарат, още повече, че при теб само един фоликул расте достатъчно от него.

# 482
margolotta, всички АГ-та, при които ходих ми казаха, че този препарат бил най-качествен за тази цел. По принцип го приемах по 1 таблетка 5 дни, но този месец ми подейства твърде агресивно, защото един фоликул прерастна в киста, но после се спука. За другия месец говорихме да намалим дозата на половин таблетка.

# 483
Момичета, включвам се с питане има ли сред вас такива с минали/настоящи бъбречни проблеми, и в частност прекаран пиелонефрит? Никога не съм имала такива грижи преди, даже цистит съм имала само веднъж. Сега беше вторият път и стигна до бъбрека. Четох в нета /разбира се/ че при бременност можело да създаде проблеми и доста се притесних Sad

П.С. Дейзиии какво се случи с теб, чакаме те да се похвалиш Hug

# 484
Момичета, включвам се с питане има ли сред вас такива с минали/настоящи бъбречни проблеми, и в частност прекаран пиелонефрит? Никога не съм имала такива грижи преди, даже цистит съм имала само веднъж. Сега беше вторият път и стигна до бъбрека. Четох в нета /разбира се/ че при бременност можело да създаде проблеми и доста се притесних Sad

П.С. Дейзиии какво се случи с теб, чакаме те да се похвалиш Hug
Lucorne , имам приятелка  , която имаше две силни кризи по време на бременност , но си роди две здрави дечица . Има група за цистит и традиционно лечение , там момичетата са много мили и ми препоръчаха доктор и на мен .
С пореден цист в рамките на 7 месеца 😔 . Сега съм на АБ . Надявам се ако е станало АБ да не влияе в/у имплантацията . 🙏🏻

# 485
Благодаря ти за мнението, Жасмин. Hug И мен ме изтряскаха със силен АБ. Така се надявах, че този месец е нашият, имах хубаво усещане, а сега се моля да не е...имам седмица до цикъл, много чувствителни зърна и периодични остри болки в яйчниците. Дано е някаква извратена реакция от лекарствата.

# 486
Благодаря ти за мнението, Жасмин. Hug И мен ме изтряскаха със силен АБ. Така се надявах, че този месец е нашият, имах хубаво усещане, а сега се моля да не е...имам седмица до цикъл, много чувствителни зърна и периодични остри болки в яйчниците. Дано е някаква извратена реакция от лекарствата.
Според моято АГ ,цитирам :
- Антибиотиците могат да повлияят на овулацията , но при минала овулация те нямат отношение( влияние)  в/у оплождането и имплантацията , въпреки че се пият.
Дано да е така 🙏🏻
Това е според моят гинеколог ☺

# 487
Аз приемах силен антибиотик за уреаплазма парвум - Таваник, 3 седмици преди овулацията, с която забременях. Като четох какво пише за него в интернет и че едната от съставките му е забранена в някои страни, лошо ми стана.
За щастие проблем нямаше нито с бременността, нито с бебо. Simple Smile

# 488
licorne, бързо оздравяване!

Lizi94, и тук масово кломифенът е първия избор при ПКЯ и проблеми със зреенето на Я на повечето АГта, дори и да не са репро насочени. Той има и бавно усвояване от21 дена и може да повлияе и на следващият цикъл. При мен не беше опция, понякога изтънява лигавицата, а моята не беше оптимална. Преди да минем към същинското инвитро пробвахме два месеца с много лека стимулация с 50 единици пурегон и таймираща инжекция, за съжаление нямаше резултат, но поне бях опитала и този вариант.

# 489
Благодаря момичета Hug

Роки, точно това е АБ, който пия и аз - Таваник, листовката и мненията в нета наистина са смразяващи...чудих се дали да го пия въобще, ама в крайна сметка ме дошубя повече от нелекуването на инфекцията.

# 490
Licorne, на нас ни помогна. Излекувахме бактерията и поне тя не ми беше на главата през бременността.
Ако не се лъжа, в листовката пишеше, че остатъчния ефект от антибиотика трае 10 дена след приема му и след това изчезва от организма. На мен иначе ми бяха изписали пробиотик и едни хапчета за гъбички превантивно заедно с Таваник.

# 491
Не съм писала от доста време в темата, ама и няма какво да кажа де. Този месец опитите ги пропуснахме, защото и двамата с МП изкарахме вируса. Аз по леко, но той все още е с намалена енергия и сили. Дано сме здрави и в настроение за опити за следващия цикъл.
Понеже съм от малък град и в един медицински център идват разни специалисти от столични клиники, та видях че другия месец ще идва репродуктивен и се чудя дали да запазя час, какво евентуално да обсъдя с него, ако запазя час да пускам ли някакви изследвания на своя глава. Вие какво ще ме посъветвате?

# 492
Минавам само да ви кажа, че утре е денят за пускане на ЧХГ, който определихме с вас. Не че е кой знае какво, но съм в голямо нетърпение 😀
От друга страна постоянно си мисля, че няма да е станало, защото 1-2 дни след О ме придърпваше единият яйчник за кратко, освен това почти всеки ден или през ден (дори в момента), имам лееека болка или по скоро дискомфорт долу ниско в корема отвреме навреме, онзи ден цял ден ме боля главата, а това е неприсъщо за мен. Като цяло с тези болки не ме навява на нищо хубаво…

Sivi, може да пуснеш половите и щитовидните хормони, но да не те подведа аз, нека кажат другите момичета.

# 493
Darling, стискам палци да изненадаш и себе си, и нас, с положителен ЧХГ тест утре! Flowers Four Leaf Clover
От доста време вече нямаме плюсчета в темата, та пожелавам на всички момичета да избухнем в темата с положителни новини! Nature Star2

# 494
Аз се разписвам с цикъл от днес. Започва да ми става все по-тъпо, минаха 6 месечни цикъла от началото на опитите.

Общи условия

Активация на акаунт