Неочаквана бременност

• 18 217
  • 631
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Не четох коментарите, но то няма и какво да се коментира.
Жена на 40 се влюбила за едно лято ми е малко несериозно. Привличане, страст... ама любов?! Пък и авторката си го рече "... нещо невероятно, без планове за бъдещето..."
Сега променя правилата на играта, ама няма другарче - може и сама да си играе, ама не е интересно. За себе си знам как бих постъпила, плюс, че не бих уведомила господина.

# 166
Щом го искаш, не го махай! Емоционалните травми, че си се отказала от желано дете едва ли са по-малки от временното безпаричие.

# 167
  • Варна
Щом го искаш, не го махай! Емоционалните травми, че си се отказала от желано дете едва ли са по-малки от временното безпаричие.

Само дето емоционалните травми са си лично за нея, а временното безпаричие може да се окаже за дълго време, пък и ще засегне още две деца освен още нероденото.

# 168
  • София
Аз пък се питам тя не му ли е задала въпроса дали е женен, при все че си ляга с него без предпазни мерки? Или й е било по-удобно да не разговаря на такива теми, а да преминават на същинската първична част от общуването си, без да я интересува нищо. Той не случайно не е искал нищо повече от летен флирт.

# 169
Аз да кажем мога да си позволя финансово второ дете без мъж, но не и логистичната част. Тази теория как го даваш на ясла/ градина и вече ти спокойно работиш и печелиш пари, я видях, че при намбър уан не проработи. Добре, че си имахме баба.
Второ дете бих имала само с баща, който участва в начинанието. Rolling Eyes

# 170
  • София
Аз да кажем мога да си позволя финансово второ дете без мъж, но не и логистичната част. Тази теория как го даваш на ясла/ градина и вече ти спокойно работиш и печелиш пари, я видях, че при намбър уан не проработи. Добре, че си имахме баба.
Второ дете бих имала само с баща, който участва в начинанието. Rolling Eyes
А трето без баща, на свободна професия и с 2 деца на 17 и 18 ? Bowtie

# 171
  • Варна
Афродита, тя сама си каза, че аферата е била с идея да е без бъдеще. За него определено е останала на това ниво, сигурно не му е първата подобна история. Но за нея не. Тя е лапнала. Сляпата неделя все някога идва за всеки. И от там вече е станало сложно, а бременността съвсем е натегнала положението. Онзи си е показал истинското лице, а тя си защо още не си дава сметка какъв е, не знам.

# 172
Мненията, че нероденото трябва да плати с живота си комфорта на наличните деца, ми идват повечко. Ако жената страда само от мисълта, че трябва да прекъсне бремеността, не трябва да го прави. Неотгледани са само неродените деца.

# 173
Мненията, че нероденото трябва да плати с живота си комфорта на наличните деца, ми идват повечко. Ако жената страда само от мисълта, че трябва да прекъсне бремеността, не трябва да го прави. Неотгледани са само неродените деца.
При т. нар. "спешна контрацепция" също ли става дума за "неродено дете"? А при ползването на презерватив или спирала? Защото това са страшно много неродени деца, които се избиват при всеки един полов акт. От една купчинка недиференцирани клетки до "неродено дете" има доста път да се извърви. За щастие у нас все още жените имат право да изберат дали да родят или не, без да им се вменява някаква фанатична вина за "убийството".

# 174
  • Варна
На мен пък ми идват в повече мненията, предполагащи, че това вече е оформен човек. Засега са купчина клетки.

# 175
Не е добре отглеждане в мизерия. Инак и аз съм против абортите по принцип, ама...

# 176
Ако на 18 майка ми беше забременяла от непознат след няколкоседмична афера, вероятно нямаше с години, ако изобщо, да я погледна.
Новороденото не би платило с живота си за комфорта на сестрите си - касовата бележка, така да се изразя, идва от безотговорността на майката и бащата.

# 177
Тео, това е много егоистично. Ако в реала някой ми каже това бих се дистанцирала.

# 178
Едно е афера без бъдеще, състояща се от вечери, секс и разходки, друго е вече да има бременност. Естествено, че това променя нещата поне малко поне за жената.
Не съм против абортите, даже не се ангажирам да казвам "за" или "против" дори при изложените обстоятелства, но се да твърди, че дори животът на нероденото нямало да бъде засегнат от аборта, за мен е проява на свръх цинизъм.

# 179
  • София
Афродита, тя сама си каза, че аферата е била с идея да е без бъдеще. За него определено е останала на това ниво, сигурно не му е първата подобна история. Но за нея не. Тя е лапнала. Сляпата неделя все някога идва за всеки. И от там вече е станало сложно, а бременността съвсем е натегнала положението. Онзи си е показал истинското лице, а тя си защо още не си дава сметка какъв е, не знам.
Какво истинско лице, като той е искал само секс и нищо повече. Сега е на същата си позиция - нищо сериозно. И за каква сляпа неделя говорим, при жена на 40 с 2 големи деца, да не е на 20 и свободна. Аз се съмнявам да е толкова влюбена в него, по -  скоро в еврото му Bowtie Дано да греша.

Общи условия

Активация на акаунт