ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 2

• 42 753
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Моят заплес забрави да ми каже, че са им върнали ученическите карти и си остана пак без карта за ГТ (до вчера издаваха), та ще чакаме другия месец, ако са присъствено да вадим карта и да се понася вече по автобусите, че се обърнах на такси.
Прави ми впечатление, че засега доста по-различно се отнася към оценките в сравнение с миналата година. Тогава се ядосваше за петици, обиждаше се (била тъпа, главата й била тиквена, имала мозък на кокошка и т.н...). Вчера по БЕЛ на входното една точка не й достигала за 6, но изобщо не беше разстроена, дори напротив. Каза, че за толкова време, такъв тест с този резултат бил даже добре! Доживях Simple Smile Голяма заслуга за това предполагам има и учителката, която въпреки, че е писала само една шестица в целия клас (и тя на ръба на точките), ги поощрила за знанията им и казала, че класът се е справил над очакванията й. Пу-пу, дано продължат така Simple Smile
Зайче, вашият учител по математика, доколкото знам, е майтапчия Simple Smile Браво на щерка ти, че се е справила!
Много се радвам като чета за социалния живот и задружните класове! Оценки се поправят, а и точно сега мисля не са най-важните Wink

# 391
  • Пловдив
Оценки се поправят, а и точно сега мисля не са най-важните Wink
Абееее....
Thinking

# 392
  • там някъде...
Здравейте всички,
при нас заваляха шестици. Пу-пу...Дори се чудя да не са объркали детето на което е трябвало да ги поставят. Той е скаран с чуждите езици, а сега кипи невероятен ентусиазъм и има две шестици по предмета. Иначе сме спокойни - и той, и аз. Намерил си е приятелчета и скрепяват братска дружба с дюнери всеки ден. Вчера бях направила един кекс и му сложих повече парченца, ако на някой му се прияде. Днес ми звъни по телефона и на заден фон се чуват гласчета..."..и майка ти пак да направи готиния кекс , да хапнем"...много се смях Smiley
Та довечера трябва да правя кекс....Simple Smile

# 393
Среден 3 по Информационни на входно! ЩЪ сЪ гръмна и щЪ си сипя едно!

# 394
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз за по БЕЛ шЪ сЪ гърмя. По математика бива да е 4, но по БЕЛ не бива, а е толкова. Никой от випуска нямал бил 6-ца, по-трудно от матура било, деца с по 90+ т на матурите имали били 4-ки....

# 395
  • В центъра на моретата
Зайче, вашият учител по математика, доколкото знам, е майтапчия Simple Smile Браво на щерка ти, че се е справила!

Майтапчия, ама като им раздал входните - хич не било на майтап. Според девойката (и това, което им е наговорил), негов колега от София проверявал техните входни, а той проверявал - на колегата си, за да няма намеса на интереси. Ама може да са само приказки, колкото да ги залъгва с нещо.
Определено забелязвам друго отношение към ученето, дали заради учителите, дали заради класа, дали е пораснала.... Дано не е за кратко и ентусиазмът й да трае по - дълго. Grinning

# 396
  • София
При нас заваляха... двойките. 2 двойки за 1 седмица по френски - едната на писмено изпитване, другата от днес на устно. За протокола има и една шестица от устно, но просто тези две двойки... А днес били правили пак писмено.

4 на входното по БЕЛ. Страх ме е да си помисля колко ще е по МАТ.

В резултат на представянето му, да не си помислите, че се е стреснал и е седнал да учи. Не. В неделя учи цели 15 мин. по френски. Все вземат по малко думи на ден (под малко наистина имам предвид малко - 3-4-10, според неговото твърдение), все всичко си е научил. Резултатите говорят сами.

Не му говоря от няколко дена, просто не знам вече какво да кажа. Много, много ми е тъжно.

ГТ във Варна ме убива, обаче. Те са изостанали някъде в 20 век. Значи и аз да похваля ЦГМ в София - карта се зарежда от дата до дата, направих си профил в сайта (благодаря на Desem, че сподели), жената на гишето ми върза и тази на сина, така че мисля вече онлайн да зареждам.

# 397
  • София
Здравейте всички,
при нас заваляха шестици. Пу-пу...Дори се чудя да не са объркали детето на което е трябвало да ги поставят. Той е скаран с чуждите езици, а сега кипи невероятен ентусиазъм и има две шестици по предмета. Иначе сме спокойни - и той, и аз. Намерил си е приятелчета и скрепяват братска дружба с дюнери всеки ден. Вчера бях направила един кекс и му сложих повече парченца, ако на някой му се прияде. Днес ми звъни по телефона и на заден фон се чуват гласчета..."..и майка ти пак да направи готиния кекс , да хапнем"...много се смях Smiley
Та довечера трябва да правя кекс....Simple Smile

Ако може рецепта за кекса. Може да ни вдъхновиш и ние да станем готини. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 398
  • Ланкър, планините Овнерог
Моята драма с ЦГМ се реши с малко връзки. Лелята на гишето онзи ден ми е сбъркала мейла, че го и писала, че е на щерката, а не мой. И това го разбрах от познатия чиляк, който е шефче в ит отдела им. Жив и здрав да е, вече й виждам картата и мога онлайн да зареждам.

# 399
Цитат на: beb4o_fb link=topic=1370432.msg43580062#msg43580062 date=1633426216

MollyBy, как минаха мачовете, имаше ли "Хип-фип, урааа!"

[/quote

Паднали са с 2:1 срещу Локо Пловдив. Нашият е доволен от разходката. Вечерта с един съотборник обикаляли центъра...Simple Smile Как не са се загубили незнам Simple Smile
Когато се прибираха обаче, се случиха малко след катастрофата до с. Голица и обикаляха, та се прибраха чак към 12 вечерта. Много жалко за катастрофиралото момче. Починал е.

В училище нареди 4. те. Но не сме се притеснили...има време да ги оправя Wink

# 400
  • София
Моли, важното е, че се е забавлявал младежът Kissing Heart

Ясно е, че ще се почне със сипването на твърдо гориво за кръвта - кой от мъка, кой от радост. Ще видя аз в кой отбор ще бъда според окраските в Школо. Но съм солидарна - пия редом с вас още отсега Joy

Дописвам - утре предстои нещо много важно за мен, а и за семейството ми. Резултатът ще ми даде възможност да покажа на децата, че целите се преследват, колкото и далечни и невъзможни да изглеждат на пръв поглед, в обратния случай - ще се окаже, че борбата с вятърните мелници е наистина безсмислена. Стиснете палчета, момичета Kissing Heart

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 18:24 от beb4o_fb

# 401
Ще стискаме. Наскоро стисках на някой друг тук, ама вече забравих на кого за какво 😀
Моят син се чувства добре. Спокоен, донесе две шестици от входни, и дори  реши сам моите тревоги относно английския. Оказа се, че имат И нейтив учителка(индийка, ама американка) и си бъбри с нея, записал се и клуб Дебати на английски, а също и в някакво състезание за писане на теза по англ. Организацията на рутинните дейности му е по-скоро към нулата, но поне вратовръзката си не забравя сутрин 😂 добре, че в самото училище са добре организирани....вчера всички са попълвали заявления за стипендии без значение успеха(то там все отличници). По принцип в 8 клас се взима успехът от НВО(на нашия човек балът му е сравнително нисък), но пък е завършил с 6.00, та знае ли човек.....

# 402
  • София
Бебчо, ще стискаме. Дано стане това, което желаеш 🤞
Dive, и аз наблюдавам същото при моята девойка, с по лежерното отношение към оценките е тази година. До миналата  правеше трагедии, заради някоя петица, сега й е все едно.
Оценките до сега са й една 4 - ка по история, но като се има предвид, че в класа има само две 5 - ци, 6 - ци няма и масово са 2- ки и 3 - ки, си е чисто постижение.
Другите й оценки за сега са 5 и 6. Яд ме е, че по математика има две петици, но се надявам в края на срока да станат 6 - ци.

# 403
Леле , при нас , сина има само една единствена оценка- на вх. ниво по БЕЛ . Явно и учителите при нас не са се забързали с изпитванията и контролните.

# 404
Бебчо, стиснати палци и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт