ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 2

• 42 764
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • София
vox, аз ставах в 5 ч, а наборът - в 5.30, за да закуси. После реши, че ще става в 5.45, а от днес - в 6.20. Та те разбирам мнооооого добре. Само в събота или в неделя ми връзва да ставам в 7 ч и то ако няма ранен мач. Ще си казваме наздраве с по кафе Kissing Heart
Rodiva, то не знам с колко ще му скимне на крака му да расте, иначе ми мина още тогава еретичната мисъл да купувам по 2 чифта Joy
Добри, Добри, много е хубаво всичко при вас, включително и времето Kissing Heart
Моят син ходеше по къси панталони и суитшърт, но една сутрин са му треперели маратонките от студ, та мина на дълги панталони и яке - а суитшърта е в раницата.

# 346
  • Варна
И на моето момиче вечно му е топло и ходи леко облечена, за мой ужас (много съм зиморничава).
В събота се събираха с класа в студиото на родителите на едно от децата, да гледат филм. Щял да е страшен филма, та се поколеба доста дали да иде, но я подкрепих и не съжаляваше Simple Smile Събрали се 17-18 деца, класния отишъл да ги наглежда, направили си бюфет с диня и мъфини и гледали някакъв филм на ужасите, на който се "смяли и пищяли". Прибрах си я много развълнувана и уморена ... от смях. Та засега се очертават задружен клас, дано и занапред продължат така и дано не пренесат веселието по време на часовете.
Липсват ми някои от дамите, които по-редовно пишеха преди. Дано всички са добре!

# 347
И аз успях миналата седмица да подам документи за 300та лева, за лични карти и дори извадиха карти за рейса, най-сетне. Утре ще взема лк и трябва да търся време за висене в банката за сметки.

Почнаха да се появяват оценките от входните, важното е да сме живи и здрави.

Иланг, и моите го минаха тоз грип, в петък само не бяха на училище. За два дни мина, малко гърло, хрема и толкоз. Те са ваксинирани, но по два теста им направих - отрицателни. ЛЛ каза, че в момента има и друг грип, не само ковид, и много ученици са с него.
Ама и те голи ходят. Излизат в 7 без 15 от вкъщи по тънки якета, а то е 6-7 градуса сутрин.
Утре са на кино с класната. Френски филм, разбира се, и само те ще бъдат в кинозалата.

Добри, какво стана с момите?

# 348
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пас сме. Wink имал да учи.
но деликатно попита говорила ли съм с майка им, да разбера къде се събират.
Simple Smile явно няма да чака да го канят, а сам ще ги намери.
тъй де, няма смисъл да се бяга от мечката - атакувай я.

# 349
пас сме. Wink имал да учи.
но деликатно попита говорила ли съм с майка им, да разбера къде се събират.
Simple Smile явно няма да чака да го канят, а сам ще ги намери.
тъй де, няма смисъл да се бяга от мечката - атакувай я.

Умно момче. Laughing

# 350
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на майка си се е метнал Wink

# 351
  • Ланкър, планините Овнерог
Разгеле и аз видях оценка в това Школо. Вече мислех, че пак нещо не е ок с приложението. Оценката е 4 на входното по математика, но аз съм доволна. Математиката й е ужас и хич нищо не е погледнала цяло лято.
Иначе интересно й било. Пу-пу, дано да е все така.
Някой има ли идея как да вържа нейната карта за ГТ към моя профил, за да мога да я зареждам онлайн? Онзи ден, като я зарвждах, уж си написах мейла от регистрацията, но нямам нищо, като влезна.

# 352
  • София
Разгеле и аз видях оценка в това Школо. Вече мислех, че пак нещо не е ок с приложението. Оценката е 4 на входното по математика, но аз съм доволна. Математиката й е ужас и хич нищо не е погледнала цяло лято.
Някой има ли идея как да вържа нейната карта за ГТ към моя профил, за да мога да я зареждам онлайн? Онзи ден, като я зарвждах, уж си написах мейла от регистрацията, но нямам нищо, като влезна.
А твоята виждаш ли я? Не трябва ти да свързваш картите, те си излизат свързани, ако всичко в профила е Ок.

# 353
  • Варна
Леле, чак сега входно! Нашите днес имали контролно на първия раздел по математика. Е, по БЕЛ и АЕ още нямаме резултати от входните де, но не ги и чакам с нетърпение Joy Иначе Школото упорито вади статистики (различни всеки ден, а мислех, че на седмична база ги правят), но не мисля да им се връзвам поне докато не напълнят оценки по всички предмети (твърде розово ми изглежда за момента).
Сетих се, че забравих да питам по-рано - на вашите деца дават ли им домашни през класруум или друга платформа? При щерката всеки преподавател различно - ту в час, ту в класрум, не знам как си ги следи, но ми изглежда объркващо, мислех, че в класруум ще са само в случай, че минат онлайн...

# 354
Ми, аз карта нямам. Зареждам си по 10 пътувания за метрото, само него ползвам. И го казах на жената на гишето, не разбрах да е драма. Освен на щерката да направя акаунт с нейния мейл.
Dive, то входното беше преди 2 седмици. Сега има оценки. Не са от бързите.

# 355
  • София
Ми, аз карта нямам. Зареждам си по 10 пътувания за метрото, само него ползвам. И го казах на жената на гишето, не разбрах да е драма. Освен на щерката да направя акаунт с нейния мейл.
Значи няма как да ги вържеш. Направи профил само за нея.

# 356
  • София

Гита Ог, само на място може. Играх го този филм. Само те/там могат да ти я добавят в профила. Опитах се по телефона - не стана, въпреки че моята ми я добавиха след опит да си я регистрирам, не можело така и с на децата.
Ако искаш да е семеен пакет. Трябва първо своята да зареждаш.

Като са в профила не е задължително да са в пакет!  Питах.
В моя профил са моята + на двете деца.

Профилът е по e-mail.
Може би може и да нямаш карта.
Аз имам, но моята не е заредена. В момента само на децата са активни, аз съм с билети.
Вече 2 пъти на персоналната пластика си зареждам дневна карта, ако имам много пътувания.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 17:08 от Desem

# 357
Аз карта нямам и й го казах на лелята онзи ден. Като я вадих, ми казаха, че първите 2 пъти трябва да я заредя физически, това вече мина (едно със старата лк и едно с новата) и после ще можело онлайн. За сега не ми е зор, имам време за разучаване, заредила съм я до средата на ноември.

# 358
  • София
И аз нямам моя карта за ГТ. Септември попълних на гишето бланка и после направо през уеб портала на градска мобилност си направих регистрация към моя мейл. Следващото зареждане този месец ми казаха, че трябва да е на място с новата ученическа карта, но от следващия вече щяло да става да я зареждам онлайн.

# 359
Дайв, при нас тепърва другата седмица ще правят входно по Бел. Честно, имам чувството, че в първи клас в старото училище се учеше повече. По цял ден спряга глагола мотая се.
По математика домашните са с препоръчителен характер. Досега 3 задачи след урока. Е, познайте кой ще го напише.

Общи условия

Активация на акаунт