ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 2

• 42 786
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Добри, мацките от каква националност са, че ми стана много любопитно, че идват да искат от теб разрешение. Да не би при тях матриархатът да е на почит и да мислят, че до 18г на Горинич трябва да му даваш разрешение за всичко или пък той да се е опитал да ги разкара "защото мама няма да разреши" и в резултат да си се сдобила с тази власт.

# 331
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
до тук знам само, че:
английският им е ... различен. Wink
вероятно учат в друго училище, защото той още не се е върнал.
майка им ще ми се обади да потвърди, че е съгласна Simple Smile Simple Smile Simple Smile

тук има група на експат жените, децата също са се групирали.
не са очаквали да не е у дома и са казали първото, което са сметнали за "политически коректно".
ще се разбере. Simple Smile

# 332
Ох, бе, Добри - легендата за бащите как пазят щерките от обожатели е ясна.Joy Но се питам с какво и как се "въоръжават" майките да пазят левентите си от ухажорки? Bowtie

# 333
спрей срещу комари? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 334
Ох, бе, Добри - легендата за бащите как пазят щерките от обожатели е ясна.Joy Но се питам с какво и как се "въоръжават" майките да пазят левентите си от ухажорки? Bowtie
Аз само знам, че "Валиде" в османската империя, е майката, който се е грижела за интимните неща на сина си, включително харема. Да не забравяме, че Египет, в частност Кайро исторически са били под османска власт.

# 335
  • София
Аз само знам, че "Валиде" в османската империя, е майката, който се е грижела за интимните неща на сина си, включително харема.
Не само. Валиде султан е титлата, която носи майката на султана. Много често е участвала в управлението, не само, когато синът ѝ се е възкачвал на престола в ранна детска възраст. Валиде султан е била изключително почитана и уважавана личност, дори повече от първата жена на султана.

Добри, а училището как върви?

Ние извадихме карта за ГТ, да видим другата седмица как ще потръгне самостоятелното прибиране.

# 336
не върви, а тича.
Wink пет дена  - четири допълнителни занимания, защото са интересни. щяха да са повече, но няколко от интересните са в един ден, а не може повече от едно на ден.
през петия ден помага на малките в зеленчуковата градина.
в часовете е интересно, взема участие, а те даже го награждават за приказването. Wink
досега има 40 точки, а при 60 ще пие какао с бисквитка с директора на гимназията. Simple Smile тази година са вдигнали "мизата", защото миналата година почерпката е била на 40.

# 337
  • София
Как сте, момичета? Да ви е успешна новата седмица Kissing Heart
Аз намерих безследно изчезналата ученическа карта, отлежаваща в чекмеджето на нощното му шкафче. Сега остава и да я даде за подпис и печат и ще считам мисията за успешно приключила.
Наборът установи, че обувките, купени само преди 2 седмици, май му били малки. Като си припомня какво търсене беше, направо ми иде да си сипя още сега Joy

# 338
  • София
Успешна нова седмица и от мен!

beb4o_fb, следващия път намериш ли хубави обувки значи купувай и от следващите номера по 1 чифт. Да си заредена занапред.  Simple Smile

JID, имаш ли информация как е детето?

# 339
Привет от мен.
Напоследък имам доста работа и рядко пиша, повече чета, дори толкова и чета. По-скоро скролвам.
Затова се извинявам, че пропускам какво сте писали. Прочетох последната страница и мярнах снимка на момчето на Добри по къси панталони и сандали! Завидях! Heart

От училище бяха на тийм билдинг през целия съботен ден на Витоша. Традиционно се провежда всяка година за осмите класове с цел опознаване. Прекарали са чудесно.
Карта за ГТ няма да вадим. Сутрин в рамките на 5 минути го "мятам" с колата до училище. Следобяд си идва според зависи.
Успешна седмица на всички. Flowers Hibiscus
Дано имаме топли и слънчеви дни във всякакъв смисъл.

# 340
Simple Smile и униформата им е такава.
без сандалите де. Simple Smile
има един дълъг панталон, ако му стане студено. Simple Smile фланелки с дълъг ръкав отказва. и яке също.

# 341
Как сте, момичета? Да ви е успешна новата седмица Kissing Heart
Аз намерих безследно изчезналата ученическа карта, отлежаваща в чекмеджето на нощното му шкафче. Сега остава и да я даде за подпис и печат и ще считам мисията за успешно приключила.
Наборът установи, че обувките, купени само преди 2 седмици, май му били малки. Като си припомня какво търсене беше, направо ми иде да си сипя още сега Joy

Днес първо ставане в 6.00 часа. beb40_fb, как мислиш, че съм Satisfied
Вънка тъмно, студено. Добре, че има ново яке и от мерак го сложи.Иначе ходи с къс ръкав и една ветровка, пък сутринта беше 5 градуса. Успокоявам се само, че другият месец обръщат смяната.
Приятелят му от 9 клас днес нямал първи час, но от солидарност тръгна с него рано заранта Rolling Eyes
Сега пък е напекло едно слънце, 20 градуса. Дано не си забрави някъде якето Joy
Хубав ден и от мен!

# 342
Хубава седмица и от мен.
Моят ходи у дома гол до кръста с едни платнени боксерки ( така и спи), ходи бос, седи/учи, спи на отворен прозорец. Като го питам не му ли е струдено само пуфти. Редовно си е оставил якето у дома. Ходи на училище с нещо с къс ръкав и отгоре лек неватиран анорак , разкопчан .  Вашите така ли са?

# 343
  • Пловдив
И на нас днес първи ден първа смяна - сутринта бяхме организирани и експедитивни. За 40 мин - пи чай с мед, сок от портокал, изкара кучето и в 7 без 5 излетяхме.
Беше болен миналата седмица - един път повръща, гърло, главоболие, сополи, сега леко кашля. Ходихме на двама лекари, нито един лекар не го прати на ковид тест. За мое спокойствие направихме един антигенен, защото той не няма антитела.
Това, което министърът разправя - деца със симтоми се поемали от рзи - дрън, дрън. Масово се влачат със сополи и накашлящи. Естествен имунитет - който оцелее, оцелее. Оставих го вкъщи цяла седмица, а дори не вдигна температура.

# 344
  • София
И нашите вчера бяха на Витоша и госпожите ги опънали да ходят по 1 час в посока. Моето понеже не е свикнала на такива походи и като се прибра едва гледаше, а тази сутрин се оплака, че имала мускулна треска. Каза, обаче, че много хубаво са си изкарали и отново би отишла.

Общи условия

Активация на акаунт