ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 2

• 42 792
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Реге, същата съм. Само да си помисля да излъжа и вече са болни.

# 316
  • София
Да знаете само какъв изпълнителен син ми се е паднал! Госпожата по БЕЛ казала, че не е нужно да хукнат да преговарят за входното, искала да им види изходните знания от 7.клас. И моят хубостник спазил стриктно указанията! Ще ме умори някой ден това момче, да знаЙте, ако спра да пиша някой ден...Joy

# 317
Хммм, ако имах възможност и аз за една седмица в Сандански, бих се замислила...Иначе съм смотана и аз, ако реша да излъжа нещо такова ще се случи и на мен, като на re_ge. Суеверна съм си, но пък човек има нужда да разпусне, а от 2г. е все по- трудно човек да успее да си почине качествено.
beb4o_fb, изпълнително е детето...😁

# 318

И една случка, която ме остави без думи: един младеж от класа отсъства. Майка му се обадила на класната, че е болен. Обаче той пише на приятелите си във вайбър, че всъщност са на почивка в Сандански цялото семейство Close
Това не е редно, (много слаба дума!) а и дава много порочни послания на въпросното дете.

# 319
Да се включа и аз по темите от седмицата Simple Smile

За цвета в косите на девойките ни мисля да взема приза за най-либерална, да не кажа, че аз я подкокоросах лятото за това
Скрит текст:
Тонера се отмива след 5, 6 измивания.

За банките, при все че живея с банкер предпочитам да нямам близка среща с тях. Почти винаги успяват да ме изнервят, тази седмица не им спестих и една жалба.

Темата за зодиите я пропускам, който няма овен в къщата си не може да ме разбере Wink

Агресията, искрено се надявам всеки от участниците да понесе вината си, да я осъзнае и никога повече да не я повтори.
Дано пострадалото момче се възстанови бързо и да няма сериозни последици.

Статистиката в школо е наредила синът ми на първо място в паралелката, випуска и училището. Снимах си я класацията да има какво да ме "топли" идните месеци Satisfied

# 320
  • на Мелмак
Кой е тонера? Simple Smile

И моето е на първо място, а е и овне Wink

# 321
Vox, много хубаво е станала косата. Ако имах момиче и аз щях да съм от много либералните. Но за прически на момчета не съм...или по скоро не харесвам изобщо мъже с дълги коси или странни прически Simple Smile
Либералноста ми се проявява в друга насока - нищо не забранявам. Дори се случва и сама да си променя решението при добри аргументи от тях. Например за излизане. Нямат вечерен час, нямат забранени храни или игри, не се карам или сърдя за оценки или забележки. Понасям и леки критики от ММ за това, но децата са ни добри и нямам повод да променям нищо Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 11:49 от MollyBy

# 322
  • София
И аз съм либерална, стига това което искат да направят не застрашава здравето им.
Относно външния вид, не им забранявам нищо, но пък девойката както и друг път съм писала, не се гримира, не се лакира, никога не е пожелавала косата да й е в друг цвят. Бижута също не носи. Отстрани погледната изглежда 5 - 6 клас.
Относно излизанията, също нямат ограничения. Дори има случаи, в които им се карам, че времето е хубаво, а те са се затворили вкъщи. Девойката до момента не е ходила на купон, но брат й от втория срок миналата година започна. В повечето случаи се организират в апартаменти и се прибира чак на другия ден. Хубавото е, че през цялото време ни пише къде е и какво прави.

# 323

До понеделник трябва да отговоря като родител дали желая да закупят за класната стая такава бактирицидна лампа. Намам никаква представа от такива лампи. Някой полвал ли е? Има ли полза? А има ли вреда? Прочетох, че щом е без озон, може да се включва в присъствието на хора.

# 324
Дори и без озон да е, облъчването с увс е много вредно. Ако става въпрос за лампа, която облъчва повърхностите, няма как да има хора в стаята. Ако става въпрос за пречиствател за въздух, който има такава лампа, но е закрита, тогава може. Но функцията му ще бъде друга, а именно да пречиства въздуха, а не повърхностите. Колко ще пречиства зависи от дебита му. Според мен проветряване с течение всяко междучасие е по-ефективно, но и пречиствател е добра идея за студените месеци. Няма да пази от Ковид, но ще намали прахоляка и алергените в стаята.
Лампа, която облъчва повърхностите, има смисъл за Ковид, но просто трябва да се включва, когато няма хора в стаята.
Аз бих се съгласила и на двете, но е много важно децата и персоналът да знае при лампа да не стоят в стаята.

# 325
  • София
По принцип, този вид лампи е хубаво да се ползват вечерно време, за да няма никой в помещенията и да се включват/изключват дистанционно. Също е добре да се знае, че има материали, които доста бързо "остаряват" при подобно облъчване

# 326
Кой е тонера? Simple Smile

И моето е на първо място, а е и овне Wink

Купувах го от ДМ в началото на лятото и не бях сигурна. Днес проверих, това е тонера.
Скрит текст:

# 327
  • на Мелмак
Благодаря, трябва да съм подготвена Stuck Out Tongue Winking Eye

# 328
  • София
Пуснах и аз най-сетне заявление за 300-та лева...

# 329
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
водиха ме в едно паркче Wink в Кайро. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Скрит текст:

'Моделът' си го знаете - 1,84 Wink
Скрит текст:

Прозорчето на Бадулбадур(а)

имаме оферта за среща с две мацки в комплекса. Laughing дойдоха да ме питат могат ли да го поканят за игра в комплекса.

ш'умрЪ! традициите не са каквото бяха.

Общи условия

Активация на акаунт