Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 422
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Някой може ли да ми препоръча от къде мога да закупя тестери на оригинални парфюми? Имам страх, че ще купя някоя реплика.
Има тема изпитани сайтове за парфюми.
И мен все ме тресе страх,че мога да попадна на менте.
А ментета мноооого.

# 436
  • BG-DE
Много благодаря 🌹 Харесвам много оригинала но трайността му върху мен е точно 30 мин. Не е точно сладък като Гуд гърл по-близък е до L'interdit.
Пробвай https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/My-Way-Intense-68596.html При мен няма отмиване, първото издание и на мен ми беше нетрайно.Този е чук.Smiley
Кристалче, аз точно този имам в оригинал и въобще не ми е траен 😔

# 437
  • София
Jenny Glow French Lime Leaves Момичета за този ли казваха,че мирише на липа?Търсих с търсачката,но не ми излиза описание?
https://www.parfumi-shop.net/product/36170-jenny-glow-french-lime-leaves.html#633
Имат намаление на Дженитата и май си е изгодно даже и на сляпо.
Поръчах, дано да се харесаме- намерих мнение,че е на липа и даже момина сълза,пък да видим на мен как ще се държи

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 20:07 от Emsi696

# 438
  • Варна
Emsi696 Много е хубав French Lime Leaves - усеща се липата определено. Траен, силен и с развитие. От Дженитата този ми е любим Two Hearts

# 439
  • Бургас
Ще ги пропусна май тези Дженита...
Някъде има ли списък с техните парфюми какво имитират?
Отивам в началото да видя има ли в таблицата с парфюмните аналози.

# 440
Поръчах си аз от парфюмчетата на Лъки, за които писахте. Взех си Tabacco Vanilla, Milk Chocolate и Dark Chocolate. Чудя се кой повече да похваля 😂. От табако ванила съм изключително приятно изненадана. Поръчах го малко на късмет, а то взе, че толкова ми хареса. Много, много мой аромат. А за другите два какво да кажа, чувствам се като най-шоколадовият сладкиш 😂. Толкова са сладки. Необичайно ми е да нося такива аромати, но ми допадат. Още не мога да преценя кой от двата ми харесва повече. Иначе и трите са много трайни, което за мен е повече от достатъчно. И мисля скоро да опитам и някой от другите аромати на Лъки, пък да видим. 😊

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 23:37 от *Penny*

# 441
  • София

Това намерих, надявам се да съм помогнала на някой:blush:

# 442
  • Бургас
Emi696, благодаря!
Разбира се,че помогна,не ги познавам тези парфюми.
Сигурна съм обаче,че са прекрасни!
Ето,има един с краставичка.
На Елизабет Арден имаше и го харесвах.
Ще помисля, вероятно няма да взема засега,но ще го имам предвид!
И този с нероли е изкушаващ...

# 443
мария, пробвай с търсачката, доста сме писали за дженитата
краставицата не е онази краставица, която очакваш

# 444
  • Стара Загора
Приятелка вчера беше в Одрин и си е взела от парфюмите на Muscent. Дали са и списъка. Доколкото разбрах са 75 тл.
Надявам се скоро да имам обоняние и да отидем, бих пробвала 10 и купила поне 5. Има доста интересни.

Скрит текст:

Не знам дали се вижда добре. Може при правенето на следващата тема да се качи на първа страница, ако се сетим. 🙂

# 445
Здравейте, не мога да открия 512 на Рефан на кой парфюм е аналог. Някой може ли да помогне?

# 446
Ивче, къде се намира магазина на  Muscent, по главната улица, или в мола?

# 447
  • Бургас
Аз вече леко започвам да усещам миризми.
Едва се сдържам да пробвам новите две придобивки...
Все още не мисля,че мога обаче добре да ги преценя.
Вероятно ще ми харесат.
Мислех да ги взема от D&P,но офертата на Парфен не беше за изпускане.
И двата са ми много любопитни,Black Opium и любимият La vie...

# 448
Някой може ли да ми препоръча от къде мога да закупя тестери на оригинални парфюми? Имам страх, че ще купя някоя реплика.
Аз съм взимал оттук. Човекът е коректен и тестерите са оригинални.
Скрит текст:

# 449
Аз съм взимал оттук. Човекът е коректен и тестерите са оригинални.
Скрит текст:
Няма 100 мл. Шанел за 90 лв. Предлаганите парфюми са очевидни ментета с малко по-разнородни цени уж за достоверност, не е редно да подвеждате така аудиторията.

Общи условия

Активация на акаунт