Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 282
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Мили момичета,
Имам нужда от вашата помощ. Искам да направя подарък на моя близка, която има 3 любими имитационни парфюма: Scandal JPG на Аристеа, Black Orchid на Заг Зодиак и Angel Mugler пак на Заг Зодиак. Преди време тя ми спомена, че й се носи нещо силно ванилово с голям шлейф. Аз, обаче освен Dior Addict и Hypnotic Poison не се сещам за друго, което е толкова наситено с ванилия. Ако имате някакви предложения, моля споделете ги. Колкото повече, толкова по-добре за да имам избор.
За голям шлейф не зная, защото само съм го пробвала на кожа и не е моят парфюм. но силно ванилово в посока Адикт на Диор виж това -https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Byzance-2019-57842.html И не е скъп.

# 661
+1 глас,точно за сезона.❤❤❤Мирише на Коледа!Любим,препоръчвам го.

# 662
Надявах се да е онлайн, значи са го развалили, жалко 😔 Опитай няколко дни да постои без да го ползваш и после се напръскай пак и виж пак ли така ще го усетиш. Не знам защо но понякога и при оригиналните парфюми се налага да поотлежат 😊 малко след покупката за да се разгърнат.

Е той не е чисто нов за да се налага отлежаване и узряване...не видях колко беше пълна колбата от която го напълниха, че душках другите, но не само при мен е слаб и нетраен.
Визирам аромата от шишето дето напълних в петъка.
Редтабако е приятен като аромат, но някакси прибран седи иначе имам усещане за трайност.
При него бих се съгласил, че има нужда от узряване, понеже е съвсем нов и ме съмнява да са го държали известно време преди да ги пратят в магазина.

# 663
Момичета, ползвали ли сте парфюмчетата на Лъки, и ако да, трайни ли са? За момента имам поръчаните milk chocolate и dark chocolate и са доста трайни, но се чудя дали и останалите са така, и дали си заслужава да си поръчам Simple Smile

# 664
Divain вече има добра промоция, до 70% отстъпка. Аз поръчах от испанския сайт, защото цените са по-добри, но и на divainparfums.com има 50-60-70%. Най-накрая ще имам Jo Malone - Honey & Crocus, за 6 евро!

# 665
На Лъки:
Alien-страхотна трайност
Олимпеа-също
Коко Мадмоазел-мног добра трайност
Живота е прекрасен-отличен
Армани Си и Черния опиум на мен не се задържат дълго.
Мъжкия Ермес ползвам от тях,също е много траен

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 23:50 от Мила

# 666
На Лъки каквото и да поръчаш няма да сбъркаш всичките са много добре направени от към близост и трайност

# 667
А Лъки дали имат Montblanc Signature?

# 668
Благодаря за отзивите! Ще се поръчва значи 😂❤️

# 669
На Лъки каквото и да поръчаш няма да сбъркаш всичките са много добре направени от към близост и трайност
Обсъждали сме и преди,че Лъки и Парфен са на една компания и ароматите са едни и същи.Водят ги,че на Парфен са малко по-концентрирани, но ароматите са еднакви!

# 670
Монтбланк сигнатуре имат Мартинез

# 671
Да, аз обмислях покупка от Мартинез, но са им доста солени цените, та затова попитах за друг вариант. Иначе техния е много пипнат, изключително нежен и женствен аромат!
Дано  покрай Черния Петък да се сети някой да понамали цените (браво на Divain)

# 672
Привет!
Влизам да попитам някой поръчвал ли си е парфюм в пластмасов пълнител и става ли лесно наливането в шишенце.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 16:01 от Jupiter sea

# 673
Наистина Монтбланк сигнатуре на Мартинез е много добре направен от където и да го погледнете неразличим е от оригинала .Имам и двата и мога да ги сравня

# 674
  • София
Привет!
Влизам да попитам някой поръчвал ли си е парфюм в пластмасов пълнител и става ли лесно наливането в шишенце.
Да, много е лесно.Самото шишенце е със заострено връхче и много лесно си се долива- говорим за Заг,нали?

И да споделя лично наблюдение за домашните любимци и парфюмите. Имам мъжка и женска котки.Та мъжкия спи понякога и под завивките ми. Оказа се ,че много му допада Pure musk-Narciso(Zad Zodiak).Дойде при мен, подуши ми китката, облиза я няколко пъти и се мушна да спи. А женската си падна по La nuit trezor(Refan),който се оказа удивително траен-30мл.+30капки.Реагира по същия начин:-)Вие имате ли такива наблюдения?

Общи условия

Активация на акаунт