Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 249
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, може ли да ми кажете какви са ви мненията за парфюмите на Kamaya? Сполучливи имитации ли са и най - вече трайни ли са?

# 676
Срещали ли сте добра имитация на 212 Sexy Carolina Herrera?

# 677
Няма добра имитация, единствено на Роксан, но е доста слаб като трайност.Пишете ако откриете нещо,защото много го харесвам.

# 678
Ами видях, че ДП го предлагат и мисля да отида да го пробвам, но не познавам оригинала и няма да мога да сравня.

# 679
На D&P конкретно в моя град не го зареждат,както и редица други от каталога.

# 680
Момичета, бихте ли споделили впечатлетия наситен и траен ли е  Black Opium на Заг?
И има ли такива от вас, които да имат и Заг и Парфен и да ги съпоставите? Благодаря! 😊

# 681
  • София
Взех си 914 This is Her Zadig & Voltaire на Парфен.Видях в списъка,че е най-близък до оригинала. Влюбена съм в този аромат. На моята кожа е като пухкава сметана с доста ванилия и веднага се примесва със сандало- кестеновия аромат+малко жасмин. Бях си пръснала у дома и не го усещах,а племенницата пита с какво съм.Питах я дали се усеща и тя го определи "ами много е хубаво...все едно ти така си миришеш". Явно е прибран, но се усеща от околните. Има ли някой,който е имал оригинала и този на Парфен и дали наистина са толкова близки, защото се замислям да си взема оригиналния. Много ми харесва.

# 682
  • Бургас
Близки са.

# 683
# 684
  • Бургас
Днес от размяна получих псрфюмче на МартинезLa vie est belle,естествено.
Бива.
На Лидл,Мартинез и Парфен(най-вече) ,според моя нос,биват.
На D&P съм пробвала маслото(тестета),но то е различно от парфюма,който се продава.Не знам за техния парфюм как е.
На Заг,Рафаела и Рефан(той по-бива,но е капсулован,не е наливен),не успяха да ме очароват версиите особено.
На Зара и Рафаела ги размених/подарих,на Заг имам малка 9 мл бутилчица,на Рефан ще си го ползвам...

# 685
Привет парфюмни,
Ще поръчвам на познат парфюм на Баргело, но гледам в турския сайт, че има 50 и 100 мл. Моля, ако някой е пътувал и пазарувал скоро, да сподели дали и на място в магазина в Одрин има същите разфасовки, и евентуално колко БГ лева излизат, за да знам какво да поръчам.
Благодаря предварително на отговорилите

# 686
Миналата година точно по това време си взех 2 бр за около 80 тл /16-17лв/

# 687
  • Бургас
Ооох,а тук са по 20 лв 50 мл вероятно.
За мл не знам.
Но и не е законно внасянето на големи количества,без декларация,така че може би имат допълнителни разходи хората,които ги предлагат.

# 688
Два броя 100 милиметрови ли взехте и изобщо има ли 100 мл. в магазина в Одрин?
Това по-скоро ми е въпроса, за да знам какво да поръчам и какви парички да дам за всичко на всичко 200 мл. /2 х 100 мл   или 4 х 50 мл/ които ми стигат за 1 година

# 689
2 х 50 мл Баргело
ДП бяха по 50 и 100 мл

Общи условия

Активация на акаунт