Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 239
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Момичета, бихте ли споделили впечатлетия наситен и траен ли е  Black Opium на Заг?
И има ли такива от вас, които да имат и Заг и Парфен и да ги съпоставите? Благодаря! 😊

И на мен ми е интересно, че харесвам аромата...Дано някой коментира. Иначе по спомен най-добра била версията на DP.

А във фрагрантика пък го дават сходен на Far Away Rеbel Avon..който имам и ми е фаворит.

# 691
Black Opium и Far Away Rebel ли? Не мисля, че имат нещо общо. Иначе от Заг имам мостра на парфюма и не знам колко е меродавно да се изказвам, но, да, наситен е, ако съдя по нея. За трайност няма да говоря, че е индивидуално, а моята кожа всичко "изпива". Но напоследък установих, че изглежда съм си изтормозила носа от толкова проби, та като спрях известно време да се парфюмирам и почнах само по едно нещо на ден да си пръскам, почнаха да ми се струват и малко по-трайни и да ги усещам повече.
Взех си иначе Hugo Boss Deep Red и Lanvin Eclat D'arpege от Рефан. Случвало ли ви се е да изпитвате леко главоболие от някои имитационни парфюми? Аз забелязвам такова нещо с Рефан, донякъде и с пробичките ми от Заг. Не знам на какво се дължи. Харесвам Рефан като марка, но повечето им магазинчета ми действат отблъскващо. Някакво усещане за ниска хигиена ми създават. Май само на "Тунджа" ми допадна като обстановка. Това ми влияе и на удоволствието от парфюма и май скоро няма да си купувам "Рефан", още повече и с това главоболие...

# 692
  • Burgas, Bulgaria
Малко извън темата, но имаше интерес към отливки,а аз дебна сериозно за Шалимар.Споделям линк към обява, където всеки може да си начеше крастата 😁
https://m.olx.bg/d/ad/otlivki-ot-originalni-damski-parfyumi-4lv- … =ip%7Citem_to_vec

Споделям информацията с уточнението,че не съм пазарувала от дамата,но с оглед оценките и купувачите са доволни.
Като гледам колекцията си давам сметка, че аз май нищо не притежавам 😁
Ах, ти, малка парфюмна феичка и голяма парфюмна подстрекатела!!! HeartpulseKiss , преди години, когато се поливах с Шалимар Ининтал бърчеше нос и ми казваше, че е ретро цитрус!!! Sweat Smile  Love you!!! Heartpulse

# 693
Мартинез имат четири нови аромата налични са на сайта им, мисля че са доста приятна изненада.❤❤❤

# 694
  • Истанбул
Баргелло продават 50 мл.за 55 турски лири и 100 мл.за 80 тв.С този срив на лирата 50 мл.са около 6 лв.Confused
Миналия ден от Баргелло си купих Л'интерди на Живанши и Ели Сааб  Ле парфюм.И двата са много трайни ,определено Ели Сааб ми хареса повече(може би,защото имам оригинала и мога да сравнявам).Перфектен като за имитация.

# 695
Откъде мога да си поръчам турски Баргело ? Или ви носят познати само 🙄🥲

# 696
  • Истанбул
   Аз живея в Турция Hug

# 697
  • Бургас
  Аз живея в Турция Hug
А до бг могат ли да се изпращат парфюми?
Вероятно тези,които купуват и лекарствата,биха донесли и парфюм също,ще попитам.
Нашите пощи не приемат парфюми за чужбина...

# 698
   Аз живея в Турция Hug

Haksev, може ли да ми кажете къде в Истанбул да намеря Le parfum. По моловете ли да се оглеждам, по пазарите ли, къде?

# 699
  • Истанбул
Във всеки магазин на Баргелло има Le Parfum.А Баргелло имат магазини във всеки по-голям квартал на Истанбул.Има щанд във Forum Istanbul.Предлагат парфюми и в търговските сайтове.

# 700
Здравейте, момичета. Преди 3 дни помирисах за пръв път Memoire d'une odeur на gucci и супер много ми допадна. Чудех се дали да има негова имитация /въпреки, че се съмнявам, де/?

# 701
  • BG-DE
Не, няма 😔

# 702
А "Angels' share" на Килиън? Сигурно не? Pensive

# 703
Здравейте, момичета. Преди 3 дни помирисах за пръв път Memoire d'une odeur на gucci и супер много ми допадна. Чудех се дали да има негова имитация /въпреки, че се съмнявам, де/?
И на мен ми е любим,но май по-добре,че няма имитация,защото е доста специфичен,билков,и май трудно ще го докарат до нещо подобно:)..или ще измайсторят нещо отровно😂
В онлайн сантовете се намира на добри цени,търсете👍

# 704
  • BG-DE
А "Angels' share" на Килиън? Сигурно не? Pensive
Не, имитациите главно са на мейнстрийм аромати и някои по-популярни нишови.

Общи условия

Активация на акаунт