Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 265
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Дами, къде мога да открия сполучлива имитация на Guerlain IDYLLE?
За мен на Парфен е много хубав:) И мноооооого траен!

# 646
  • вкъщи
Ходих в Заг, има 4 нови. Нищо не ме грабна.

# 647
Ходих в Заг, има 4 нови. Нищо не ме грабна.
Кои пробва?

# 648
Мммм......я разкажи, че другата седмица имам път към Заг. Особено ме вълнува как са пипнали Ла бел и Кирке.

# 649
  • вкъщи
Точно тях си пръснах за проба . Ами не са нещо уау . Дори са ми слабички. Не си купих дори малки шишенца както правя обикновено. Не познавам оригиналите и не мога да сравня,но са ми слаба ракия.

# 650
Малко извън темата, но имаше интерес към отливки,а аз дебна сериозно за Шалимар.Споделям линк към обява, където всеки може да си начеше крастата 😁
https://m.olx.bg/d/ad/otlivki-ot-originalni-damski-parfyumi-4lv- … =ip%7Citem_to_vec

Споделям информацията с уточнението,че не съм пазарувала от дамата,но с оглед оценките и купувачите са доволни.
Като гледам колекцията си давам сметка, че аз май нищо не притежавам 😁

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 09:25 от Мила

# 651
  • Бургас
Мила,може ли да снимате шишенцата,в които изпраща,ако купите нещо?
И аз се чудих на обявата,по принцип е възможно да има такова хоби човек и да го поддържа по този начин,понеже си е скъпо хоби.
Аз ще ходя да гледам Дейзи в Нотино,30 ml 38 лв не е толкова много.

# 652
Аз едва ли ще купя,защото търся Шалимар,а са и го купили.
 Взех си от Заг Червения табак .В началото почти излязох на бегом от магазина, но търпи развитие.На моята кожа остана нещо средно между горчив и сладък бадем.Синът ми си взе 266 на Том Форд нещо, което вече забравих под какво име беше.Ами....прибрах му го и ще е мой😁 Останалите три ,които бяха нови и помирисах с нищо не ме впечатлиха.Различни по сладост да не кажа бонбонени.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 20:31 от Мила

# 653
266 на Том Форд трябва да е Beau De Jour Eau de Parfum Tom Ford .

Red Tobaco мисля, че ще се окаже хубав аромат.
Аз не, че се прекланям и пред оригинала му де, но сякаш е добър.
Уоманити на Заг взех, но явно е старо и няма никаква трайност и е със слаб аромат.

# 654
  • BG-DE
Леле, Уоманити на Заг ми е един от големите любимци ако са го развалили ще е много жалко 😔 Откъде го купихте ?

# 655
  • Пазарджик
И на мен са ми интересни новите аромати на Заг. Ще чакам да споделите мнение, че в нашият град нямаме. Фен съм на Клое.

# 656
  • София
Момичета, търся имитация на това
https://www.notino.bg/armani/ocean-di-gioia-parfjumna-voda-za-zheni/
Днес го видях в Дъглас и много ми хареса.

# 657
Уникален аромат,но за съжаление няма имитация.

# 658
Минерва,от магазинчето на Борис.

# 659
  • BG-DE
Надявах се да е онлайн, значи са го развалили, жалко 😔 Опитай няколко дни да постои без да го ползваш и после се напръскай пак и виж пак ли така ще го усетиш. Не знам защо но понякога и при оригиналните парфюми се налага да поотлежат 😊 малко след покупката за да се разгърнат.

Общи условия

Активация на акаунт