Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 240
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Моят Либре е на Дивайн, за мен е точно комбинация на Либре и Либре Интенз, след 10-15 минути едно към едно с оригиналния и голяма трайност. Имам отливки и от двата оригинални - ами този на Дивайн ми харесва повече и ми е по-траен., а да не говорим, че тези 100 мл нямат изпръскване.
Аз съм се спряла напоследък с покупките, директно трия всички мейли за намаления и нови парфюми, само вчера прегреших с едно Tesori Byzantium, че отдавна му се канех и беше на добра цена в италианския ни супермаркет.

# 721
  • София
Либре интенз е по- сладък. Другият - по- хладен.

# 722
  • Бургас
Благодаря,момичета,аз харесвам по-сладки аромати.
Либре интенз е по- сладък. Другият - по- хладен.
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

margolotta,този черен петък ме сбърква.

50 мл в Нотино от любимия Levie est belle бяха на 99 лв,не знам още ли са толкова.
Но... имам три версии, Рефанска,на Парфен и на Мартинез,някак не ми се дават за парфюм.

# 723
Някой може ли да ми каже : Elixir D'sangado Sangado на кой оригинален парфюм е имитация.Много ми хареса ,имам предположения на кой ми наподобява,но не го открих на първа страница и за да съм сигурна си задавам въпроса тук .

# 724
Libre на Заг е много добър и траен, но за мен ароматът е банална лавандула с ванилия. Малко ми бие на ароматизатор за WC. Но аз по принцип не съм фен и на лавандуловите аромати.

# 725
# 726
Здравейте, някой ползвал ли е парфюми на Parfen? Четох коментари, че са добра имитация. Вие как мислите?

# 727
  • Deutschland
Марголотта, четох в една местна фб група, че в турските маркети имало D&P имитации. Някой ден ще се разкарам до центъра да проверя. За италиански незнам, иначе искам и аз Тезори

# 728
Фрау, виждала съм аз D&P точно в турски супермаркети, но не често, от време не време.

За Тезори, които при нас ги няма по дрогериите, както е в БГ

Скрит текст:
преместиха италианският супермаркет в Лу във Walzmühle,  преди беше на супер неудобно място, и имат до касата кашони с много видове Тезорита (нарочно не гледах кои 😁), по 5,95€. Аз по принцип влязох за техен омекотител, имаха този път само White musk

# 729
  • BG-DE
D&P имат онлайн магазин за Германия https://www.dpparfum.de/eau-de-toilette/women.html и физически магазин в Манхайм. Тезорита при нас съм виждала в Netto.

# 730
  • Бургас
Здравейте, някой ползвал ли е парфюми на Parfen? Четох коментари, че са добра имитация. Вие как мислите?
Имам вече 4 техни аромата.
Хубави са,трайни,луксозни.
Аз ги харесвам,но това е моето усещане.
На някой може да не му харесват или да смята имитациите на друга фирма за по-добри...

# 731
  • Deutschland
Menerva, супер. Благодаря. В нашето Нето има само пяна за вана ли или както там се води на Тезори

# 732
Здравейте! Прочетох старите теми, но търся по-скорошно мнение. В олх видях, че една дама продава наивни парфюми на Рефан. Разбрах, че е хубаво да се слагат капки в съотношение 1:2. Интересуват ме мненията на тези от вас, които са взимали velvet fatale Carolina Herrera, номер 169 е, La nuit tresor - 129 и Alien - 304

# 733
  • Варна
Рефан имат магазини в цяла България. Имат и франчайзи където се сетите. Каква е идеята да се купуват от ОЛХ?

Едно време много харесвах Парфен. Скъпи са но си струват. Загубиха ме като клиент когато купих Пантерата и Нероли Портофино бидончета по 125мл. Пантерата -изключително хвалена за мен е тотал щета,а Неролито е супер нетрайно. Имам техния Бърbъри Уйкенд капсулован-страхотен е. Имам  и Lanvin MARRY ME поне от 10г. Хубав е ретро е,но е изключително класен аромат,за който харесва такива.

# 734
На Парфен от доста време се опитвам да намеря един любим парфюм - номер 509  IN MOOD FOR LOVE - GIANFRANCO FERRE е в каталога им. Без успех. Виждам, че го има в списъка с наливни парфюми, но не зная какво е качеството им. Само капсулован съм купувала.
Запознати ли сте откъде мога да намеря тази имитация?

Crysstal, на Парфен J'ador,  Bombshell и този IMFL съм ползвала и съм много доволна от развитие и трайност.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 23:13 от Jupiter sea

Общи условия

Активация на акаунт