Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 291
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм взимала Opulent Shaik 77, но от Заг. За мен е доста сладникав, но е траен.

# 76
Някой взимал ли е Opulent Shaik 77 от Гиза мъжкия? Изобщо, може ли някой да препоръча хубав, стилен мъжки от Гиза-да не е сладък, тежък и ориенталски? Че ще пускам поръчка и за моя мъж не знам кво да взема
на Гиза силен мъжки тип акватик,но нещо много повече............с плътност и характер е #UNS48 Акценто Екскл. Accento Sospiro Simple SmileДнес бяха с него на фитнес,отнесох много комплименти от мъже Smirk
Ако искаш изчистено и мъжкарско пачули- #UNS63 Хинду Hindu Grass Nasomato
#M102 Тера Екскл. Terre d* Hermes Hermes пък е супер свеж ветивер .

# 77
Здравейте, дами.
Някоя от вас може ли да сподели мнение за няколко парфюма на Гиза- D248 имитация на Коко Ноар на Шанел, UNS46 Oud Satin Mood на Куркджиян и UNS66 Черешата на Том Форд- не познавам оригиналите, интересува ме дали са подходящи за есенно-зимния сезон. Носи ми се нещо запомнящо се, но не задушливо, хем уютно, хем класно.
Благодаря предварително Simple Smile

# 78
  • BG-DE
Момичета, днес се разходих до Скай мол и съм безкрайно щастлива 😁 оказа се, че Парфен не са спрели Love don't be shy на Килиън и веднага забих една стотица 🙂 прекрасен е, в момента тъна в блаженство.

# 79
Menerva на кава цена го взе ? Честит да ги е❣
Ох, само зарибявате...днес 1 час си оформят поръчка за Заг, но такъв списък се събра...ужас и ще видя кое да отпадне или поне само проба, ме имам и още Мартинез, Гиза....а всичко трябва онлайн....А междувременно колко аромата просто отлежават.....
Според вас Черешата на ТФ прилича ли на guerlai black perfecto ?

# 80
# 81
Здравейте, дами.
Някоя от вас може ли да сподели мнение за няколко парфюма на Гиза- D248 имитация на Коко Ноар на Шанел, UNS46 Oud Satin Mood на Куркджиян и UNS66 Черешата на Том Форд- не познавам оригиналите, интересува ме дали са подходящи за есенно-зимния сезон. Носи ми се нещо запомнящо се, но не задушливо, хем уютно, хем класно.
Благодаря предварително Simple Smile
Черешката на Гиза утре ми пристига и тогава ще пиша за нея Bowtie
Oud Satin Mood е силна,локумена,мека роза.Много силен и много траен,няма отмирисване. Аз го ползвам много рядко,защото не съм розоман,но са ми казвали,че мириша много хубаво. Много близък до оригинала!

# 82
  • BG-DE
Menerva на кава цена го взе ? Честит да ги е❣
Ох, само зарибявате...днес 1 час си оформят поръчка за Заг, но такъв списък се събра...ужас и ще видя кое да отпадне или поне само проба, ме имам и още Мартинез, Гиза....а всичко трябва онлайн....А междувременно колко аромата просто отлежават.....
Според вас Черешата на ТФ прилича ли на guerlai black perfecto ?
Благодаря 😊 35лв.е 100-ца, ако не се лъжа 25лв-50мл и за 30мл не съм сигурна но май 13 и нещо.

# 83
Благодаря, Ре! Ще чакам отзив за Черешата, по описание ми звучи обещаващо Flowers Cherries

# 84
Момичета, днес се разходих до Скай мол и съм безкрайно щастлива 😁 оказа се, че Парфен не са спрели Love don't be shy на Килиън и веднага забих една стотица 🙂 прекрасен е, в момента тъна в блаженство.
Как е като трайност и  излъчване?

# 85
  • Бургас
На D&P имам Глория(мирише на череша)
и Кирке(ама е по-лек).
Иначе много харесвам Good girl Carolina Herrera,една позната го има.

Благодаря, били ми казала номера на Кирке? Не успях да го открия в списъка.
В списъка го няма.
Ще трябва да видя вкъщи.

# 86
  • BG-DE
Имитацията им е перфектна, сравнявала съм с оригинала, а и като трайност и излъчване е 6+ 😊 Това ми е един от любимите ми аромати, за който обаче не ми се дават парите, които му искат и много страдах, че  Парфен са го спрели, слава Богу оказа се, че не е вярно.

# 87
Имитацията им е перфектна, сравнявала съм с оригинала, а и като трайност и излъчване е 6+ 😊 Това ми е един от любимите ми аромати, за който обаче не ми се дават парите, които му искат и много страдах, че  Парфен са го спрели, слава Богу оказа се, че не е вярно.
Благодаря ти! Твоето мнение е важно за мен, защото предпочиташ парфюми, които се забелязват.  Simple Smile

# 88
  • Бургас
Ох,аз ще ходя на проба на онова...с кожа и виолетка...
Някъде си го записах.

# 89
От две години живея далече от всяко такова съкровище. Много ми се искаше да пробвам нещо на Килиън, но тук освен да поръчам на сляпо, друг начин нямам..

Общи условия

Активация на акаунт