Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 389
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Привет на всички!

Ако някой от вас се интересува от имитациите на Armani Si мога да споделя моя опит с три от тях:
Refan - много добре направен, има добра трайност и шлейф, който за мен никога не е достатъчно силен, но все пак е ок. Имала съм оригинала на Si и ми се струва, че има разминаване, но всъщност това е в плюс на имитацията.
D&P - за мое голямо учудване тяхната версия е по-слаба от рефанската. По-близка до оригиналния парфюм, но не е толкова впечатляваща като на Refan. Веднага давам пример с My Way, който е прекрасен в тяхно изпълнение. Момичето от магазина, в който купувам храна на кучето ме пита с какъв парфюм съм и дори си го записа. Аз работя в огромна библиотека с купол и пред мен заради пандемичната обстановка има големи и високи паравани, почти до тавана. Една наша читателка, която беше с маска ме попита за парфюма ми. Каза, че много се усеща. Това е едно от моите случайни и много успешни попадения на D&P.
Zag Zodiak - тук прилика и трайност са най-зле. Искаше ми се да имам повече късмет с него, защото цената е най-добра, но уви....Все пак Zag имат някои много добре направени парфюми като трайност (аз не държа на 100% прилика с оригинала), като Angel, Alien, Hermes Elexir des Merveilles, Narciso Rodriguez for Her (той е доста далечен като идентичност, но много траен). Техният My Way, както повечето от вас са забелязали е много хубав е траен също. Оригиналният My Way и My Way Intense са ми слабички.
Засега е това. Моят опит с имитациите ме убеди, че всяка марка си има и силните и слабите страни, но ако трябва да избера една от тях като най-сполучлива, то това е D&P. Много от тях са по-добри от оригиналите. За мен наситеността, интензитетът и трайността са водещи в избора на един парфюм.

Хубав и усмихнат ден!

# 466
липа е и морингата на дъ боди шоп

# 467
Момичета,пътьом успях набързо да влезна в le parfum ,хасковска фирма,никога не бях чувала,че в БГ има 23 г имитац.фирма,освен Рефан:),та пръснах от Alien,Kikre,Coco Mademoisele…Ами,учудващо добри бих казала.Малък каталог,по-скъпи са като за имитация..и трите са бая трайни,Alien превзе въздуха в колата и е много близък до оригинала,аз направо бягам от имитации на Извънземното,но ме напръскаха без да искам😀,рекох си,че ще припадна,но съм приятно изненадана.Препоръчвам за фенките му👍

# 468
Много ми харесаха описаните впечатления на Hristina H , за Армани Си , от различните аналогови фирми Simple Smile Би било хубаво и полезно , като информация, ако и повече дами опишат Любим парфюм по този начин 👌❤🌷

# 469
Много ми харесаха описаните впечатления на Hristina H , за Армани Си , от различните аналогови фирми Simple Smile Би било хубаво и полезно , като информация, ако и повече дами опишат Любим парфюм по този начин 👌❤🌷
Благодаря ти, SssSofi! Hug

Само искам да коригирам сама себе си за Armani Si на D&P. За моя вечно претенциозен нос Confounded, който все иска още и още като шлейф и сила се оказа не достатъчно добър, но днес съм с майка ми навън и тя каза, че много се усеща. Така, че...май аз съм сбърканата. Grin

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 16:38 от Анонимен

# 470
На Лъки Си-то също е много добро и трайно,както и Коко Мадмоазела  им🙂

# 471
Здравейте, някой може ли да драсне мнения за Jodex?
Невероятно добри и трайни имитации, за съжаление отдавна се оттеглиха от Б-г. Вие от къде ги купувате?Flowers Hibiscus
Намерих обява в olx https://www.olx.bg/d/ad/turski-markovi-parfyumi-na-razprodazhba- … D655-ID8xkPx.html
Ето това, kolevaangela, за тези ли казваш, че са добри?

# 472
Ако някой има на D&P следните и желае да ги размени, моля, да ми пише:
С11-Clinique Happy
S8-Shiseido/Zen

# 473
  • Бургас
Споменахте, че Заг ще имат нови аромати. Разрових се от любопитство и мисля, че ги открих.
Дамски
558 JPG La belle
560 TT Kirke
561 JM Myrrh&Tonka
557 Escada candy love
Мъжки
269 PR Phantom
268 JPG Scandal for men
Уни
559 Mancera Red Tabacco

Очакват се в началото на ноември.

# 474
Червената ванилия я чакам с нетърпение.

# 475
  • Deutschland
Ванилия ❤️❤️❤️
И аз чакам с нетърпение отзивите ви

# 476

Този има ли някаква имитация,момичета?

# 477
Актуални цени и списъци на Muscent има и в Инстаграм страницата им. Имитациите на нишови парфюми са по 95 лири, а на дизайнерските по 75 лири за 50 мл. Предлагат и малки разфасовки от по 15 мл. Парфюмите им са много трайни или поне тези, които аз пробвах са.

# 478
  • BG-DE
На кое казвате Червената ванилия, на Red Tabacco ли 🤔

# 479
Момичета,това се продава като оригинален тестер.Има ли вероятност да е такъв?
45 млн, 25 лв

Общи условия

Активация на акаунт