Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 410
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Вероятно е на главната. Не съм ходила още. А момичето беше за пръв път, така че няма смисъл да я питам. 🙂

Направих справка в гуугъл и е там. На Сарчалар, срещу магазина на Уайкики. Виждам отражението в стъклото и на Yapikredi също.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 11:41 от iv4enceto_91

# 451
Момичета, My way на Заг близък ли е до оригинала и трайността му как е?
Писала съм поне три пъти за него Simple Smile
Имам оригинала,Заг и МАртинез.За мен МАртинез е по-близък и по-мек и балансран ,трайност цял ден! Заг е също много хубав,но е с по-силна тубероза,което за мен го прави още по-интересен! Трайност цял ден. С който и от двата да съм се напръскала след 15 мин няма да се разбере,че не е оригинала!
Също за мен няма нищо общо с аромати от типа на Линтердит и подобни сладости!
Май Уей е от типа на Ангел Нова- свежо-сладък,вкусен,сочен, харесван от всички:)

# 452
Някой може ли да ми препоръча от къде мога да закупя тестери на оригинални парфюми? Имам страх, че ще купя някоя реплика.
Аз съм взимал оттук. Човекът е коректен и тестерите са оригинални.
Скрит текст:

Този е абсолютен мошеник!!!

# 453
  • Варна
Тестери вземам от Парфимо или парфюми шоп. И на двете места не съм попадала на дърво до момента. От ОЛХ парфюм съм купувала само веднъж и то от Лична обява. Чухме се с мацката по телефона оказа се,че следи  парфюмните теми във форума Grinning. Парфюмът беше несполучлив подарък за нея,а аз си начесах крастата Grinning.

# 454
  • Deutschland
Сутринта си припомних колко бях запалена по Роксан някога. Оказа се, че имам остаръци от Манифесто, Адикт и Магнетизъм. Адикта е убийствен, траен и разкошен. Магнетизма не се доближава много до оригинала, но сам по себе си е много хубав. Манифесто напръсках на китката, след многократно миене на ръце, още е там. Помня, че бяха хит в темата преди време, особено Адикт, ама този в малките шишенца

# 455
Здравейте, някой може ли да драсне мнения за Jodex?

# 456
  • BG-DE
Ех, Фрау, точно вчера се бях присетила и аз за Адикта на Роксан, защото пробвах червения L'interdit и така ми заприлича на него 😊 А той (Адикта) дали все още се намира по магазините?

# 457
Аз си купих Адикт преди седмица.Има го.Вдигнали са цените.Около 12 лв е.Бърбъри Уикенд на Роксан също е разкош.

# 458
  • Бургас
Роксана има в Елитис?

# 459
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, някой може ли да драсне мнения за Jodex?
Невероятно добри и трайни имитации, за съжаление отдавна се оттеглиха от Б-г. Вие от къде ги купувате?Flowers Hibiscus

# 460
  • Deutschland

Те са на Golden rose. Май ги има и онлайн

# 461
  • Бургас

Те са на Golden rose. Май ги има и онлайн
Преди имаше в Елитис,сега не знам.
В МОЛовете по щандовете на ГР трябва още да има.
Но в кой МОЛ има щанд,вече и аз не знам.
Онлайн би трябвало да има,но доставката...

# 462
Ехх видях в тези списъци, които  Ивето качи любимият ми Guerlain - L'instant magic. ❤️ А ако знаете дали се намира в България сполучлива имитация съм отворена за предложения 😊

# 463
  • София
Jenny Glow French Lime Leaves Момичета за този ли казваха,че мирише на липа?Търсих с търсачката,но не ми излиза описание?
https://www.parfumi-shop.net/product/36170-jenny-glow-french-lime-leaves.html#633
Имат намаление на Дженитата и май си е изгодно даже и на сляпо.
Поръчах, дано да се харесаме- намерих мнение,че е на липа и даже момина сълза,пък да видим на мен как ще се държи

Emsi696, за този парфюм на Jenny Glow не знам, не съм го тествала, но ако търсиш ухание на липа, мога да ти препоръчам 5th avenue на Elizabeth Arden. Това за мен е най-чистото ухание на липа от парфюмите, които съм тествала досега. С него се усещам като че ли съм се навряла в обилно разцъфнал липов клон. Има голяма трайност на фона на съвсем скромната си цена в оригинал.

# 464
  • София
Jenny Glow French Lime Leaves Момичета за този ли казваха,че мирише на липа?Търсих с търсачката,но не ми излиза описание?
https://www.parfumi-shop.net/product/36170-jenny-glow-french-lime-leaves.html#633
Имат намаление на Дженитата и май си е изгодно даже и на сляпо.
Поръчах, дано да се харесаме- намерих мнение,че е на липа и даже момина сълза,пък да видим на мен как ще се държи

Emsi696, за този парфюм на Jenny Glow не знам, не съм го тествала, но ако търсиш ухание на липа, мога да ти препоръчам 5th avenue на Elizabeth Arden. Това за мен е най-чистото ухание на липа от парфюмите, които съм тествала досега. С него се усещам като че ли съм се навряла в обилно разцъфнал липов клон. Има голяма трайност на фона на съвсем скромната си цена в оригинал.
Благодаря и него ще пробвам задължително😊

Общи условия

Активация на акаунт