Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 425
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • BG-DE
Абсолютно не, менте е.

# 481
  • София
Получих си Jenny Glow French Lime Leaves и съм много доволна. Наистина си е липа, но е медена, а в началото усещами нещо леко остричко, като сапунено.После изчезва. Много шлейфов. Пръснах веднъж на китката и допрях слепоочията и после шията...само едно пръскане и около мен ухаеше невероятно. Доста силен ми се стори. Ще опитам в по-студено време как ще е. Благодаря за съветите на всички.
  Вчера разносвах Illicit от Заг.Прекрасен аромат, но бързо изчезва...малко съм разочарована, другите им аромати са много трайни на моята кожа. Но ще подновявам по-често.Много ми е карамелен и топъл,уютен.

# 482
  • Бургас
На мен май ми е наред вече обонянието.
Усещам миризма на блато,на карамфил(обичам да ми мирише на карамфил,приемам идеи за парфюм с канела,карамфил и кардамон,но най-вече карамфил)...
Та утре ще тествам единия от новите парфюми на Парфен,в неделя другия...
С аромати светът е по-хубав.

# 483
Здравейте искам да попитам дали прафюмът ITALIAN NEROLI на рефан от новата им колекция limited blend е имитация/копие на TOM FORD NEROLI PORTOFINO. Благодаря предварително!

# 484
...а в началото усещами нещо леко остричко, като сапунено.....
Аз усещам в началото силна роза в липата,после се прибира.Точно тя го прави силен и остър в началото,но не е за дълго.И на мен ми е от любимите на Джени Nerd

# 485
  • Пловдив
Здравейте искам да попитам дали прафюмът ITALIAN NEROLI на рефан от новата им колекция limited blend е имитация/копие на TOM FORD NEROLI PORTOFINO. Благодаря предварително!
Да, негова имитация е.
Тези "уж" тестери с феромони ги продават и по 10 лв и не са трайни изобщо. Менте са отвсякъде. Бях се излъгала да взема, даже 2 поръчах, изветряват за 10 мин.

# 486
  • Бургас
Изобщо аз се чудя как са извлечени/синтезирани тези феромони...И ми е било странно винаги.
А вече за тестерите не знам.Купувах навремето"тестери" от Интернет,амии...май си бяха дубайски ментета,чак после се появиха китайските.
Даже цял магазин имаше до нас с китайски и дубайски "копия",някои още си пазя,но...Не всички бяха сполучливи.

# 487
Изобщо аз се чудя как са извлечени/синтезирани тези феромони...И ми е било странно винаги.
А вече за тестерите не знам.Купувах навремето"тестери" от Интернет,амии...май си бяха дубайски ментета,чак после се появиха китайските.
Даже цял магазин имаше до нас с китайски и дубайски "копия",някои още си пазя,но...Не всички бяха сполучливи.

Хаха, тестери с феромони....това ми звучи като крем за увеличаване на гърдите или на пишката:smiley:SmileySmiley:smiley
Относно ред табако- мен оригинала не ми допада особено и се чудя защо е този хайп към него, но ще пробвам и на заг какво са сътворили.

# 488
  • София
...а в началото усещами нещо леко остричко, като сапунено.....
Аз усещам в началото силна роза в липата,после се прибира.Точно тя го прави силен и остър в началото,но не е за дълго.И на мен ми е от любимите на Джени Nerd
Може и роза да е, но много ми харесва.Ще пробвам и други Дженита, решено е😉

# 489
Здравейте!
Днес се сдобих за втори път с Good Girl Gone Bad в имитация на D&P и ще се опитам да споделя впечатленията си от него. Тъй като съм изпръскала 50 мл., този парфюм и не ми е непознат, вече мога да изкажа мнението си за трайност, шлейф и усещането, което ми носи той. Искам да подчертая, че оригинала не съм помирисвала никога и е възможно да не е негово перфектно копие. И така.... за мен това е ухание, което не всеки би одобрил. Не се вписва в категорията "лесен за харесване". Не си представям секси, нагримирана мацка, с перфектна прическа и предизвикателно подчертана фигура да носи този аромат. Прекалено е свеж, дори леко кисел и горчив. Няма и капка сладост в него. Въпреки липсата на типичните нотки, които допринасят за един парфюм да е силен, тежък и забележим, GGGB е точно такъв. Според мен причината е в османтуса, който дори при първоначалното напръскване е доста обсебващ и натрапчив. Усещам присъствието му от началото до самия край, който настъпва дни наред след като е нанесен(на дрехи). Изключително интензивен аромат, с отлична трайност и шлейф. Дамата, която изниква в съзнанието ми носеща този парфюм не е младо и невинно момиче. Прекалено е силен и отчетлив, с ярка индивидуалност и зрялост. По-скоро неговата собственичка е вече пораснало момиче, почитателка на природата, на по-обикновения начин на живот. Тя не се гримира или го прави много рядко. Води природосъобразен начин на живот и е идеалист, който изхвърля разделно отпадъците си и храни бездомните животни в квартала. Въпреки, че й се иска да ухае приятно, тя не се пръска през 1 час (просто е прекалено заета с истински важни задачи). Затова й е нужен стабилен парфюм, който да издържа по цял ден, без да мисли за него, а той самият да напомня за себе си от време на време....
Good Girl Gone Bad ми напомня на Gucci Flora (османтусът и розата). За мен това са двете най-ярки и категорични нотки и в двата парфюма. Като върл почитател на плодовите аромати съм изключително доволна, че усещам миризма на кайсия - пудрена, без да е подсладена. Този ефект е отново благодарение на османтуса. И най-хубавото е това, че колкото повече време минава, толкова по-хубав става и парфюмът.
Все още ми е рано да преценя дали това ще стане едно от любимите ми ухания, но усещам, че пасва много добре на моята същност.

# 490
Здравейте! Според вас женската имитация на cool water на Заг добра ли е?Майка ми си го харесва откакто е била на моите години и искам да й взема от 100мл., но все пак да попитам да не се прецакам. И още един въпрос /може и да е глупав/ chloe-chloe на Заг на кое от всичките chloe-та е имитация? Защото помня, че харесвах chloe by chloe, но този който взех от Заг не е същия, а гледам в интернет, че са няколко с това име.

# 491
Момичета, знаете ли дали това B.U. имитира някой парфюм?

# 492
My Way na D&P кой номер е , че не го откривам ?

# 493
Дами, насочете ме откъде може да се поръчат трайни реплики на оригинали или тестери? Може и да има други теми тук в бг-мама , но не ги намирам.

# 494
в бг-мамма няма тема за ментета, само за оригинални парфюми и за имитации
отваряте който и да е сайт с еднакви цени под 100 лв на всичко на шанел, том форд и мюглер и имате търсения от вас сайт с ментаци

Общи условия

Активация на акаунт