Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 364
  • 742
  •   2
Отговори
# 495
Последните ми покупки са пълна греда. Купувам си от една малка цветарница рефански парфюми Каталога им е семпъл,но качеството е отлично.Харесах си от мъжкия каталог един Амуаж под номер 055.Ами аз като чета из форума, то е нещо съвсем различно от Амуаж.

# 496
в бг-мамма няма тема за ментета, само за оригинални парфюми и за имитации
отваряте който и да е сайт с еднакви цени под 100 лв на всичко на шанел, том форд и мюглер и имате търсения от вас сайт с ментаци

може би не се изразих точно, идеята ми е да пробвам тестери или имитации на по-малки цени, докато попадна на моя парфюм.

# 497
  • Бургас
Аз днес се осмелих да си пръсна Black Opium на Парфен.
Ох,не го усещам добре...
Има сладост,но не е чааак толкова май колкото версията на Заг и на Ла Рив.
И Мон парфюм на Парфен не е толкова сладък,но са хубави,луксозни...
Все още ми е май притъпено обонянието,хубавото е,че все пак ми харесва и ще мога да си го нося.
Утре ще видя La vie est belle как е.

# 498
искате да си купите менте парфюм, за да изберете оригинален?
може би не ви разбирам правилно

списък с магазини за оригинални парфюми, които предлагат и тестери (някои от тях предлагат и мостри за проба), има в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1381634 - първият пост е оформен изключително информативно и подробно

# 499
  • Бургас
colonell,ако искате да ползвате имитационна парфюмерия,най-евтино излизат парфюмите на Заг и Рефан.И могат на повечето места да се вземат по 30 мл за проба.

# 500

списък с магазини за оригинални парфюми, които предлагат и тестери (някои от тях предлагат и мостри за проба), има в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1381634 - първият пост е оформен изключително информативно и подробно

благодаря за темата, ще я разгледам. искам да усетя различни аромати /може би както казвате с мостри също е вариант/, а след това да си търся оригинал /тестер/ или копие на оригинал. не търся фейк имитации, защото е за лична употреба, а гледам , че цените на оригиналите са 100лв и нагоре, която сума не ми се дава за парфюм, поне не отсега.

# 501
има изключително много оригинални парфюми с цени под 100 лв за голяма или средна опаковка или за тестер
просто трябва да поровите, да почетете фрагрантика или други отзиви и да изберете онова, което ви харесва

# 502
My Way na D&P кой номер е , че не го откривам ?
Честно казано, изпръсках го и хвърлих шишето. Наистина не обърнах внимание на номера, а и тук в списъка не го виждам. Беше А нещо си....

# 503
  • обл. Шумен

благодаря за темата, ще я разгледам. искам да усетя различни аромати /може би както казвате с мостри също е вариант/, а след това да си търся оригинал /тестер/ или копие на оригинал. не търся фейк имитации, защото е за лична употреба, а гледам , че цените на оригиналите са 100лв и нагоре, която сума не ми се дава за парфюм, поне не отсега.
На Заг се предлагат и малки мостри по 3 мл. - 1 лев, в ОЛХ. Стигат, за да се поноси известно време и да се прецени. 😉

# 504
  • Burgas, Bulgaria
Цитат
Намерих обява в olx https://www.olx.bg/d/ad/turski-markovi-parfyumi-na-razprodazhba- … D655-ID8xkPx.html
Ето това, kolevaangela, за тези ли казваш, че са добри?

Да, тези са. Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 21:14 от kolevaangela

# 505
  • София
...просто трябва да поровите, да почетете фрагрантикаи да изберете онова, което ви харесва
Наистина?...
Аз пък си мисля, че все е по-добре да се помирише...от четенето на сайтове и отзиви на други хора.

# 506
Здравейте. Лорис имат ли физически магазини и къде? Търся имитация на  U BY UNGARO FOR HER и само при тях във фейсбук видях такъв наливен. Дали някой не е срещал такава имитация?

# 507
...просто трябва да поровите, да почетете фрагрантикаи да изберете онова, което ви харесва
Наистина?...
Аз пък си мисля, че все е по-добре да се помирише...от четенето на сайтове и отзиви на други хора.

смяташ купуването на ментаци и имитации, за да се избере оригинален парфюм, за по-добра идея? финансово или като нотки? защото някои имитации са доста скъпи (поне от моя гледна точка), а други имат бегла прилика с оригинала и цялото упражнение може да донесе доста разочарование докато неуспешно купен оригинал по-лесно се разменя или продава

# 508
  • Бургас
Здравейте. Лорис имат ли физически магазини и къде? Търся имитация на  U BY UNGARO FOR HER и само при тях във фейсбук видях такъв наливен. Дали някой не е срещал такава имитация?
Ами...в Бургас имат.
Този парфюм не беше ли на Ейвън,или бъркам?
Почти нямаха зареждане,много им беше обран магазинът,каквото и да търсех,нямаха.
Не знам изобщо предлагат ли още този парфюм,много стари парфюми и тестери разпродаваха...

# 509
Да на Ейвън е. Интересното е че в официалния каталог на Лорис го няма. А някакъв Лорис - Пловдив наливен го има.Явно като цяло разпродават всичко. И официалният сайт е закрит.

Общи условия

Активация на акаунт