Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 361
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • София
смяташ купуването на ментаци и имитации, за да се избере оригинален парфюм, за по-добра идея? финансово или като нотки? защото някои имитации са доста скъпи (поне от моя гледна точка), а други имат бегла прилика с оригинала и цялото упражнение може да донесе доста разочарование докато неуспешно купен оригинал по-лесно се разменя или продава
Смятам, че най-разумно е да се намери отливка.  Но дори и това понякога е трудно за някои хора.
И да, смятам, че съветът да се купува на сляпо, когато става дума за стока често над сто лева, не е много коректен. Я се размени, я не. И размените вече не са точно това, което бяха.
Аз поне не се сещам за толкова лоша имитация, която да ми е направила непоправима беля - а именно, да се размина с парфюма на живота ми 😀 Обратното обаче се е случвало, имитации, които с нещо са ме привлекли,  за да потърся и оценя и оригинала. А както в тази тема често е ставало дума, има случаи, когато и си оставаме при имитациите, защото напълно ни устройват (тук си представям въртене на очи и дапазигоспод!) Grinning

# 511
Искам да споделя за огромното си разочарование от десетките имитации, които закупих през последната година (99 процента повлияна от четенето на тази тема - не се обиждайте, не обвинявам никого, сама съм си решила да направя този избор). Дойде моментът, в който реших да започна с отливки - и съм много доволна. Много ценни находки открих... които по принцип никога не мога да си позволя. И, за да не си кривя душата, разбира се винаги има изключения, днес открих в един несесер  забравено шишенце Womanity на Заг , пръснах се сутринта в 10 и още го усещам , 9 часа по-късно!

# 512
Мацки, explorer на montblanc има ли имитация от наливните парфюмерии? Помирисах го върху мой приятел и се влюбих.

# 513
Искам да споделя за огромното си разочарование от десетките имитации, които закупих през последната година (99 процента повлияна от четенето на тази тема - не се обиждайте, не обвинявам никого, сама съм си решила да направя този избор). Дойде моментът, в който реших да започна с отливки - и съм много доволна. Много ценни находки открих... които по принцип никога не мога да си позволя. И, за да не си кривя душата, разбира се винаги има изключения, днес открих в един несесер  забравено шишенце Womanity на Заг , пръснах се сутринта в 10 и още го усещам , 9 часа по-късно!

А отливки от къде се поръчват?

# 514
  • Стара Загора
Jo Malone, ако не е тайна, откъде закупувате отливки?

# 515
През Фейсбук най-често, в групата на парфюмните маниаци има пост за отливки, досега всички са били изключително коректни.

# 516
През Фейсбук най-често, в групата на парфюмните маниаци има пост за отливки, досега всички са били изключително коректни.

Може ли линк за групата.

# 517
Момичета, днес си взех от ДМ ето това парфюмче. Много ми е познат аромата, но не мога да се сетя имитация на кой парфюм е.
Ето това е като описание: лилия, бергамот, пачули, амбър, хибискус.

# 518
  • BG-DE
Мацки, explorer на montblanc има ли имитация от наливните парфюмерии? Помирисах го върху мой приятел и се влюбих.
Explorer е страшно близък до Авентус на Крийд, пробвайте някоя от неговите имитации, на Зара е много добра. Самият Експлорър не знам дали има имитация.

# 519
  • Бургас
*Penny*,флакончето прилича на Валентино Валентина.

Днес си пръснах La vie est belle на Парфен и взе,че ми хареса,но няма гаранция,че е много сходен с оригинала,аз не усещам все още добре ароматите.
Че са изпипани парфюмите на Парфен и че ми харесват,знам още от лятото.
Хубави са,не знам обаче рецептори или центрове в мозъка се засягат и не знам ще имам ли пак добро обоняние,преди надушвах всичко,сега уж се връща...ама не знам доколко.
Абе да си кажа,че не съм разочарована от Парфен,напротив,с радост бих взела пак от тях парфюм.
И от D&P също.

# 520
  • София
Момичета,пътьом успях набързо да влезна в le parfum .....
А къде като адрес се развива това действие? 🙂

# 521
Има ги на "Алабин" и в Хасково. Имам тяхното "Libre". Чудесен аромат, но все пак не познавам оригинала, затова не знам доколко е същият.

# 522
  • Стара Загора
Минавам да кажа че видях днес от падащото меню в сайта на Гиза нови опаковки. Няма снимка, но предполагам флакона е подобен или същия, който взех лятото. С 1,50 лв са по-скъпи и пише луксозни златни спрей помпи.

# 523
  • Deutschland
Ескейп и Венеция на Рефан как са като трайност към момента. Ще поръчам на комшийката да ми донесе от България, ако желае разбира се. Носи ми се нещо ретро баш сега.

# 524
Любимият ми Ескейп отдавна го спряха, а Венеция е просто прекрасна и за щастие още не е спряна.

Общи условия

Активация на акаунт