Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 65

• 23 600
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Писах, писах и се бъгна...

Поне да ви почерпя за РД на моето вече 20 годишно момче! Heartpulse

# 136
  • Targovishte
ЖГМЦ - да ти е жив и здрав младежът! Да има попътен вятър и много успехи във всички начинания.

Банда, аз потънах в тъмните дебри на съдебната власт. Много бумащина и излишни прехвърляния на листи и листчета. Но това е положението. Уж обучението ми трябваше да е 14 дни, а днес, де факто втори работен ден, ми дадоха вече да поръчвам призовки и съобщения. Районът ми е ужасно голям, горе долу една трета от града. Не мога да се организирам още...

Сега грабвам едно коктейлче от ЖГМЪЦ и... отивам на павилиона...

# 137
  • Бургас
Жгмъцко, В интересни  времена растат децата ни...Да е здрав Искрен, да вярва в това, което казва сърцето му и да върви по пътя на мечтите си! Да се учи с лекота на разум, мъдрост и понякога смирение за да преодолява всяко предизвикателство! Радвайте се на успехите му - житейски и професионални! Two Hearts
Помирисвам коктейлчетата и се вземам боровинки от тортата за утре сутринта, защото съм...бИтооон! Grin

# 138
Да е честит Искрен, Жгмъц Heart Да е здрав, щастлив, да сбъдва всички свои мечти, да му се радвате и подкрепяте! Весел празник ! Heart

# 139
  • София
Жгмъцко, да ви е здрав, щастлив и с много късмет Искрен. Лесно и бързо да му се случват мечтите! Весел празник! 🥂

# 140
Жгмъцке, да е жив и здрав, успешен и щастлив!

# 141
жгмъц, да ти е жив и здрав Искрен още дълги години!
Честит празник и на всички учителки!

# 142
Жгмъци, нека твоята гордост и обич да постига целите си и да сбъдва мечтите си!!!
Курдов, не пишеш удоволетворен ли си, другото ти го можеш и бързо ще се адаптираш 🍀
Браво плодови момичета!!! Успех!

# 143
  • Русе
Жгмъце, да ти е жив и здрав Искрен - радост и гордост на мама и татко! Аз пък си взех от коктейлчетата, че в момента провеждам онлайн изпит с видинските студенти Grinning
Курдов, все пак е работа, а ти не се боиш от нея Simple Smile
Днес менюто е
з - няколко зърна грозде, о - пилешки хапки и броколи на скара; в - пилешка пържолка и салата домати
Благодаря ви за прекрасните думи!

# 144
  • Targovishte
Заната, Деси- не, не се плаша от работа. Просто още ми е много сложно. Иначе въобще не е трудна работа. Трябва само да свикна кое от къде де взима и после къде и как се отчита. Ето това още не мога да схвана - бумащината. Другото го научих ща-неща за изпита.
Трябва ми само малко време...

# 145
Жгмъци, да ви е жив и здрав! ♥️

# 146
  • USA
Жгмъци, да е честит твоя младеж Birthday Tada Balloon
Заедно сме бременели с теб, моята щерка е след няколко дена Heartpulse
Само децата ми напомнят колко съм остаряла, не е за вярване как лети времето Disappointed Relieved
Честит празник на нашите учителки- Деси, Ничия, Ирка Heart
Иринитка, и аз мисля, че много деца са пропуснали, че не си станала учителка Broken Heart
Курдов, ще се справиш и все по-лесно ще става Hug Flowers Four Leaf Clover
Тук валя топъл дъжд, водата е чай, не ща да чуя за есен.

# 147
  • София
Деско, 😘😘 зло да те забрави! Бъди здрава и все така вдъхновявай децата ни!
Скайче, 😘❤ чудна гледка и коктейлче.
Плодовият ни ден е успешен 😊 за утре сготвих патладжан със сирене, домати и кашкавал, ще го хапваме със зелена салатка.
Прекрасна вечер, бандичка!

# 148
Жгмъцони,  да е здраво момчето ти, да горят искри от/за всичко в него! Весел празник, ще си взема от всичко щот' не съм на режим Kissing Heart
Все си мисля, че този кораб се блъсна в скалите щото капитана е видял Скайчето Joy
Курдов, много си ми интересен с новата работа.
Хубава вечер, значи!
П.П. Абе от кога е този празник  на учителите ( да сте здрави, учителки любими!) ?

# 149
  • София
Добро утро Heart
Жгмъц, здраво да ти е детето- голям мъж станал! Да му се радвате и много поводи за гордост и щастие са ви носи!
Благодаря ви за хубавите думи. Все забравям за този ден и така мило ми става като завалят благопожелания Heart
Днес нз как да процедира на работа- мн.задачи, трябва да хапна , ще го мисля. За вечеря салата с нахут.
Спокоен ден да имате Heart

Общи условия

Активация на акаунт